Prettige en persoonlijke en deskundige hulp

Rustige sfeer tijd en aandacht voor mijn vragen en wensen. Deskundig advies. Voor mijn cap kon je alle aanpassingen direct zien in de computer. Dat zou ik ook graag bij de aankoop van de laarzen willen

Fijn geholpen

Fijn en snel geholpen terwijl het best druk was in de winkel namen ze goed de tijd om te helpen.

Fijne afhandeling

Bestelling snel en correct geleverd.

Supervriendelijk en snel geleverd.

Ik had een voering nodig voor mijn cap. Op internet had ik gezien dat deze ooit aanwezig waren maar helaas niet te vinden op de website. Na een telefoontje was het geregeld. Zeer snel mijn order per email ontvangen en bestelling was geregeld. Tevens een snelle verzending. Toppie hoor

uitstekend service!

Van verkoop in de winkel tot ruilen van artikel

Fijne winkel

Je word goed geholpen

Super winkel

Super fijne winkel en top service

Heel fijn geholpen door Jan

Op een redelijk drukke dag zijn wij heel fijn geholpen door de medewerkers, met name door Jan. Heel tevreden tot nu toe.

Service die je altijd zou willen.

Zelfs als ik mijn bestelling door geef via een social media bericht is de service super. Vriendelijk, snel verstuurd en goed verpakt. Niet onnodig grote dozen en opvulmateriaal, maar gewoon zoals het hoort.

Voldoende assortiment met fijne kundige mensen

Het personeel neemt ruim voldoende de tijd voor ons. Ongeacht waar we voor komen. Ze zijn kundig en luisteren goed naar onze wensen. Ook bij eventuele "klachten" worden we vriendelijk geholpen en wordt het altijd naar tevredenheid opgelost.

Hele mooie en nette winkel. Goede service!

Was voorheen nog nooit bij Drunens ruiterhuis geweest, maar via een kennis ben ik eigenlijk bij jullie terecht gekomen. Was opzoek naar een nieuwe cap en ben super geholpen. Ruim assortiment en erg vakkundig personeel wat graag even meekijkt/ je helpt bij het uitzoeken van een cap die echt goed past en die aansluit bij jouw wensen. Kortom, topservice! Kom zeker nog een keer terug.

Netjes geholpen door Nikki en Karin. Had problemen met een goed rijlaars te vinden. Bedankt for je super service

Zoals altijd goed en vriendelijk geholpen, ga zo door dan blijven we een tevreden klant

zoals altijd goed en vriendelijk geholpen , ga zo door dan blijven we een tevreden klant .

Communicatie erg slecht

Adres waar het naar toe moet is niet correct Adres aan Bart doorgeven waar het naar toe gestuurd moest worden En zie nu net via post nl dat het een ander adres is.. Erg jammer aangezien ik er al ruim 2 maanden op zit te wachten na geen communicatie van Bart zijn kant..

Super service

Ben geen vaste klant, maar toch werd een service artikel super snel opgestuurd.

Goed advies en afspraak nagekomen

Ik ben tevreden

Ik werd goed geholpen en snelle levering

Fijn

Ik heb De Niro laarzen op maat besteld, de verkoopster heeft goed geluisterd naar mijn wensen en zo zijn we tot een mooie gewenste laars uitgekomen.

Fijne zadelpasser

Super fijne ervaring, zadelpasser nam de tijd en beantwoorden alle vragen.

Vakkundig geholpen, veel verschillende zadels op voorraad.

Ik was al langere tijd op zoek naar een zadel wat nog best ingewikkeld bleek gezien mijn kleine zit en de bouw van mijn paard. Na een keer langs te zijn geweest om een voorselectie te maken heb ik een afspraak gemaakt om met mijn paard langs te komen. Bart heeft me vakkundig geholpen en gaf daarbij uitleg over het verschil in zadels. Al snel was duidelijk welk zadel het beste lag (en reed) en ik kijk er naar uit om nog heel veel comfortabele kilometers te maken.

Nemen de tijd om je te helpen

Zowel in de winkel als de zadelservice nemen medewerkers de tijd om je te helpen en dingen uit te leggen. Fijne service en uiteraard goede producten.

Snelle reactie op mijn vraag per e-mail. Snelle levering. Zeer klantvriendelijk. Blij mee!

Vriendelijke & service gerichte medewerkers

Het duurde even voordat ik werd geholpen, maar dat kwam door de algehele drukte in de winkel. De ondersteuning van de medewerker zelf heb ik als zeer goed en professioneel ervaren.

Heel goed!

Heel goed geholpen door het personeel!

Alle tijd, advies op maat

Persoonlijk, echt kijkend naar wat bij mij en mijn paard past. Ze nam alle tijd.

Grotestraat 264

5151BS Drunen