Pluspunten

Vriendelijk, aandacht, kwaliteit, deskundig

Pluspunten

Vriendelijk/behulpzaam/ervaren personeel

Pluspunten

Prachtige kapsalon waar je snel terecht kunt. Je haar is goed geknipt zegt mijn vrouw bij thuis komst.

Pluspunten

Word goed geluisterd naar wat je wil, ik ben vanmiddag super tevreden weggegaan, super geknipt

Pluspunten

Demi perik Is echt top

Pluspunten

Plezierige zaak, professioneel personeel ! Iedere kapster is goed !

Geen , blijf wat je bent!

Pluspunten

Goede ontvangst Klantvriendelijk Deskundig Cappucino is heerlijk

Weet ik even niet

Pluspunten

Er wordt zeer vakkundig gewerkt, in een gezellige, ontspannen sfeer!

Ga zo door!

Pluspunten

Een gezellige salon waar je je thuis voelt met zeer vakkundige mensen.

Pluspunten

Vriendelijke mensen. Goed geknipt en gekleurd.

Pluspunten

Prettige ontvangst, er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Uiteindelijk een positief resultaat

Pluspunten

Ondanks alleen tondeuse werk is er zeer secuur gewerkt. Echt mooi geworden. Een goede service en knap stukje werk. Zeker een goede kapsalon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het bedrijf, jammer dat de prijzen zijn opgetrokken en de productlijn gewijzigd. Ben sinds 14 jaar al klant, heb eigenaar wisselingen meegemaakt. Ben uitermate tevreden over Fleur mijn vaste kapster.

Pluspunten

Vriendelijk en meedenkend personeel

De koffie wordt geserveerd en tegelijk begint het knippen. Een half minuutje om m'n bakkie leeg te drinken, zou fijn zijn.

Pluspunten

Ziet er helder en schoon uit,gezellige muziek,volume niet te hard!!! Vriendelijk ,vakkundig personeel, niet gehaast of stresserig!

Zou t niet weten...

Pluspunten

Mijn zoon weer top geknipt. Een kapsel wat hij graag wil, maar dat ook past bij mij als ouder. Liza weet dat altijd goed te combineren.

Reservering gedaan via app. Kon niet meer de tijd van afspraak wijzigen.

Pluspunten

Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant!!

Pluspunten

Kon er vrij snel terecht. Heerlijke hoofdmassage gekregen bij het haren wassen, incl haaranalyse & bijbehorende behandeling specifiek voor mijn haar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk, relaxte sfeer, wordt tijd voor klant genomen. Lekkere koffie

Misschien afspraak online kunnen annuleren(of heb ik deze opyie gewoon niet gezien?)

Pluspunten

Fijne sfeer, goede kwaliteit

De ontvangst kan beter

Pluspunten

Afgelopen week voor de tweede keer geknipt. Erg tevreden, super klantvriendelijk en ik raad jullie zeker aan bij anderen!

Pluspunten

Een fijne en gemoedelijke sfeer, erg goed geknipt

Pluspunten

toch een afspraak maken met Emma op het korte termijn

geen

Pluspunten

Mooi op tijd Prima geknipt en een fijne treatment gekregen met het nieuwe merk Attente en vriendelijke kapster

Dorpsstraat 47 A

6721JJ Bennekom

Over ANGELI hairstyling

ANGELI hairstyling noemt zich een bijzondere kapsalon. De stylisten van ANGELI hairstyling zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. ANGELI hairstyling staat nooit stil. Niets is mooier dan authentiek zijn. ANGELI hairstyling streeft daarnaar, voor jou en voor onszelf. Dat is niet het enige dat ons bijzonder maakt. ANGELI heeft een missie. Een eenvoudige missie, maar een heel waardevolle. Onze missie is om iedere klant - man, vrouw of kind - de uitstraling te geven die bij hem of haar past. Want uitstraling geeft zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen geeft je een geluksgevoel. Zelfvertrouwen zorgt dat je de wereld aankan. Wij kijken naar jou. Naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Naar de kleur van je ogen en of je veel of weinig tijd hebt 's morgens. Maar bovenal kijken we naar wie je bent. Zodat je de uitstraling krijgt die bij je past. Wij zijn pas blij als jij vindt dat wij daarin geslaagd zijn. Niet alleen 'voor de spiegel in de salon', maar ook de dagen en weken en zelfs maanden daarna. De kernwaarden van Angeli zijn al net zo eenvoudig. Eerlijkheid, plezier, inspiratie en ambitie. - Eerlijkheid. We zijn er voor jou. Niet voor de leverancier van onze producten. - Plezier. Wij houden van ons vak, en vinden het superleuk om jou blij de salon te zien verlaten. - Inspiratie. Dat vinden wij overal. Op de catwalk, op straat en in de salon. Ook jij inspireert ons. - Ambitie. Wij willen de beste zijn. Daar is niets verkeerd aan, vinden wij. Want jij verdient het allerbeste. Jij bent immers uniek. Dat koesteren wij. ANGELI hairstyling gebruikt de exclusieve milieu- en diervriendelijke L'ANZA-producten. Leuk je te zien bij ANGELI hairstyling