Hoge kwaliteit en perfect passend!

Bij Unilux een 2-tal horren besteld en snel geleverd gekregen. De horren zien er zeer degelijk uit en passen echt perfect! Enige minpunt was dat de omschrijving over hoe je deze moest opmeten, zeer beperkt is. Vooral als de kozijnen een metalen strip heeft. Dus op de gok maar iets gemeten en dat bleek goed te zijn. Dit is dus direct een verbeterpunt, om een duidelijkere beschrijving te maken hoe er gemeten moet worden.

Prima ervaring met snelle levering en goede kwaliteit hordeur

Zie boven

Snelle levering van goed product

Blij met de geleverde hordeur. Beschrijving van het installeren was wat ingewikkeld, aldus degene die het hier gemonteerd heeft.

super service en prima horren!

netjes snel en klantvriendelijk producten zijn mooi en professioneel

Helaas nog geen hor ontvangen

Nog niets ontvangen

Duidelijk en simpel. Snelle levering tegen aantrekkelijke prijzen

Goede kwaliteit en prima zelf te monteren

Goede kwaliteit en prima zelf te monteren. Alleen jammer dat wanneer er 10 gaatjes voorgeboord zijn, er maar 8 schroefjes geleverd zijn (raapbord), en jammer dat de hoeklijn niet voorgeboord is.

Snel makelijk

Hoeken sluiten niet naadloos aan

Hoeken van inzethor sluiten niet naadloos aan. Hierdoor kunnen insecten alsnog naar binnen kruipen. Als reactie kreeg ik: "Daar kan ik niks aan doen dat komt van het zagen!"

snelle levering, goed verpakt.

prima hor. snelle levering. goed verpakt.

Garantie tot aan de horrordeur

Ik heb een dure hordeur aangeschaft bij Unilux. Het bedrijf verschuilt zich achter ‘normaal gebruik’ wat betreft de garantie, waarover veel te betwisten valt. Inmiddels anderhalf jaar een horrordeur die niet naar wens functioneert, waarvan de leverancier aangeeft dat het niet ‘normaal gebruikt’ is. Nou rest mij de vraag; waarom kan je een deur open en dicht krijgen, maar de producten van Unilux niet.. ik kon een korting van 30% krijgen op een ander product ter compensatie (voor een nieuw waardeloos product en nog waardelozere service?!!?), maar een oplossing voor het huidige probleem wordt niet gegeven.

Goede website

Plissehordeur is een kwalitatief mooi en goed product en makkelijk te plaatsen. Ik ben zeer te vrede

Gewoon erg goed

Mooi rolhor ontvangen van goede kwaliteit. Werd goed geïnformeerd over de gang van zaken. Ben dan ook meer dan tevreden.

Prima.

Precies gemeten dus past dan ook precies. Schroefjes waren niet van rvs en een paar minder dan dat er gaatjes waren. Dat kan beter.

Totaal geen garantie

Onze hor van €600,- was binnen 3 weken kapot, gebroken schakel, deze is teruggestuurd naar unilux en dan krijgen we ook nog een factuur van € 56,- , dat is garantie tot de deur.

goede service en producten

goede service en kwaliteit producten

Mooi systeem

Mooi systeem, werkt soepel. klein minpunt is dat de plastic onderdelen niet op kleur zijn, terwijl je voor een aparte RAL kleur bijbetaald

Uitstekende kwaliteit product en nog betere service

Een paar jaar terug een inzethor gekocht via Unilux.nl - hor ziet er nog steeds keurig uit en voldoet goed. Onlangs eenzelfde hor gekocht voor een soortgelijk raam in ons huis. Althans dat was de bedoeling. Bij levering leek de hor aan de lange kant. En inderdaad de hor paste niet in het raam. Even dacht ik dat er een productiefout was gemaakt. Maar al snel bleek ik zelf een fout gemaakt te hebben, in plaats van 1161 had ik 1611 mm ingevuld, 45 cm langer dus. Niet echt slim. Het is een maatwerk product, dus jammer maar helaas. Toch heb ik een mailtje gestuurd naar Unilux, om te vragen of zij een oplossing wisten. Vrijwel direct werd ik gebeld. Ik kreeg het aanbod om bij her bedrijf langs te komen, dan zouden zij de hor korter maken. Bij aankomst werd ik op de parkeerplaats door (waarschijnlijk) twee medewerkers naar de juiste deur gewezen. Binnen werd ik vriendelijk ontvangen en getrakteerd op koffie. Na twintig minuten was mijn hor ingekocht. Thuis aangekomen, paste de hor precies zoals bedoeld. Wij zijn meer dan tevreden hoe dit is opgelost. Dit was een bijzondere ervaring van uitzonderlijk goed service geleverd door Unilux en haar medewerkers.

Fijne afwikkeling, mooi materiaal, duidelijk.

niet goedkoop maar wel kwaliteit en functioneel

Heb gekregen wat ik bestelde.

Snelle en goede levering, geheel gemaakt volgens bestelling en eenvoudige (zelf) montage.

Prima. Correcte levering.

Prima. Correcte levering. Past goed. Wel jammer dat je bij een levering in de bouwmarkt geen bevestiging krijgt wanneer de spullen zijn af te halen.

Snelle levering goede service.

Super product!

Een plissé hordeur besteld voor onze schuifpui. Eenvoudig online bestelt, snelle levering, eenvoudige montage aan de hand van duidelijke, online, montage instructie.

Goed en snel

Goede en snelle levering