Goede service en heerlijke wijn

Een keer per ongeluk een verkeerd doosje wijn ontvangen maar meteen super goed opgelost door de medewerkers. Super goede service en belangrijkste natuurlijk, top wijn...

Top wijn, supersnelle levering

Tijd tussen bestellen en leveren is echt super!

Heerlijke wijnen tegen redelijke prijs

Van oudsher had ik het idee dat Bas Baan alleen maar dure luxe wijnen verkocht. Is zeker niet (meer) zo. Koop nu uitsluitend nog bij Bas Baan. Alle aanbiedingen van Wijnbeurs, Wijnvoordeel enz. laat ik aan mij voorbij gaan en koop prima wijnen bij Bas Baan meestal onder de 10 euro. Hij heeft overigens ook uitstekende duurdere wijnen. Goede en eerlijke voorlichting in de winkel en ook aan de telefoon is geen moeite te veel.

Correcte levering en correcte prijzen

Prima service.

Een van de wijnen was niet meer op voorraad, maar dat werd keurig opgelost door een prima alternatief!

Super goedkooo en 24u levering, ook in belgie!

Wat een ontdekking voor belgie: 3à4 euro goedkoper per fles! Geen vervoerskosten vanaf 65 euro! 24u levering, ook in belgie! Gewoon topzaak!

Aan te bevelen!

Groot assortiment, snelle levering en goeie service. Absoluut de moeite waard om wat mooie flessen wijn te bestellen en thuis te laten bezorgen.

Ruime keuze en supersnelle service

Ik heb al meerderen keren bij Wijnhandel Bas Baan, online besteld. De keuze is ruim tegen goede prijzen, èn de service is top! Snelle bevestiging en levering!

Uitstekende wijn, mooie flessen

Top wijn Mooie fles

Heerlijke wijnen voor prima prijzen

Pas 2 wijnen (Chardonnay's) geprobeerd en meerdere malen besteld, maar deze zijn heerlijk! Goede wijnen voor niet al te dure prijzen. Levering is snel! Zou het zelf wel fijn vinden wanneer de medewerkers op basis van de keuze van je wijn, je ook wat advies zouden kunnen geven en wat wijnen kunnen aanbevelen. Met evt een proeffles(je).

Verkeerde levering werd rechtgezet

Na een verkeerde levering werd deze fout rechtgezet en gecompenseerd! Bedankt hiervoor

Rope wijnen

Goede en snelle levering

Goede wijn tegen scherpe prijs in vergelijking met andere aanbieders

Snelle levering. Goede prijs-waarde verhouding. Zal er zeker vaker bestellen.

Toezeggingen beter nakomen.

Toegezegde leverdata worden regelmatig niet gehaald. Reden zou zijn dat een bepaalde wijn niet op voorraad is. Er wordt vanuit Baan dan geen initiatief genomen om hierover te bellen of te mailen. Resulteert er in dat de klant er achteraan moet bellen.

Prima en snelle levering Eerste keer besteld en ga zeker nog bestellen

Goede wijn en snelle levering

Bas baan heeft goed wijn en levert snel. Minimale bestelbedrag valt is niet erg hoog.

Helemaal geweldig en super blij

Al jaren drink ik 1 bepaald wijntje bij een sterren restaurant. Helaas is deze wijn niet te verkrijgen in een Gall & Gall, supermarkt o.i.d. Daarvoor is dit wijntje uit een te hoge klassen. Wat blijkt… Wijnhandel Bas Baan verkoopt deze wijn wel. Zo fantastisch! Zowel via de telefoon en de chat functie wordt er snel, adequaat en vriendelijk behandeld. Ik merk dat de formule ‘klant is koning’ hier echt de rode draad is. Voor mijn bestelling had ik namelijk telefonisch contact opgenomen en na mijn bestelling via de chat nog wat vragen gesteld. Dit was na 22:00 uur ‘s avonds en ook dan wordt er nog direct op je gereageerd als klant. Ongelofelijk en super uitstekend!! Ik blijf nu als vaste trouwe klant hier!!

Gewoon goed en snel, top!

Snelle levering, topwijnen.

Alles goed verzorgd, snel geleverd. Op zich leuk als dat in de originele dozen gebeurt.

Top Wijnen!

Deze winkel heeft een heel goed assortiment van veel verschillende wijnen, veel van hoge kwaliteit. Daarnaast ook nog eens een snelle levering.

duidelijke site ruime keus goede prijs goed verpakt snelle levering

Zeer positief

Snelle levering , en goede wijnen . Bij geen voorraad bellen ze zelf op om een duurdere wijn voor dezelfde prijs aan te bieden . Ook een prettige website .

Kwaliteit en snelheid gaan hand in hand

De kwaliteit van de bestelling is top in alle aspecten. Toegankelijkheid van de webshop, de afwikkeling van de bestelling en de snelheid waarmee wordt geleverd. Chapeau!

Heerlijk veel kennis en keus

Bas Baan heeft veel keus tevens kennis en keus. Ben echt Italië liefhebber en daar is veel keus in. Jullie weten de mensen goed met veel keus te bedienen en zeer goede wijnen. Jullie service is uitstekend.

Duidelijke communicatie via mail en snelle levering

Ruime keuze aan goede wijntjes Goede service Snelle levering

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.