Altijd optijd en bestelling klopt

Altijd goed, ook nu ik verhuisd ben!

Ik heb bij Bas Baan denk ik nog nooit een slechte fles wijn gekocht. Sinds ik niet meer in de buurt van Zwijndrecht woon, komen ze het gewoon binnen een dag thuisbrengen. Top dus!

Mooi assortiment

Snelle en coorecte afhandeling. Op anderhalve dag in België geleverd. Top.

Gisteren 6 flessen Roma besteld. Vandaag netjes geleverd door een vriendelijke persoon.

Super wijnverkoper!!

Snelle en correcte levering ! En steeds top wijnen met Bas Baan aan een zeer aantrekkelijke prijs. Top ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goede wijnhandel

Ruime keuze en goed advies. En een luisterend oor.

Efficiënte aanpak

Snelle levering. Goede communicatie

klantvriendelijk en goede service.

Via gebruiksvriendelijke site rosé besteld. Ik werd netjes gebeld dat de rosé niet voorradig was. In overleg heb ik 2 alternieve rosé’s ontvangen. Superleuk om dit verrassingspakket te ontvangen. Supergoed opgelost.

Super snelle bezorging van een uitstekende wijn

Snelle levering als beloofd. Uitstekende service.

Topselectie van wijnen en vlotte uitstekende service !

Reeds verschillende keren bij hun besteld. Vragen over de producten en betaling worden vlot beantwoord. Mooi assortiment, een aanrader,

Snelle service goede wijnen

Goede selectie aan wijnen, werd binnen 1 werkdag thuis geleverd.

Zeer klantvriendelijk!

Heerlijke wijnen en altijd nette en snelle levering. Toen de levering onverhoopt toch een keer te laat was zijn ze op zaterdagmiddag in de auto gesprongen om de bestelling persoonlijk af te leveren. Dat noemt men nog eens service!

goed en altijd op tijd

ruime sortering, goede prijs en levering is altijd op tijd

Goed assortiment en snelle levering

Knappe wijnen in het het assortiment en zeer snel geleverd.

Prachtige wijnen, supersnel geleverd

Kwaliteit, keer op keer!

Eerste bestelling, voor herhaling vatbaar.

Bestelde wijn onverhoopt niet op voorraad, super alternatief ontvangen.

Uitstekend!

Een zeer overzichtelijke website, goede prijzen en een vlotte levering. Vandaag besteld en inderdaad de volgende dag geleverd!

Exact de wijnen die ik zocht voor een goede prijs en goede levering!

Goede kwaliteit, snelle en goede levering

Goed en breed aanbod wijnen Snelle en goede leveringen

Mooie wijncollectie, vlot geleverd

Vanuit Italië hadden we zelf een aantal heerlijke Lugana wijnen als proeverij meegenomen. Onze favoriet bleek de Zenato Lugana San Benedetto. Gelukkig levert Bas Baan deze heerlijke, frisdroge wijn tegen een rechtvaardige prijs. We hebben er een doos vol van besteld en we werden goed en snel geïnformeerd over het verzendproces. Aanrader, zowel de wijn als de wijnhandel.

Nu een aantal keer wijn besteld, eerst via Vivino, daarna direct. Prima wijn, snelle levering

Goede wijnen, optimale klantgerichtheid en service

Goede wijnen, optimale klantgerichtheid en service

Top service, enige minpunt is geen factuur etc ontvangen per mail

Uitgebreide keuze en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Voor de eerste keer gekocht bij Bas Baan. Goede prijs voor goede wijn en snel zonder verzendkosten geleverd.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.