Goede service en snelle levering

Eigenlijk zoals in de titel, niets meer en niets minder. Ben erg tevreden over het product.

fragile constructie onderdelen geleiding en ontgrendeling

tijdens aanbrengen van 1 v/d zijgeleiders/rail (degelijk) op cassette moest ik zoveel kracht uitoefenen dat degene die de cassette plus andere zijgeleider vasthield deze niet meer kon houden en dus los liet. waardoor aan mijn kant er binnenin iets misging waardoor de pen v/d zijgeleiding niet door de zoom van het gaas ging. Ontdekte ik pas na montage op kozijn. alles weer losgenomen van kozijn en zijgeleider weer losgenomen. Zag dat er binnenin iets afgebroken was. Het onderdeel dat er voor moet zorgen dat de pen door het gaas goed gecentreerd wordt. dat dit afgebroken was verbaasde me overigens niet, wat me al opgevallen was dat dit en de hendels voor ontgrendelen van de hor in zijn gesloten positie wel heel erg fragiel overkwamen.

Erg goede uiteg en service.

De bestelling ging een beetje stroef. Na meerdere pogingen als nog de foute kleur op de checklist. Een mail gestuurd met de kleurwijziging die heel snel werd gehonoreerd. Een bevestigingsmail volgde snel. Goede instructies om zelf te meten en te bestellen, wat een mooie korting oplevert! Na levering, die netje binnen de gestelde tijd kwam, was het monteren een eitje. Snel en eenvoudig gemonteerd en een prachtig resultaat. Wij zijn erg blij met onze nieuwe schuifhordeur.

Zelfs mijn fout, nog voor productie herstelt!

kwaliteit voor een goede prijs

Gemakkelijk te monteren en keurig op maat

bedrijf heeft commitment tot kwaliteit

Mooi product, snel geleverd. Foutje in de levering werd zonder problemen goed en snel gecorrigeerd. Wat mij stoort is een kleinigheid dat voor een hor waar 2x5 bevestigingsgaatjes in zitten er maar 8 schroefjes bijgeleverd worden.

Positief

Correct professioneel en conform specificaties tot op de millimeter :)

Niet heel simpel installeren, vreemde opening

Het installeren is lastig omdat je de twee zijkanten in de bovenunit moet drukken. Dit kost veel kracht. Het openen gaat met twee schuifjes, dat is een vreemde constructie, normaler zou zijn om het hor iets naar beneden te trekken zoals de concurrentie doet. Het hor lijkt wel goed wind bestending, maar dat gaan we de komende jaren horen.

Toppy

Het was snel geleverd en alles was prima in orde en we waren erg blij en we zullen gauw weer een bestelling doen

Slechte begeleiding

Bestelling ging prima. Product is redelijk tot goed. De handleiding is te summier en ver onvoldoende om als hulp te gebruiken bij het monteren van een plissé dubbele deur /hordeur. Toen ik niet uit de handleiding kwam heb ik een mail gestuurd met een vraag om uitleg. Er kwam een reactie maar blijkbaar was mijn vraag niet begrepen en kreeg ik een nietszeggend antwoord. Vervolgens heb ik gebeld met Unilux en werd mij verzekerd dat ik teruggebeld zou worden. Helaas! Niets meer gehoord. In de hordeur ontbreken voor gefabriceerde gaatjes waaraan de handgrepen gemonteerd kunnen worden. Het is me desondanks, na veel puzzelen, gelukt de hordeur te monteren. Afgezet tegen de relatief hoge prijs lijkt me de service en handleiding onvoldoende.

Mooi product, geen enkele coulance

De opgave van maten bij het gebruik van stiften leidt tot vragen, waardoor ik meende de maatvoering vooral NIET exact op te geven, maar 5 mm minder. De telefoon bleek onbruikbaar voor deze simpele vraag. Het hor dat geleverd werd zou volgens later opgave 8 mm kleiner zijn dan de dagmaat, maar was 10 mm kleiner. Samen leidt dit tot een onbruikbare kier. Zeer late en nogal botte reactie: je moet het zelf goed doen.. Dan maar een nieuwe gekocht, maar zou de oude graag recyclen, en dat is onbespreekbaar.

Mooi product, beperkte handleiding

Mooie producten van goede kwaliteit. Diverse inklikhorren besteld op kleur. Kan merken dat de horren meestal door specialisten gemonteerd worden. De handleiding voor de dubbele deur is beperkt. Dit zou beter kunnen. Verder helemaal goed verlopen van bestelling, levering en plaatsen.

Goed afgewerkte hor met nette sluiting

Mooi en degelijk afgewerkte hor. Snelle levering. Verbeterpunten hor: het geluidsnivo is wat hoog als als je de hor snel open of dicht doet

Goede kwaliteit

Makkelijk, snel en precies wat ik wilde.

Goed en niet duur

De bestelling werd keurig op tijd geleverd, is goed van kwaliteit en is zelfs goedkoper dan sommige zogenaamde stuntaanbiedingen.

Goede klantenservice en duidelijke communicatie

Levering was zoals aangegeven in de eerdere mail en voor mij prima. De plisse hordeur is perfect en heb er geen klachten over tot nu toe. De handleiding was wat onduidelijk in mijn ogen, maar uiteindelijk is de montage ook gelukt!

Plisséfit Easy, ziet er netjes uit en werkt goed

Plisséfit Easy, erg gemakkelijk zelf in te meten en een eenvoudige montage. De Plisséfit zit goed verpakt met voldoende beschermingsmateriaal tegen beschadiging. De Plisséfit ziet er goed uit, opent en sluit gemakkelijk. De kwaliteit lijkt prima, de tijd zal uitwijzen of dit daadwerkelijk zo is.

Nog in afwachting op herleveren dubbele plisse hordeur

Goed contact met klantenservice. Echter na een week na persoonlijk inleveren dubbele plisse hordeur op locatie (unilux boxmeer) vanuit Nijkerk (101 km enkele reis) nog in afwachting van leveren nieuwe deuren. Volgens klantenservice zijn er intern bij Unilux wat opstakels te nemen in het proces richting consument om dit te realiseren. Wetende dat van bestellen tot leveren een 5 werkdagen productie geldt. Hopen we wel de deuren snel te ontvangen. Cijfer is gebaseerd op het niet ingeregeld proces bij unilux en niet de communicatie met klantenservice. Die is namelijk positief en vriendelijk. Het product zelf is degelijk en positief t.o.v. prijsverhouding. Aanvulling (advies). Als men meer ook recgtstreeks zaken wil doen met de eindklant van het produkt is iets meer uitleg denk ik verstandig op de internetsite als met het in de dagmaat plaatsen vergeleken wordt met op de dagmaat, als hierdoor ook de dorpel komt te vervallen waarbij in de dagmaat plaatsen wel mee wordt gemeten. Dit om vaker meet verwarringen te voorkomen. En dus retourverzoeken. Door mij is ondanks ik echt wel technisch onderlegd ben met technische opleiding en kluservaring genoeg toch ook een vergissing gemaakt hierin.

geweldig systeem

heel makkelijk te monteren, werkt perfect!

Handleiding voor op de dag montage te summier

Voor de installatie van de plisse hor op de dag schiet de handleiding te kort voor het geld wat je betaald. Belangrijke informatie over te houden afstanden tot kozijn of dorpel word niet gegeven. Had meer verwacht van zo'n gerenommeerd merk.

Goede service en top kwaliteit

Makkelijke en duidelijke website. Goede uitleg over het inmeten en montage.

Top kwaliteit, snelle levering en redelijke prijs.

Ben heel tevreden met de horren. Goede uitleg op de website.

Alles top .

Gemakkelijk te bestellen . Alles goed verpakt . Binnen 10 dagen in huis .

Materialen zijn goed. Levering/bezorging kan en moet beter.

Zeer tevreden over de producten. Minder tevreden over het bezorgen. 1 week levertijd klopt niet. Ook de bestelling volgen bij NE voegt niks toe, in tegendeel. Het verwachte levertijdstip veranderd op de dag van bezorgen voortdurend, waardoor onnodig lang thuis gebleven.

Degelijk. Exact pas. Uiteindelijk wijst het zichzelf maar een tip vwb montage. Wel type parker voor welke positie zou nuttige info zijn.

Schouwrooij 18

5281 RE Boxtel