Hele goede winkel

Goede webwinkel met lekkere drank.

Snelle levering, goede service en lekkere wijn. Zeker aanbevolen!

Ze hebben er alles aan gedaan...

Dure doos wijn besteld via Vivino waarvan helaas eentje niet op voorraad was. Ik zou hierover gebeld moeten zijn maar dat was niet gebeurd waardoor de doos anderhalve week niet verzonden is. Toen ik zelf belde hebben ze meteen de duurste wijn 2 keer in de doos meegegeven ter compensatie. De order zou net voor kerst binnenkomen maar op de dag zelf bleek dat dat niet ging lukken. Vervolgens is iemand vanuit de winkel in Zwijndrecht naar Breda gereden (40 min) om te zorgen dat ik met kerst nog mijn wijn kon hebben. Netjes. Niet alles ging goed maar ze hebben het geweldig goed opgelost. De wijnselectie zelf in de winkel is erg goed en volgende keer zou ik gewoon direct bij ze bestellen.

Zeer goed en professioneel

Via Vivino besteld bij Wijnhandel Bas Baan. Mooie heerlijke wijnen voor een goede prijs. Bestellen gaat zeer soepel en zeer snel thuis geleverd.

Uitstekende wijnzaak

Heerlijke wijnen, snelle levering en goed te volgen met track & tracé. Aanrader!

Goede wijn en snel geleverd

Goede duidelijke site Snelle levering met track & trace En waar t allemaal om draait ...héérlijke wijn 🍷🍷

Altijd lekkere wijnen, snelle bezorging en goede service!

Top levering

Gelukkig nog op tijd binnen voor de feestdagen en kerstdiner, dankzij jullie snelle levering

Snelle levering, zeer goede wijnen!

Geweldige service en heerlijke wijnen!

Snelle levering, top service heerlijke wijnen

Het walhalla voor de wijnliefhebber

Veel keus en je hoeft niet gelijk zes dezelfde flessen te bestellen! Voor mij dé reden om bij Bas Baan te kopen. Fijne feestdagen!

Fantastische service!

Overzichtelijke website en goede snelle service.

Snel en keurig verpakt

Binnen 2 dagen binnen. Goed verpakt en een lekker wijntje voor een moment aan het einde van de dag

Super service!

Wilde een flesje wijn in een kistje versturen. Dit kon niet via de website, even gebeld en super geholpen!

niets op aan te merken!

Duidelijke overzichtelijke website. De bestelling keurig op tijd in goede orde ontvangen en.... heerlijke wijn

Mooi aanbod betere wijnen

Voor de betere wijnhuizen ben je goed bij Baan. Duidelijke website. De levering ging eerst fout, kan door de drukte zijn of door PostNL. Maar na een vriendelijk telefoontje alles geregeld door Stefan en op de beloofde datum toch ontvangen.

Uitstekende service

Snelle levering en uiterst zorgvuldig verpakt.

Supersnelle en goede afhandeling

Koop hier via Vivino vaak en tot nu toe top!

Strak geregeld

Blijf ik kopen

Perfect Wijn Perfect Service

De wijn die ik heb besteld was uitstekend , en het was snel bij me thuis !

Punctueel, scherp geprijsd, service en kennis

Altijd top wijnen voor een prima prijs, snelle levering en bij voorraad problemen snel advies voor alternatief. Ruime keuze en goede aanbiedingen. Kortom TOP

Super wijnen, snelle service!

Super bestelling en super wijnen. Besteld via vivino :)

Goede service en communicatie over de levering

Één van de bestelde wijnen kon iets later worden geleverd dan gepland. Ik werd daar keurig over geïnformeerd en er werd zelfs een alternatieve wijn aangeboden om de geplande levering te halen.

Uitgebreide, gevarieerde keus & snelle levering

Uitgebreid assortiment, in elke prijs segment veel keus. Snelle levering. Zeer tevreden

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.