Goede wijhandel

Heerlijke wijn en goede service

hele slechte afterservice

Nadat zij een verkeerde doos wijn hadden opgestuurd duurde het meer dan een maand voor dit goed hersteld werd. Ik moest voortdurend achter hen aan gaan om een retourlabel, en later mijn geld terug te krijgen. Uiteindelijk na vele verzoeken van mijn kant mijn geld teruggestort gekregen. Geen 1 keer excuus of sorry. Heel slecht.

Perfect service, quick delivery. Bottle ordered was well packaged

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Heb een paar excellente wijnen kunnen krijgen voor een goede prijs. Daarbij was de levering ook vrij vlot.

Makkelijk, snel, goede prijs-kwaliteit.

Overzichtelijke website me ruime keus, assorti per fles en snelle kosteloze bezorging binnen 24h.

goede prijzen, goede wijnen, en snel en goed geleverd

fijne website erg veel keuze

Top opgelost

Vorige week heb ik voor het eerst bij Bas Baan besteld. Op maandag besteld, op dinsdag bezorgd. Zo dacht ik tenminste. Op dinsdag gaf PostNL aan dat de bestelling vertraagd was en op woensdag kreeg ik door in de PostNL app dat het was bezorgd. Ik had alleen geen bestelling ontvangen. Na een mail naar Bas Baan nam Stefan contact op. Schijnbaar was mijn bestelling retour gestuurd omdat er flessen kapot gegaan zijn. Op mijn verzoek hebben ze het iets later opnieuw verzonden en heb ik de wijn ontvangen. Voor mij is een goede webshop niet (alleen) dat geleverd wordt wanneer besteld, maar dat als er iets is dit zo goed mogelijk wordt opgelost. Wat mij betreft is Bas Baan (en in het bijzonder de aanpak van Stefan) volledig in geslaagd. Na bijna een week vertraging van mijn bestelling (door PostNL) dus een 5-sterren beoordeling.

Snelle levering in goede orde ontvangen

Netjes bezorgd, goede wijn

Heerlijke wijn tegen een goede prijs, netjes bezorgd!

Prima levering.

De postcode was niet goed doorgeven. Prima opgepakt door Wijnhandel Bas Baan. Uitstekende levering en wijn.

Good transaction through Vivino

Everything went fine with the transaction and the order has been handed quickly. Well packed, shipped safety

Prima levering

Geen bijzonderheden

Goede en snelle service

Mooi assortiment wijnen met een goede service en behulpzaam personeel

Alles prima in orde.

Alles prima in orde van bestelling tot bezorging.

Snelle levering volgens afspraak!! Alles goed verpakt.

Snelle levering volgens afspraak!! Alles goed verpakt.

Prima assortiment, levering en communicatie

Via de Vivino app een mooie aanbieding besteld. Bestelling werd netjes en snel geleverd. De flessen werden direct aan mijn online wijnkelder toegevoegd. Super handig en makkelijk

Snelle service van uitstekende wijn.

Bij Bas Baan hoef je niet voor te proeven. Zijn wijnen zijn gegarandeerd goed. En snel thuis gezorgd.

Veel keuze snel thuis

Ik bestel zeer regelmatig wijnen bij Bas baan. Veel keuze, veel kwaliteitswijnen en snelle service/bezorging.

De bestelde wijn was in een goede doos met dikke tussenschot verpakt: Top. De levering was snel!

Goede prijs- kwaliteitverhouding, snelle service!

Snel geleverd cf. bestelling

Aangename kennismaking

Wijn besteld via de Vivino app en dit is snel en keurig geleverd.

Uitstekend!

De wijn zeer goed verpakt in een stevige doos. Ontzettend snel bezorgd en zal hier zeker mijn wijn blijven bestellen. Daarnaast zijn de prijzen ook zeer voordelig en goedkoper dan bij de meeste wijnhandels.

Goede wijn tegen nette prijzen

Grappig om te zien dat Bas Baan een hele serie wijnen heeft die bijzonder goed scoren op vivino. De 'beaurempart Grande Reservé Rouge, uit 2018' voor €7,95 was daarbij een prima wijn. Laat hem enkele uren luchten en deze wijn ondergaat een 'complete' transformatie: mooie neus, zachte tannines, dieprode vruchten, laurier, bramen etc. Echt een mooie wijn. Ik heb een serie besteld van verschillende wijnen, die ik binnenkort allemaal geproefd hoop te hebben ;-)

Snelle levering.

Levering binnen 2 dagen. Geweldige wijnen.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.