Pluspunten
prima webshop en goede verwerking en afhandeling van order.
Verbeterpuntende plisse schuifhorren die ik regelmatig bestel, zijn mooie en goede horren. ALLEEN, de kleine beestjes komen er toch af en toe massaal doorheen. Vliegen, wespen en dergelijken worden goed geweerd, maar het kleine spul niet. Ergo, ik zoek nog steeds de ideale schuifhor!
Dank voor de review en het mooie cijfer. Gaassoorten die ook fruitvliegjes tegenhouden zijn helaas niet beschikbaar, omdat de horren dan (bijna) niet meer zouden ventileren. met vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Snel, duidelijk, uitstekende kwaliteit, geweldige prijs/prestatie, servicegericht en een zeer plezierige dealer in de vorm van Vonk in Amstelveen. Een aanrader!
Een mooie product en een vakkundige dealer, dat zou toch goed moeten komen... Maar een 10 is wel heel mooi, dank! Met vriendelijke groet, team Unilux
Pluspunten
Duidelijke en aantrekkelijke website, snelle levering en kwalitatief goede horren. Ook telefonisch goed bereikbaar en heel klantvriendelijk. Ik had de kleur verkeerd besteld, er zijn zoveel wittinten ook, maar er werd heel goed meegedacht met een passende oplossing. Heel netjes.
Dank voor het sublieme cijfer! Daar worden wij ook vrolijk van! Met vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Plezierige online gebruikerservaring advies, actie en transactie. Ook aftersales was vriendelijk en meedenkend. Producten zijn goed en begrijpelijk verpakt. Handleiding zijn helder en van de juiste hoeveelheid info met illustraties voorzien!
VerbeterpuntenDe online tool en salessupport voldoet aan de juiste User Experience waardoor ik de stap met het afleveren via regio resellers niet begrijp! In mijn geval had het bijna tot vervelend late levering geleid! Gelukkig heeft een buitendienstmedewerker het pakket nog kunnen onderscheppen en persoonlijk afleveren!
Dank voor de tip! We gaan verduidelijken dat levering uitsluitend plaatsvindt via het dealernetwerk. Met vriendelijke groet, team Unilux
Pluspunten
Levering van een degelijk product.
Dank voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, team Unilux
Pluspunten
Netjes afgewerkt product. Voor maatwerk snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam.
VerbeterpuntenToch verwacht je voor de prijs nog wat betere kwaliteit. Levering via dealers beetje omslachtig. Dealer is ook niet geïnteresseerd om als doorgeefluik te fungeren.
Dank voor de review. Helaas is de ervaring via deze dealer niet optimaal geweest. Gelukkig zijn de meeste van onze dealers betrokken, maar onafhankelijke ondernemers die graag hun meerwaarde bewijzen! Met vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Na telefonisch contact ben ik perfect geholpen door Coert Teulings
VerbeterpuntenBestel formulier niet makkelijk ik kwam er niet uit.
Dank! Daar doen we het voor, we geven de complimenten door. met vriendelijke groet, team Unilux
Pluspunten
De informatie op de website is duidelijk. De op de website aangegeven levertijden worden nageleefd. De klant wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Dank voor de beoordeling, veel plezier van de horren :) met vriendelijke groet, team Unilux
Pluspunten
Kan er nu even geen opnoemen. Levering had verstaging opgelopen, pakket beschadigd en daardoor twee bevestigingsklemmen defect. Borstel zit niet correct en volgens de specificaties gemonteerd. Gelukkig was de dealer in Grave zeer behulpzaam en heeft mij geholpen.
Beste, dank voor de review. Heeft u contact opgenomen met onze klantenservice om een en ander op te lossen? Zij kunnen aan de hand van een referentie nummer nazoeken over wat voor producten het gaat en het probleem oplossen, ofwel er lering uit trekken. met vriendelijke groet, team Unilux
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenOnduidelijke levertijden, bestellingen van andere personen/bedrijven zijn zichtbaar. Tot op heden nog niets binnen (slechte dealer(s)?). Overweeg rechtstreekse levering voor een goede ervaring
Dank voor de review. We zijn natuurlijk zeer benieuwd of dit is opgelost. Heeft u inmiddels contact opgenomen met onze klantenservice? met vriendelijke groet, team Unilux
Pluspunten
Snelle levering van maatwerk
VerbeterpuntenProduct is beschadigd en incompleet geleverd. Beschadiging is waarschijnlijk een gevolg van transport. Beter verpakken zodat schadevrij wordt geleverd. Bevestigingstape voor onderrail toevoegen. Oplossing voor de beschadiging is goed opgepakt door de helpdesk.
Onze horren worden alleen via ons dealernetwerk aangeboden om transportschade te minimaliseren en gelukkig komt het dan ook zelden voor. Heeft u al contact gehad met onze helpdesk? Tape voor de ondergeleider is meestal geen goed idee: montage met tape is niet 100%. Alleen de PVC ondergeleider van de Plisséfit kan getaped worden na uitgebreid ontvetten van de ondergrond omdat hier geen kracht op komt. Met vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
VerbeterpuntenInformatie op de site klopt niet. Bij het zelf opmeten van het hor worden extra mm's aangegeven die je bij de zelf gemeten maat moet telllen. Ze gaan er van uit dat ieder kozijn 54mm is. Hierdoor hebben wij een verkeerde maat besteld. Voor het bedrag dat we hebben moeten betalen is dit flink balen. De tegemoetkoming van Unilux is het mogen bestellen van een nieuw hor voor de helft van de prijs. Dan wordt het wel een super duur hor!! Jammer van de onjuiste info.
Bij het opmeten van een hor dient met zeer veel factoren rekening gehouden te worden. Juist daarom bieden wij alleen maatwerk en kunnen geavanceerde doe-het-zelvers bij ons online bestellen. Of beter nog: laat het over aan een van onze dealers. Op de site staat een tekening met de optelmaal van 54mm voor de bovengeleider. Als er geen plaats is voor de bovengeleider wordt dat natuurlijk lastig. De verkeerd bestelde hordeur kunnen we niet terugnemen omdat het maatwerk is en we willen andere klanten geen verbouwde tweedehands hordeur aanbieden. Deze hordeur moeten we dus als verloren beschouwen en mag u houden, het aanbod van 50% korting op een nieuwe hordeur staat, ook als het geen fout van Unilux is. Met vriendelijke groet, team Unilux
Pluspunten
Geleverde horren passen perfect. Eenvoudig zelf opgemeten mer de aanwijzingen op de website
Stuur voortaan direct aan huis. Zijn nu onze bestelling kwijt
Omdat we werken met een gespecialiseerde vervoerder die ook onze meer fragiele horren kan transporteren kunnen we alleen op zakelijke adressen leveren binnen ons dealernetwerk. Zo blijft het transport betaalbaar (en kosteloos voor u) . Tegen een meerprijs kan de dealer de horren bij u afgeven. Heeft u al contact met onze helpdesk ( [email protected]) over de missende horren? Dan kunnen we direct actie ondernemen. Met vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Zelf gemeten en maatwerk geleverd. Past perfect. Leuke foto van de productie van mijn rolhor. Ik zie dat er enthousiast aan gewerkt is.
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing vermeld 4 schroeven; 8 bijgeleverd en ook nodig. Levering via dealernetwerk (niet naast de deur), overweeg aflevering aan huis.
Ja, we maken graag horren op maat en gelukkig is dat te zien ;) . Omdat we werken met een gespecialiseerde vervoerder die ook onze meer fragiele horren kan transporteren kunnen we alleen op zakelijke adressen leveren binnen ons dealernetwerk. Zo blijft het transport betaalbaar (en kosteloos voor u) . Met vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Duidelijke website, gemakkelijk opmeten, snelle levering, geen fouten.
VerbeterpuntenDe schroefjes voor montage zijn deze keer zichtbaar. De vorige keer onzichtbaar onder de rubberen strip is iets mooier.
Pluspunten
Makkelijke bestelmethode, snelle levering, degelijk product
VerbeterpuntenTransport duurde wat langer dan verwacht; 2/8 verzonden, pas 7/8 afgeleverd bij dealer
Dank voor de mooie review. De transporttijd hebben we niet helemaal in de hand omdat we alleen kunnen werken met een gespecialiseerde vervoerder die onze meer fragiele horren ook kan vervoeren. Meestal is gebeurt de levering de volgende werkdag, maar met een weekend ertussen is de vertraging dus meteen nog een werkdag. Sorry voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Mooie kwaliteitsproducten die helemaal aan de verwachtingen voldoen. Goede service
VerbeterpuntenDe meetinstructie zoals in video op website staat uitgelegd is niet volledig. Er staat wel hoe de klemveertjes kunnen worden aangebracht, maar niet hoe je ze het beste kunt verwijderen. Dit is een lastige klus zonder een schroevendraaiertje te gebruiken. Bovensien zijn de klemveertjes al aangebracht, wat niet had gehoeven omdat met de tolerantie onvoldoende rekening wordt gehouden. Met klemveertjes aan beide zijden zit de hor echt te strak in de dag. Aan een kant veertjes verwijderd en het past perfect. Er staat op de site niet vermeld of een rolraamhor ook aan de buitenzijde in de dag gemonteerd kan worden, bv bij een draaikiep raam
Dank voor de tip, de video is voor de meest algemeen voorkomende situaties. Bij maatwerk horren zijn er altijd wel uitzonderingen waar rekening mee gehouden moet worden, die we niet allemaal kunnen behandelen. Omdat de toleranties zo klein zijn kan een kleine meetafwijking er al voor zorgen dat de hor niet of moeilijker past. Vandaar ook de verschillende clipjes. Voor draaikiepramen hebben we inderdaad verschillende opties: de raamrolhor staat daar wel bij? https://www.unilux.nl/product-categorie/raamhorren/draaikiepraam/ We gaan kijken of we dit nog duidelijker kunnen maken! Met vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Ontzettend nette en degelijke producten en snelle levering ook in de vakantie.
Dank voor de mooie review ! We werken gewoon door, ook in de vakantie. Vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
Vlotte levering. Alles exact als omschreven op de website.
VerbeterpuntenLevering mogelijk maken direct aan de klant dat scheelt weer heen en weet naar de dealer.
Beste Michel, hartelijk dank voor uw feedback. Levering direct aan de klant is een optie, al dan wel tegen meerprijs. Dit i.v.m. tussenkomst van onze dealers. Wij proberen dit duidelijk te communiceren op onze website! Vriendelijke groet, Team Unilux
Rechtstreeks leveren op adres klant i.p.v. dealer.
Beste J. Stam, hartelijk dank voor uw feedback. Levering direct aan de klant is een optie, al dan wel tegen meerprijs. Dit i.v.m. tussenkomst van onze dealers. Wij proberen dit duidelijk te communiceren op onze website! Vriendelijke groet, Team Unilux
Pluspunten
mooi en degelijk produkt, goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zelf inmeten (met meetinstructie) en monteren (summiere instructie) wordt beloond met 15% korting. Zeker interessant
VerbeterpuntenDuidelijkere montage instructie, mn. hoe bepaal je de montage hoogte van de strip voor het bovenprofiel. Nu een behoorlijke puzzel
Pluspunten
Snelle levering Snelle reactie op vragen, ook in vakantietijd Goede oplossing van probleem van transportschade Ook de locale Unilux dealer Van Ewijk erg behulpzaam Wou dat meer bedrijven zo klantgericht werken