Via Vivino besteld, snel en goed verpakt ontvangen.

Zaterdagavond via Vivino besteld, dinsdagmiddag in huis. Geleverd zoals besteld en zeer goed verpakt.

Goede website en zeer snel geregeld

Super service !!

Snelle levering volgens afspraak, bij vragen zelfs antwoord in de avonduren, waar

Snelle levering en goede service.

Goed op de hoogte gehouden omtrent vorderingen van de bestelling en snelle levering.

Snelle en efficiënte afhandeling en bezorging van fantastische wijnen voor aantrekkelijke prijzen.

Perfecte service!

Snelle en goede levering. Ik bestel hier mijn favoriete wijn: Lu Rappaio Primitivo di Manduria uit 2017

Heerlijke wijn en goede service

Afgelopen donderdag heb ik wijn besteld en vroeg ik of er een korting was bij 3 doosjes van 6. In de chat werd me verteld dat als ik er 17 bestel er 1 gratis kreeg. De bestelling werd zaterdag 2 november netjes afgeleverd maar zonder de gratis extra fles. Dit viel me wel tegen. Mvg Ron Booij uit Naarden

Prima service en supersnelle levering

Na de wijnen via Vivino besteld te hebben, werd de order zeer snel bevestigd en geleverd. Prima service!

Reeds diverse bestellingen geplaats bij Wijnhandel Bas Baan via Vivino en wederom uitstekende en tijdige levering. De wijnen zijn ook uitmuntend.

Goede en snelle service

Al meerdere malen naar tevredenheid wijn besteld bij Bas Baan!

Prima service & assortiment!

Prima service & assortiment!

Lekkere wijn, snelle levering

Lekkere dumanet chardonnay besteld. Binnen 48 uur geleverd dus ik ben nu lekker aan het slobberen

Geweldige service voor een geweldige wijn

Via Vivino besteld tegen een goede prijs en snel geleverd. Voor een vervolg zal ik zeker terugkomen.

Altijd goede wijnen en service

Onze wijnen bestellen we altijd via Wijnhandel Bas Baan ofwel Vivino. De site is erg informatief en geeft daarom een goede indruk over wat je moet bestellen. Service is altijd top en vooral ook de wijnen!!

Prachtige wijnen voor een mooie prijs super snel in huis.

Zeer tevreden!

Prima en snelle service!

Volgende keer bestel ik weer bij Bas Baan!👌

Snelle en correcte levering

Snelle levering van bestelling Uitstekende wijn voor goede prijs

Ondanks mijn vergissing over de levering bleef men rustig en bleek dat ik niet goed gekeken had.

Genoten van de Passo del Bricco!

Voortreffelijke, volle, zachte rode wijn. Door het gemak van online bestellen en thuis bezorging, smaakt de wijn nog lekkerder!

Via Vivino besteld en op tijd goed verpakt geleverd

Blij dat Basbaan deze prachtige chardonnay: Tenuta Sant'Antonio Scacia Blanco in huis had en volgens afspraak op tijd een doos van 6 heeft geleverd. Thanks!

Top wijnen en een goede service

Snelle levering en goede wijnen tegen schappelijke prijzen

vlot, goed en zonder zorgen geleverd

Je hebt totaal geen omkijken meer nadat je besteld hebt. De bestelling valt geruisloos binnen en is goed, goed verpakt en altijd het juiste. Geen zorgen en gewoon lekker genieten van kwalitatieve goede wijn voor een fijne prijs. Verrassend vanzelfsprekend!

Lekker wijn, goed service.

We really enjoy the wine list of BasBaan. When there was a mix up in the size of an Ijswijn we were contacted by one of the service person who was very attentive.

Kenners !

Goede wijnen voor zeer mooie prijzen. En snelle service. Al met al mijn ervaring. Top bedrijf die hun vak verstaan.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.