Snelle en correcte levering

Lekker wijntje dat snel geleverd werd!

Waanzinnig goede wijn tegen zeer scherpe prijs

Op de valreep Apostelhoeve Cuvee XII kunnen kopen voor een zeer mooie prijs.👍 Helemaal blij 😊

Snelle levering van heerlijke wijn voor scherpe prijs

Zie titel ;-)

Goede prijs, prima communicatie en snelle verzending

6 flessen Amerikaanse wijn besteld. Website werkt heel goed en duidelijk. Meteen tracking code ontvangen en binnen 1 dag geleverd. Al met al, prima!

Prima wijncollectie, snelle levering

Prima wijncollectie, snelle levering

Exceptional service, delivery on time, great wines

Exceptional service, delivery on time, great wines

Perfect van A tot Z

Gewoon zoals het hoort, alles correct

Netjes en betrouwbaar!

Nette mensen aan de telefoon en een duidelijke website om te bestellen.

Supersnelle levering.

Overzichtelijke website, prima wijnen en volgende ochtend al in huis.

Vlot in line besteld en snel geleverd. Prima wijn en aanzienlijk goedkoper dan andere aanbieders

Via Internet gezien dat de door mij gewenste wijn 2 euro per fles goedkoper kon worden geleverd door Bas Baan. Eenvoudig te bestellen via website zonder verplicht account en met 2 dagen in huis.

Top geregeld

Goed verpakt en kijk uit naar de proeverij

Eerste ervaring OK

De wijn die ik bestelde dronk ik voor het eerst bij Restaurant De Bokkendoorns. Die beviel me zo goed dat ik via Vivino zes flessen bestelde.

Super snelle bezorging!!

Binnen 3 dagen had ik mijn wijnen bezorgd!

Snelle en goede levering

Lekkere ripasso gekocht. Goede en snelle levering

Uitstekende service en eerlijke prijs

Voor het eerst hier een doos van onze favoriete wijn besteld. De service en prijs was zoals de wijn zelf, namelijk “buitenverwachting” Reële prijzen, betalen met iDeal en levering met PostNL dus altijd goed. Ik ga vaker bestellen, bedankt Arend Jan

Snel gevonden en snel geleverd

Ik was op zoek naar een specifieke wijn van een specifiek jaar en die vond ik snel bij basbaan.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Mooie selectie wijnen.

Goede en snelle service die volgbaar is!!

Prima verzorgt.

Gegarandeerd lekkere wijn en snelle bezorging

Een aantal aanbevelingen gekocht. De wijn zijn heerlijk en bezorging was snel en correct.

Snelle levering van heerlijke wijnen!

Supersnelle levering van heerlijke wijnen. Erg goed verpakt en gratis verzenden.

Top service!!

Top service en een uitstekende wijn assortiment.

Ruim assortiment aan geweldige wijnen en altijd razendsnelle en keurige verpakte levering

Bas Baan heeft een geweldig assortiment aan wijnen die nooit teleurstellen. Levering via Vivino gaat razendsnel en altijd verozrgd geleverd. Ook het winkelpersoneel is vriendelijk en kundig!

Snelle service!

Binnen een dag verzonden en volgende dag in huis!

Mooi aanbod, supersnelle levering

Snelle verwerking van mijn bestelling met correcte meldingen. Aanbod is, zoals altijd, perfect!

Super snelle service

Levering was super snel geleverd. Op slechts 2 dagen hadden we de bestelling in huis. Correcte en snelle service!

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.