Uitstekend!

Het leveren was prima. Het product prachtig mooi! Ik geniet er van: praktisch, onopvallend en vooral mooi. Complimenten!

Top kwalteit

Product voldoet zeker aan het verwachtings patroon, goede kwaliteit, zeer netjes verpakt en op de afgesproken datum geleverd Top!!!

Prima hor. Makkelijk te installeren.

Prima hor. Makkelijk te installeren.

Keurig geleverd, goede kwaliteit!

Zelf ingemeten volgens instructies van de website. Gekozen voor de Soft-Fit omdat deze flexibeler is en vaker goed past. Niet alle horren hadden exact de goede maat maar met een beetje drukken, passen en meten zitten ze allemaal nu op hun plek.

Snelle levering.

Goed en degelijk product

Nette aflevering

Topie

Zeer degelijk materiaal

Hoog kwalitatief product, goed verpakt en snel geleverd.

Wij waren op zoek naar degelijke hordeur oplossing voor hoge tuindeuren van 2.60m, Unilux voldeed volledig aan onze verwachtingen. Hoog kwalitatief product, goed verpakt en snel geleverd.

op tijd en op maat geleverd. Iets minder wit dan gedacht

De wit is minder wit dan gedacht. Dit steekt wel wat af bij mijn witte kozijn. Op zich geen probleem maar moest wel even kijken. Verder prima. Wel even geduld en voorzichtig de zijgelijders instekken. Wel even koppie erbij houden en zorgen dat de stalen staaf op de juiste plaats steekt in de verbinding. Dat is niet helemaal klip en klaar aangegeven dus vraagt beetje technisch inzicht. bij laten plaatsen heb je dit probleem natuurlijk niet.

Prima geregeld

Online de bestelling gedaan, product werd netjes en vlot geleverd. We hebben het meten en monteren zelf gedaan. We zijn zeer tevreden.

Goede mogelijkheid om zelf te bestellen.

Prettige ervaring met dit bedrijf

Mooie kwaliteit hordeuren

Mooie hordeuren, alleen op de dag nog niet zo makkelijk te monteren met bijgeleverde handleiding. Een beetje technisch inzicht is wel nodig, wel heel tevreden met het resultaat.

Perfect bestelproces en snelle levering veerstifthor

Voor doe-het-zelver fluitje van een cent om veerstifthor te bestellen en zelf te plaatsen.

mooie kwaliteit

prima rolgordijn

Niet geleverd wat is besteld

Bestelling prima gegaan online. Gekozen voor zwarte a-strip. Mail van klantenservice gehad dat deze niet op voorraad is op dit moment en heb vervolgens een grijze ontvangen. De zwarte a-strip zal toegestuurd worden indien deze op voorraad zou zijn. Jammer dat ik tot op heden geen bericht ontvangen heb met de verwachte leverdatum is van de zwarte a-strip. Dan hadden jullie minimaal een halve ster hoger ontvangen. Inmeet video was overigens erg duidelijk!

Goed product, maar zeer onduidelijke instructies

Goed product, geen twijfel. Alleen het bestelproces op de website is zeer onduidelijk met name als je moet bepalen wat de lengte of de breedte van de hor is. Niet zozeer het aantal cm of mm, maar überhaupt of het over lengte of breedte gaat. Er worden namelijk andere termen voor gebruikt zonder duidelijke uitleg.

Plissehordeur

Niet kopen ! ! Van onze hor deur €600,- binnen enkele weken ketting gebroken, Geen enkele garantie wel een rekening voor herstel gekregen van €55,-

Uitstekende prijs-kwaliteitsrelatie

Aangekondigde levertijd kwam uit, bezorging was heel zorgzaam, installatiehandleiding was glashelder en de kwaliteit is uitstekend. Ik heb u al bij vrienden aanbevolen.

Hor past niet in alle drie de kozijnen

Bij het nameten zit er enig verschil in de dagmaten van mijn drie houten kozijnen. Maar eerder overmaat dan minder. Wel stel ik vast dat de maten van het hor op de hoekpunten 1 mm kleiner zijn dan de opgegeven dagmaat, maar in het midden van het frame deze 1 mm groter is dan de dagmaat. Blijkt ook dat de zijkanten van het hor bol naar buiten staan. Ik neem aan dat het frame aan alle kanten recht moet zijn. Sorry voor de late reactie, maar ik hoef het hor ook nog niet te gebruiken. Verder ziet het hor er kwalitatief er prima en prachtig uit. Kan het zeker aanbevelen mits mijn klacht naar tevredenheid wordt opgelost.

uitstekend

snelle levering, mooie horren in ons geval. Al eerder hordeuren besteld en ook deze voldoen nog steeds goed.

Netjes zoals verwacht

Keurig op maat geleverd goed verpakt en geleverd met zeer goed transportbedrijf

Zending is nog niet compleet

Communicatie is prima,maar we wachten nog op een onder geleider.

super

Ziet er mooi uit voor een super voordelige prijs.

Hoge mate van perfectie

Horren zelf aangebracht, geen enkel probleem.

netjes op tijd geleverd, duidelijke instructies

Uiteindelijk besloten om zelf te monteren. Dat bleek een fluitje van een cent. Mooi in de kleur van de kozijnen laten brengen, een aanrader! De hordeuren werden netjes binnen enkele dagen geleverd.

Schouwrooij 18

5281 RE Boxtel