Goed & eerlijk advies

Heb hier een nieuw zadel aangeschaft. Ik kon binnen redelijk korte termijn een afspraak inplannen bij mijn paard op stal, dus dat was fijn. Het advies en de uitleg rondom het uitzoeken van een nieuw zadel was duidelijk, eerlijk en professioneel. Ben er heel blij mee!

Altijd goede service. Behulpzaam en vriendelijk

Drunena Ruiterhuis is altijd behulpzaam , denkt het je mee en geeft een snelle reactie. Super lieve mensen

Fijne winkel

Erg fijne winkel met compleet assortiment. Jammer dat de hond niet mee naar binnen mag. Wij combineren namelijk graag het bezoek met een wandeling over de loonse en Drunense duinen omdat de winkel 5 kwartier rijden van ons huis is.

Super fijn geholpen en heel snel!!!!!

Ze hebben werkelijk alle tijd genomen om ons te helpen met een keuze te maken. Ik heb heel veel zadels geprobeerd voor ik uiteindelijk een super fijn zadel heb gevonden. Het zadel wat ik uitgezocht heb zit en rijd echt heerlijk. Mijn pony kan ineens heel ruim lopen.

Deskundig advies.vriendelijk personeel

Afspraak gemaakt voor een zadel check. Datum geprikt. Kwam keurig op tijd en deskundig advies.

Reparatie laarzen

Heel snel en vakkundig geholpen. Top service en nog eerder klaar dan beloofd.

Goed geholpen

Mooie winkel en goed advies

Goede service, snelle levering

Snel geleverd en goed verpakt

Geweldige Service!!

We zijn super geholpen met het passen van de super mooie deniro laarzen!!

Goed geholpen in de winkel, bestelling laat op zich wachten.

Vorige week een aantal zaken aangeschaft bij jullie. Helaas 1 van de benodigde artikelen besteld omdat het nog onderweg was naar de winkel. Nu, een week later nog geen bericht dat het binnen is. Gebeld en het was al binnen, maar moest nog uitgepakt worden en dan zou ik bericht krijgen. Nu noodgedwongen elders dit item aangeschaft.

Super goed geholpen!!! Mooie spullen

Fijne hulp en mooie collectie

Hele goede service en super vriendelijk en nemen alle tijd voor je

Fijne winkel mooie spullen

Goed en vriendelijk geholpen ! Ze nemen echt te tijd voor je !

Alle tijd genomen voor een goede oplossing

Mijn zadel schoof onwijs naar voren, pony was flink veranderd dus leek wel logisch maar aangezien de goede boom in het zadel zat was het even zoeken naar een oplossing. Uiteindelijk bleek een nieuwe singel de oplossing te zijn tegen het schuiven van het zadel. Pony blij en we kunnen weer aan de slag samen!

Vriendelijke meiden

Ik had de niro laarzen laten aanmeten. Ze waren te hoog voor mij en ik kreeg wondjes. Netjes uitgekomen en nu lagere en ik ben er super blij mee. We kregen koffie tussen het snuffelen door. Super leuke winkel. Bedankt voor de goede service Maar de volgende keer bestel ik ze toch in de buurt,ik woon in noord holland.

Als altijd allereerst heel erg gezellig en natuurlijk super assortiment!

Top service!

Heel snelle service en zeer vriendelijke klantenservice

Fijn personeel

Mooie georganiseerde winkel Fijn personeel

Wordt hier altijd fijn geholpen.

Klantgericht

Prima geholpen bij de het maken van een cap keuze.

Aardig geholpen

Mooie winkel

Super kundig en vriendelijk geholpen

Uitgebreide uitleg en bijzonder vriendelijk geholpen

prima personeel, behulpzaam en commercieel zorgt voor een fijne ervaring

Fijne winkel, goed personeel, zadelpasservice en reparaties ook prima

Grotestraat 264

5151BS Drunen