Pluspunten

Na jaren zoeken naar een goede kapster kwam ik terecht bij Astrid. Vandaag weer door haar geknipt ( ik moet er inmiddels 45 min voor rijden).. maar is het zeker waard! Mijn lange, dikke haar zit weer goed in model! Astrid; bedankt voor je (extra) tijd en advies! Dat maakt dat je je geen nummertje voelt! Ik weet je weer te vinden de volgende keer!

geen

Pluspunten

Vriendelijk personeel Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Prima zaak!

Pluspunten

Goede kapster, gezellig en vriendlijk.

Zou ik zo niet op kunnen noemen.

Pluspunten

Professioneel , gezellig

Pluspunten

Het is een tijdje geleden dat ik hier was, maar ik vond het erg gezellig en ik ben zoooo blij met mijn haar. Iemand die echt even kijkt wat goed bij je zou staan.

Pluspunten

Erg aardige kapster. Erg leuk kapsel. Heb er veel complimenten over gehad.

Haren van de vorige klant van de stoel verwijderen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lilian knipt mijn haar steeds prima

Zou fijn zijn als t iets voordeliger was

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima personeel en vakbekwaam.. helaas minpunten voor bedrijfsvoering welke is ingevoerd. Zowel voor personeel een vervelende verandering maar vooral voor klanten....

Altijd prima geholpen. Echter dat je voor een paar druppels, conditioner, crème etc uit een pompje, €5 euro betaalt.. zeer vreemde bedrijfsvoering en vreemde strategie. Je weet vervolgens niet meer waar je voor moet betalen en alles wat de medewerker vraagt zorgt voor onduidelijkheid of je dat extra betaalt of niet. Voor mij een No-go helaas! Bizarre verstopte hoge prijsverhoging. Verre van klantvriendelijke werkwijze! Daarnaast wordt het pompje conditioner ook nog bijna door je strot geduwd, want ja de medewerkers zullen moeten verkopen...

Pluspunten

De kapsters nemen tijd voor je,zijn zeer kundig, geven goede eerlijke feedback en de sfeer is altijd weer super. Er zijn leuke acties.

Vooral zo doorgaan.

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerkers. Bevalt altijd erg goed!

Pluspunten

Ik kon zaterdag 11 augustus bij binnenkomst meteen geknipt worden, lekkere koffie, en de vriendelijke kapster gaf mij de vlotte en hippe coupe, super!!!

Pluspunten

Super klantvriendelijk. Leuk team. Je betaalt misschien wat meer, maar dan heb je ook echt waar voor je geld. En ik ben na een paar weken nog blijer met het resultaat van mijn haren. Helaas woon ik te ver anders was dit mijn vaste kapsalon geworden.

Hahah verbeterpunt misschien een filiaal in zuid Limburg openen. Nee voor de rest zou ik niets veranderen.

Pluspunten

Luisteren goed naar wat je wilt. Als het toch niet goed uitpakt, doen ze er al het mogelijke aan om je toch met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.

Pluspunten

Iedere keer weer ben ik blij verrast met het resultaat. Altijd geknipt zoals het bij mij past, en altijd mooi! En altijd op tijd en vriendelijk. Gewoon een beetje thuiskomen bij Angeli!

Pluspunten

Er is alle tijd voor je dat is fijn. Goede kapster.

Pluspunten

Veel aandacht voor de klant. Werknemers met heel veel ervaring. Positieve sfeer in de kapsalon.

Pluspunten

Topkapper! Weer heel goed geholpen door Angela (Bennekom) !

Nee ze doen t al heel goed!!!

Pluspunten

Aardige medewerkers. Goede kapsters

Niks

Pluspunten

Top kapper. Word altijd geholpen door Lilian en altijd super tevreden. Voor mij geen andere kapper meer!

Pluspunten

geen wachttijd, goed advies, prettig personeel

Dorpsstraat 47 A

6721JJ Bennekom

Over ANGELI hairstyling

ANGELI hairstyling noemt zich een bijzondere kapsalon. De stylisten van ANGELI hairstyling zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. ANGELI hairstyling staat nooit stil. Niets is mooier dan authentiek zijn. ANGELI hairstyling streeft daarnaar, voor jou en voor onszelf. Dat is niet het enige dat ons bijzonder maakt. ANGELI heeft een missie. Een eenvoudige missie, maar een heel waardevolle. Onze missie is om iedere klant - man, vrouw of kind - de uitstraling te geven die bij hem of haar past. Want uitstraling geeft zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen geeft je een geluksgevoel. Zelfvertrouwen zorgt dat je de wereld aankan. Wij kijken naar jou. Naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Naar de kleur van je ogen en of je veel of weinig tijd hebt 's morgens. Maar bovenal kijken we naar wie je bent. Zodat je de uitstraling krijgt die bij je past. Wij zijn pas blij als jij vindt dat wij daarin geslaagd zijn. Niet alleen 'voor de spiegel in de salon', maar ook de dagen en weken en zelfs maanden daarna. De kernwaarden van Angeli zijn al net zo eenvoudig. Eerlijkheid, plezier, inspiratie en ambitie. - Eerlijkheid. We zijn er voor jou. Niet voor de leverancier van onze producten. - Plezier. Wij houden van ons vak, en vinden het superleuk om jou blij de salon te zien verlaten. - Inspiratie. Dat vinden wij overal. Op de catwalk, op straat en in de salon. Ook jij inspireert ons. - Ambitie. Wij willen de beste zijn. Daar is niets verkeerd aan, vinden wij. Want jij verdient het allerbeste. Jij bent immers uniek. Dat koesteren wij. ANGELI hairstyling gebruikt de exclusieve milieu- en diervriendelijke L'ANZA-producten. Leuk je te zien bij ANGELI hairstyling