Snel en goed

Snel geleverd, goede kwaliteit

Super service

Prima kwaliteit maar onduidelijke zelfmontage

Het montage boekje komt niet overeen met de video, hierdoor de vloerstrip al aangebracht bij op de dag montage zoals ik in video. Enkel dat moet je bij op de dag montage pas later doen ivm positionering. Kwaliteit van de hor is prima en degelijk.

TOP service

Onze horren waren al 8 jaar oud. Door het opnieuw schilderen van het houtwerk, bleven de horen niet meer goed vastgeklikt aan het systeem. We kregen binnen een dag nieuwe klikelementen gratis toegezonden. Super service en ook zeer vriendelijk en makkelijk contact via de mail!

heel goed

Goede uitleg over het inmeten en bestellen. De bestelde dubbele hordeur was precies op maat en eenvoudig te monteren. Ziet er geweldig uit.

Geweldige hor

Prima hor. De installatie is net zo simpel als een Ikea kastje. De toelichting op de website mag wel in eenvoudIger woorden. Wat ‘ op de dag’. betekent moest ik eerst googlen

Goede plissé hor tegen redelijke prijs

Over het algemeen (zeer) tevreden met geleverde hor. De montage instructie was duidelijk en de plissé hor was snel geplaatst. Een puntje van kritiek. Het sluitingsmechanisme vind ik persoonlijk wat "prullerig". Ben bang dat dit na verloop van tijd kapot gaat. Mag voor wat mij betreft robuuster uitgevoerd worden. Verder mis ik een degelijk "handvat" om hor te openen c.q. te sluiten. Bijvoorbeeld opschroefbaar uitvoeren zoals het sluitingsmechanisme. Mogelijk dat u dat in het vervolg dit als optie (cq standaard) mee levert in het pakket. De klant heeft dan de optie deze wel of niet te monteren (net zoals het sluitingsmechanisme).

Product goed, meedenken minder

Product dubbele hordeur is prima. Helaas kon een door mij gemaakte fout bij bestelling niet hersteld worden. Koop moest via winkel lopen (koop lokaal in coronatijd) maar ik bestelde per ongeluk via web. Ondanks aandringen om de dealer alsnog mee te laten profiteren geen beweging. ‘Administratief onmogelijk’. Erg jammer. Aanbeveling onder voorbehoud dat bedrijf meer gaat meedenken.

Service goed

Klacht is goed verwerkt

Verkeerde hor geleverd maar correct opgelost.

Prima opgelost

prettig

Betrouwbare firma

Goed bereikbaar en komt afspraak na

Goed product

Goede organisatie, snelle levering, knap product, goed zelf te monteren.

Helemaal naar wens

erg tevreden. Mooie materialen en de kleur matched ook heel mooi. Het zelf monteren was geen probleem. Lever tijd en logistiek waren prima geregeld. Niet goedkoop maar wel de moeite waard. Het plastic slotje is wel wat goedkoop en kwetsbaar. Niet in verhouding tot de rest.

Zeer goede kwaliteit.

Had eerst enkele horren/hordeur van een bouwmarkt. Daarna bij Unilux diverse horren en een hordeur gekocht. Automatisch nu voor ons huis een plissé hordeur en een oprolbaar raamhor gekocht. Montage, bij een juiste maatopname, is zeer eenvoudig. Kwaliteit is enorm degelijk.

Mooie product, snelle levering

Goede communicatie mbt de status en verzending/aflevering. Goed te monteren en gemakkelijk in gebruik.

Degelijk product

Mooi product. Installatie is toch even wat lastiger. Goed kijken en meten dan komt het wel goed!

Keurige levering, op tijd

Mooi product, goed verpakt Alleen instructie liet te wensen over had een aluminium plint besteld, maar geen beschrijving hoe te bevestigen (plakken/schroeven), welke zijde boven? Daarnaast jammer dat plastic “kappen” niet in Ral kleur van hordeur zijn

Na het zelf inmeten van de betreffende draai-/kiepraam kozijnen (gebruik gemaakt van de duidelijke instructiefilmpjes en toelichtingen op de website) heb ik de inzethorren besteld. Deze werden zlefs ruim binnen de voorafgestelde tijd van 1 week al geleverd. Inzethorren passen perfect en zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Goede service en informatie

Goede omschrijving voor het opmeten van de hordeur en goede uitleg voor zelf montage. Snelle service bij bestelling via de site.

Snel, correct en prettig.

Snelle, prettige en correcte afhandeling van mijn bestelling. Ook mijn telefonische vraag werd op deze manier behandeld.

Prima product

Raamhor zelf opgemeten aan de hand van instructies van Unilux en raamhor blijkt prima te passen! Heb nog een paar ramen waar een hor welkom zou zijn, dus....

Prima product, dito service

Recent hebben we voor de tweede keer raamhorren aangeschaft van Unilux. Deze keer via de DHZ mogelijkheid. Nadat de maten waren doorgegeven is het product snel geproduceerd en thuis afgeleverd. Zeer tevreden wederom!

Betaalbaar hoogwaardig kwaliteit

Met "Betaalbaar"doe ik wellicht Unilux in tekort! Heb diverse horders geplaatst en gemonteerd. Allen hadden duidelijk hun nadeel of de levensduur en service waren ver te zoeken bij de concurrenten. Bij Unilux is hier geen sprake van! Producten besteld via de website en een leuke bijkomstigheid is als je het zelf monteer krijg je 15% korting! Levering zoals afgesproken. Kortom goed en betrouwbaar!

Past perfect en werkt prima

Makkelijk te installeren als je enigzins technisch aangelecht bent.

Schouwrooij 18

5281 RE Boxtel