Duidelijke webshop, gemakkelijke en duidelijke bestelling en snelle levering. Geen poespas.

Goede en snelle levering

Duidelijke website, goede en snelle correcte levering. Uitgebreide montage handleiding waardoor montage simpel is.

Perfect op maat en snelle levering.

Te bestellen op een eenvoudige en duidelijke manier. Past exact en werkt prima. Veilig verpakt en zeer tijdig afgeleverd bij plaatselijk afhaalbedrijf.

klantgericht mooi materiaal

duidelijke website met alle nodige details voor online bestellen. alerte klantenservice: jullie check en correctie op de maatvoering, en dank voor jullie advies van zwart horrengaas en pollen. 'zwart' heeft idd een rustiger scherper doorkijk dan het 'grijs' wat we hadden. verzorgde verpakking. vlotte levering (10 werkdagen) via betrokken lokale dealer.

Mooie luxaflex

Prima op maat en snel geleverd

Goede horren, geleverd volgens afspraak. We hadden een inmeetfout gemaakt waardoor de bestelling gewijzigd moest worden. Was geen probleem en de kleine meerprijs hoefde niet betaald te worden. Heel fijn proces.

Volgens afspraak

Volgens afspraak bij Decorette geleverd. Alles netjes verpakt, en zonder probleem ingezet. Past perfect. Niks op aan te merken.

Prima hor

Jammer dat niet verteld werd dat de nieuwe hor iets breder is waardoor de oude bovenste geleide U profiel niet past voor de nieuwe hor. Verder ongelukkig dat de hor geleverd werd via de dealer (Oosterhof) ipv direct.

Mooie veerstifthor

Mooi afgewerkte veerstifthor en paste perfect.

Prima horren, snelle levering

Perfect passende horren, keurig verpakt en op de toegezegde tijd afgeleverd. Tevoren via email nadere informatie gevraagd over het inmeten. Antwoord kwam binnen een uur. Een tevreden klant.

Heel netjes en precies gemaakt.

Past perfect, alleen een eigen kleur is wat aan de dure kant. Verder wel de goede kleur. Dealer ook erg behulpzaam.

Kan niets zeggen omdat ik heb het niet.

Besteld en afgeleverd op 6 aug bij Suntec Winkel, den haag. Ben achter gekomen via bellen en mailen dat zij de maand augustus met vakantie zijn en de winkel is gesloten. Vreemd dat het afgeleverd is in de maand augustus!!!!! Geen stijl en erg teleurgesteld.

Heel tevreden

Professioneel werk!

Zeer snelle levering, zelfs Midden in de zomervakantie. Alles perfect op maat en netjes verpakt.

Super kwaliteit met een mooie afwerking !

Net als de vorige 3 stuks weer snel geleverd. Past perfect, wel zorgen dat je de exacte afmeting op de mm nauwkeurig opgeeft. Ze hebben heel plezierig meegedacht, enkele dealers waar ik normaal de horren liet afleveren waren met vakantie en ik kreeg keurig de bestelling thuis afgeleverd. Top !!

Goed materiaal en professionele montage

R. Bonfrere was snel beschikbaar om de plissedeur op te meten en te monteren. We zijn erg tevreden, eindelijk met de deur open zonder ongedierte in huis.

Slechte naservice

Snelle levering Na bestelling slecht Moet via dealer die niet terug belt Geen status na bestelling

Snel gemaakt en past perfect

Snel gemaakt en past perfect

Prima produkt en correcte opvolging na een vraag

Een opmerking,ik heb € 15 betaald voor aflevering thuis maar moest de hor uiteindelijk laten afhalen bij de dealer,en zelfs op een adres in een andere plaats(verder weg).

Goede service en mooi product.

Mooie dubbele hor besteld. Snelle levering ondanks de zomerperiode. Makkelijk te monteren.

kost wat, maar dan heb je ook wat

Snelle reactie en levering, keurig verpakt en strak afgewerkt.

Jammer,het antwoord help niet !!

enige maanden geleden heb ik een plissé hordeur aangeschaft via u firma, het probleem is dat hij met veel herrie en zwaar lopend open en dicht gaat ! mijn zoon heeft hem al langer in gebruik deze loopt perfect. vraag : wat is de oorzaak hiervan ? antwoord: Dit heeft met de nieuwe staat van de deur te maken, hoe meer de deur “inslijt” met het kunststof hoe minder het geluid wordt.. We zijn weer een tijdje verder, opnieuw ingespoten niets help, erg jammer !!

Weer voor Unilux gekozen.

Mijn oude unilux horren moesten vervangen worden en heb weer voor kwaliteit gekozen!!!!!!!!!!!

Goede kwaliteit

Erg blij met onze hor. Het is van goede kwaliteit en je ziet nauwelijks dat er een gaas zit, erg mooi!

Niet goedkoop maar mooi en duurzaam!

Het is echt niet goedkoop maar waarschijnlijk het beste dat je kunt kopen op dit gebied. Ziet er heel mooi uit en ik denk ook super degelijk! Binnenkort bestel ik er nog een aantal.

Schouwrooij 18

5281 RE Boxtel