Snelle duidelijke levering

Heb twee flessen besteld bij Wijnhandel Bas Baan. Een dag later werden de flessen in prima staat bezorgd. Nu no even proeven, maar dat zal gezien de bijzondere wijnen een genot worden. Groeten, Thijs

Snelle, betrouwbare levering

Mooi zo, fijne samenwerking met Vivino, snel en goed geregeld!

Goede bruikbare informatie en goede service.

Wij maken eigenlijk voor het eerst gebruik van online wijn kopen en het bevalt prima bij Bas Baan. Duidelijke uitleg bij het product en ook nuttige tips over welke wijn het beste past bij welke gelegenheid.

Zeer snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Alleen werd het wel meteen verzonden terwijl ik als voorkeurmoment woensdag had aangegeven, maandag stond er toen niet tussen. Op zich geen probleem en daardoor sneller dan verwacht.

Snelle levering, heerlijke wijn

Veel keuze uit unieke, heerlijke wijnen. Duidelijke informatie per wijn. Goede service en hele snelle levering. Al met al erg tevreden!

Snel verzonden en heerlijke wijnen

Snel geleverd en wijn is super. Bedankt.

Zeer snelle en correcte afhandeling en bezorging!

Precies wat ik verwachtte

Het ging zoals het behoorg te gaan: bestelling plaatsen, betalen, bevestiging, levering. En een goede keus qua wijn. Dus 100% tevreden.

Goede communicatie snel geleverd

Zeer netjes!

Lekkere wijnen snelle en goede service

1e keer besteld veel keus en heeft de wijnen die ik zoek

Klantvriendelijk en sprankelende prijzen!!!

Goede communicatie, service en goede prijs! Al

Snelle, juiste levering van goede wijnen

Snelle levering, hoge scores van wijnen.

Snelle levering heerlijke wijn

Van mijn bestelling was ee 1 fles niet voorradig. Gebeld en een andere fles van hetzelfde huis ontvangen. Goede service

Snelle levering, goed verpakt

Bestelling de volgende dag geleverd. Wist exact tussen welk 2 uur het pakket zou arriveren. Goede selectie van wijn.

Ruime keuze in mooie wijnen

Veel keuze en mooie aanbiedingen. Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is snel.

Prima verpakt en vlotte levering!

Zie de titel

Vertrouwd adres voor je wijn, met fantastische service

Een voorbeeld voor elk bedrijf. Top assortiment, duidelijk en klantvriendelijk. Snelle levering, keurig verpakt. Terecht een 10 dus!👍

Snel en met zorg

Een snelle en met veel zorg geleverde wijn

Kwaliteitsservice als aperitiefje voor de kwaliteitswijnen.

Goede en passende omschrijving van de wijnen. Snel besteld en snel in huis. Vervolgens wel langzaam van de wijn genoten!

Snelle levering in keurige doos!

Nu 2x wijn besteld, weer snel en goed geleverd.

Snel, betrouwbaar en heerlijke wijnen!!

Net weer scaia (chardonnay) 2018 besteld, zo lekker en twee wijnen (rood) uit salento primo’s! Dat wordt weer genieten. Maandag besteld en woensdag al binnen!

Supee

Supersnelle reactie en levering in een stevige doos. Voordeel dat je per fles kunt bestellen!

Goede wijnen voor een nette prijs

Als beloofd!

Overzichtelijke webshop met mooie producten. Thuisbezorgd in een sterke doos op het afgesproken tijdstip.

Supersnelle levering en goed verpakt

Mooi assortiment van kwaliteit wijnen. Makkelijk te bestellen en correcte afhandeling en snelle levering om direct te kunnen genieten van je bestelling

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.