Goeie flessen snel thuis.

Klantvriendelijk

Snelle service, klantvriendelijk, mooi assortiment en goede adviezen. Dat is waar ze voor staan “Bas Baan; Daar kun je van op aan” Gr

Duurde lang

Duurde lang. Op 22 nov bestelling gedaan. Eerste bericht was dat bezorging dag later zou zijn. Steeds werd bezorging een dag uitgesteld. Uiteindelijk op 27 nov bezorging. Kreeg bericht dat alles bezorgd was terwijl ik niet thuis was. Thuis gekomen bleek er geen briefje in de bus te zitten met bericht waar de wijn was achtergelaten. Betekende weer een zoektocht door de straat. Uiteindelijk gevonden. Ik beveel wel aan omdat de wijn goed is.

Persoonlijk

Mijn bestelling was al drie keer uitgesteld. Toen ik gebeld werd door een medewerker met uitleg over de reden waarom dat was gebeurd en (omdat de wijn niet meer leverbaar) was een mooi alternatief werd aangeboden wat de volgende dag is geleverd.

Bestellen en daarna kun je kiezen wanneer de wijn thuis bezorgd wordt. Helemaal goed verlopen!! Top

op tijd

heel goed

Super efficiente afhandeling

Ik bestelde een zeldzame zeeuwse witte wijn via Vivino en kwam daardoir bii BasBaan terecht. Supersnel gelevert in een vraaie perpakking. Top.

Heerlijke wijn heb ik heel snel thuis

De heerlijke wijnen worden heel snel geleverd. De doos is een stevige die heel makkelijk plat gemaakt kan worden.

Prima levering

Goed verpakt, zeer snelle bezorging. Absoluut geen klachten

Een heerlijke wijn die ik al lang op mijn verlanglijstje had staan, voor een nette prijs, en snel geleverd.

Veel keuze, fijne wijnbeschrijving en snel geleverd!

Zojuist mijn eerste doos wijn binnen! Snel geleverd! Fijne uitleg over de wijnen!

Snelle levering! Kan je met een gerust hart bij bestellen.

Zoals het hoort. Mega snelle levering. Goed verpakt.

Snelle levering, prima service

Snwlle levering, prima service voor een eerlijke prijs. Bij de volgende bestelling zal ik zeker weer gebruik maken van deze service.

Heldere communicatie rond de bestelling. Mails over de voortgang van de levering. Goede prijs voor een heerlijke wijn!

Topservice

Fijn bedrijf, heldere communicatie, snelle verzending.

Snelle service, een zeer goede kwaliteit prijs verhouding

Erg snelle service

Binnen 15 minuten na mijn online bestelling al de bevestiging dat deze de volgende dag zou worden geleverd. Top!

Goede wijn betrouwbaar en snelle levering

Goede wijn, binnen een dag besteld. In keurige stevige dozen.

Superblij en top!

Prachtige wijnen, mooie en eerlijke wijn recensies, snelle levering!

Top wijn, top aangeleverd en dus een top avond!

Nadat de wijn via Vivino was besteld, prima communicatie over de order en aanlevering. Verpakking was robuust, zodat wij inderdaad 18 hele flessen mochten ontvangen. Dus pima ervaring!

Helemaal zoals beschreven en snel geleverd.

Product is goed omschreven, netjes verpakt en snel geleverd. Top!

Altijd snel en uitstekende wijnen voor een goede prijs!

Bestel al een langere tijd heerlijke wijnen bij Bas Baan! Goed assortiment en vooral voor goede prijzen. En voor je het weet heb je het al thuis!

Perfect.

Zeer eenvoudig om een bestelling te plaatsen en een snelle levering. Niets op aan te merken.

Wijn op voorrad, eenvoudige betaling, prompte levering

Snelle bezorging en heerlijke wijnen!

Geweldige ervaring

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.