Kwalitatief goede hor, maar advies bij zelf plaatsen laat te wensen over

Kwalitatief goede hor, netjes afgewerkt. Advies over de te kiezen maat van hor, bij mij precies 208cm (kies je 206-208 0f 208-210), liet te wensen over. De medewerker van de servicelijn wou mij hierin niet adviseren. Met het advies laat het door een dealer doen, alleen deze kon pas na 3 weken meten en 8 weken plaatsen, en gaf mij het advies om de hor zelf in te meten. Uiteindelijk voor maat 206-208 gekozen. Een week later geleverd wat super snel is voor maatwerk. Hor probleemloos kunnen plaatsen. Loopt als een zonnetje.

Helemaal naar wens

Zelf opgemeten en past perfect! Ziet er top uit, de buren hebben ze ook genomen.

Goede horren

Horren zijn kwalitatief goed. Werden geleverd in een nette beschermende verpakking. De bijhorende clips (voor het klemmen) werken echter wat minder fijn. Wij wilden de grote clips die reeds bevestigd waren verwisselen voor de kleine clips. Volgens de instructies heel makkelijk eraf te halen en de andere clips erop te klikken. Na een hoop proberen en zere vingers toch opgegeven en een tang gepakt. Daarmee lukte het de grote clips te verwijderen, maar niet zonder beschadigingen. De nieuwe clips konden ook met geen mogelijkheid met de hand erin gedrukt worden. Ook hier moest de tang aan te pas komen en zelfs dat ging niet van harte. Al met al ben ik tevreden, maar de clips moet Unilux echt iets aan doen.

Top, paste perfect

Online bestelling geplaatst, zelf ingemeten, alles paste perfect!

Mooi product, voldoet goed.

Mooi product, goed verpakt ontvangen. Zelf montage goed te doen. Echter kon de onder-geleider niet worden geplakt volgens de handleiding (stap 3) omdat montagemateriaal voor de onder-geleider ontbrak. Dit was een aluminium onder-geleider voor buitenmontage. Was toch nog een rit naar de bouwmarkt nodig om dubbelzijdige plakband te kopen. Misschien puntje van aandacht.

Vertragingen levering zonder opgave van redenen

Via webshop Home Design Shops vorige week gekocht. Verwachte levertijd ruim een week. Na de koop tot 2x toe email ontvangen dat de levering vertraagd is tot ruim 3x de oorspronkelijke tijd. Webshop gebeld, deze had de nieuwe levertijd op de website net aangepast. Het verhaal was dat Unilux leverproblemen heeft met de standaard witte kleur. Daar wordt aan toegevoegd dat het product zo succesvol is, dat vele leveringen vertraging opleveren. Garantie dat ook echt geleverd wordt, kan ook niet gegeven worden. Duidelijk is dat dit niks met Corona te maken heeft. Unilux: jullie hebben je zaakjes en de klantcommunicatie niet op orde en de klant trekt - achteraf na betaling - aan het kortste eind. Zou ik niet verwachten van zo'n duur Nederlands product.

Super goed geregeld, makkelijk zelf te monteren. Ook na een eigen gemaakte meetfout die verkeerd op de offerte stond, meteen geregeld dat deze aangepast moest worden. Levering op de minuut!

Ondanks de eerste verkeerde levering werd dit heel snel en correct opgelost

prima hordeur

prima hordeur. Handleiding is niet altijd even duidelijk. Maar uiteindelijk goed te plaatsen

Super goed!

Alles mooi op maat en prima producten.

Veel kleurkeuze

Voor Unilux gekozen omdat ze in structuurlak kunnen leveren. Geen 10 omdat we graag voor onze schuifpui een 2.5 meter breed plissegordijn hadden gewild maar die gaat net als bij andere niet verder dan 2 meter.

Alles klopte

snel geleverd en precies op maat

het is even puzzelen in de bestel handleiding, ik ben woning stoffeerder dus vakbekwaam, en mis de technische details om een keuze te kunnen maken. grip normaal of contra verder perfect systeem

Perfect product

Met zorg ingepakt. Zeer eenvoudig te plaatsen.

Prima horren, snelgeleverd

Na orientatie en wat offerte aanvragen de horren zelf online besteld bij Unilux. Ondanks dat een hor niet direct in het zicht zit op de 2e vond ik de afwerking van de DHZ producten te wensen overlaten. Gemakkelijk en snel online de bestelling geplaatst en keurig op de hoogte gehouden over de voortgang van productie en transport.

Goed doordacht product

Netjes verstuurd. heb het zelf makkelijk kunnen plaatsen

Het slechtste wat ik ooit mee gemaakt heb !

Levering nog steeds niet compleet zijn er al drie weken mee bezig om een bestelling af te leveren

Zeer goede service

Twee jaar geleden kocht ik een hordeur in een niet standaard Ral kleur. Ik had echter een meetfout gemaakt en de deur paste niet. Toch kreeg ik direct de helft van de prijs van de niet passende deur gecrediteerd als ik een nieuwe deur zou bestellen. De verkeerde deur mocht ik houden. Door omstandigheden kon ik hier pas twee jaar later op terug komen. Echter de korting kreeg ik ook toen nog. Die werd verrekend met de prijs van de nieuwe deur. Topservice!

TOPPRODUCT

op zeer snelle en correcte wijze verlopen . zowel de site als de communicatie en levering.

uitstekend geregeld

Bestelling was snel en goed en als extra kreeg ik, zoals gevraagd, enkele veren ter vervanging voor mijn oude horren. Kan niet beter.

Prima!!!

Degelijk product, snel geleverd! Duidelijke gebruiksaanwijzing/montagehandleiding en ook het zelf opmeten is a.d.h.v. de instructies prima te doen!!! Aanrader dus!

Product voldoet geheel aan de verwachting.

Product voldoet geheel aan de verwachting. Snelle levertijd.

Perfect service kwaliteit slecht is

Alleen jammer dat hij al defect is...

tevreden

gekregen wat was besteld