Pluspunten

Rustige omgeving, goed bereikbaar, parkeren voor de deur, lekkere koffie, aardige medewerkers, er wordt met je meegedacht en adviezen aangedragen.

Pluspunten

Geen .... super kapsalon geweldige samenwerking tussen klant en kapster.

Pluspunten

- Een afspraak kan vaak al op korte termijn gemaakt worden en het online maken van een afspraak is gemakkelijk - Deskundige en ervaren kapsters die secuur werken (ik heb Lilian), luisteren naar je wensen en pas tevreden zijn als jij het bent - De salon is verzorgd ingericht

Pluspunten

Lilian knipt mij altijd goed en ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Angela knipt echt heel goed. Weet altijd precies wat ik wil. Neemt de tijd. Er hing een leuke sfeer!

De prijzen liggen iets hoger maar voor dat geld krijg je wel waar voor je geld!

Pluspunten

Vriendelijke personeel, bied goede kwaliteit, nette zaak.

Pluspunten

Fijne kapster

Pauze ruimte voor personeel

Pluspunten

Grote deskundigheid en kennis m.b.t. hairstyling. Prettig en vriendelijke stylisten. Meer dan 30 jaar kom ik bij deze salon met veel plezier. Ik voel me op en top gewaardeerd en ga met een goed gevoel naar huis. Ik voel me dan mooi!

Mag voor mij wat minder commercieel zijn. Ik vind het jammer dat de behandelingen wat zijn 'uitgekleed" Minder voor meer geld. Dat beetje extra geeft mij zo een gevoel van verwend te worden.

Pluspunten

zeer vriendelijke kapsters. Kunnen duidelijk brengen wat ze gaan doen met je kapsel en snappen wat je bedoeld als je ergens om vraagt.

Pluspunten

ik ben super geholpen door de dames in Ede. Zelf had ik een ander beeld in ogen, de kapsters hadden mij gelijk goed advies gegeven en dat dit niet haalbaar was voor mij in 1 keer. Ze gaven ideën en tips wat ik kon doen. Omdat ik heel lang haar heb, hebben zij mij met 2 vrouwen geholpen. Ze waren super meegaand en positief! ik heb van 13:40 tot 18:00 gezeten omdat ik een gehele metamorfose wou. het voelde echter of ik er maximaal 2 uur zat. Ze waren erg gastvrij & hebben ook voor de naverzorging goede adviezen aanbevolen. of jewel, een top saloon! Mijn complimenten voor de dames

-geen

Pluspunten

*vriendelijk / leuk personeel *mooie uitstraling vd zaak *lekkere koffie

Pluspunten

Mijn krullen laten knippen door Rowana (mijn oude buurmeisje ;)). In het verleden regelmatig slechte ervaringen gehad bij andere kappers die krullenknippen niet echt in de vingers hadden. Nu fantastisch geknipt! Ik kom zeker terug!

Pluspunten

Gezellige sfeer. Goede kwaliteit. Lieve haarspecialisten. Altijd tevreden na een bezoek! Heerlijk ontspannen na een drukke werkdag (fijn die koopavond)

Niet nodig vind ik

Pluspunten

gezellig personeel. gemoedelijke sfeer. tevreden gevoel na behandeling.

prijs omlaag haha

Pluspunten

Deskundig en vriendelijk

Het is me een keer overkomen dat er een vaste klant tussen mijn afspraak gezet is zonder mij te informeren. Ik heb toen een half uur moeten wachten. Kreeg zelfs nog te horen dat ik te vroeg was voor mijn afspraak terwijl ik een bevestiging in de mail had. Teleurstellend!!

Pluspunten

Top kapper! Leuk en lief personeel. Er wordt gevraagd of je blij bent met het resultaat. M’n haar zit altijd weer mooi als ik ben geweest en ik krijg goede tips mee! :)

Kost wat maar je krijgt er kwaliteit voor terug.

Pluspunten

Ik kom elke 6 weken speciaal vanuit Nijmegen naar deze Geweldige salon! Stuk voor stuk hele vriendelijke en kundige kapsters met oog voor wat de klant wil. Het is elke keer weer een heerlijk genietmomentje!

Pluspunten

vriendelijk, deskundig en gezellig.

Pluspunten

goede, correcte en deskundige medewekers

Pluspunten

Goed personeel Nette uitstraling.

Leukere zithoek. Er is ruimte genoeg.

Pluspunten

De ontvangst, met koffie, de belangstelling is oprecht, en ook nog eens perfect geknipt, daarom kom ik al 13 jaar bij jullie.

Pluspunten

Fijne meiden! Goede sfeer.

Nvt

Dorpsstraat 47 A

6721JJ Bennekom

Over ANGELI hairstyling

ANGELI hairstyling noemt zich een bijzondere kapsalon. De stylisten van ANGELI hairstyling zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. ANGELI hairstyling staat nooit stil. Niets is mooier dan authentiek zijn. ANGELI hairstyling streeft daarnaar, voor jou en voor onszelf. Dat is niet het enige dat ons bijzonder maakt. ANGELI heeft een missie. Een eenvoudige missie, maar een heel waardevolle. Onze missie is om iedere klant - man, vrouw of kind - de uitstraling te geven die bij hem of haar past. Want uitstraling geeft zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen geeft je een geluksgevoel. Zelfvertrouwen zorgt dat je de wereld aankan. Wij kijken naar jou. Naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Naar de kleur van je ogen en of je veel of weinig tijd hebt 's morgens. Maar bovenal kijken we naar wie je bent. Zodat je de uitstraling krijgt die bij je past. Wij zijn pas blij als jij vindt dat wij daarin geslaagd zijn. Niet alleen 'voor de spiegel in de salon', maar ook de dagen en weken en zelfs maanden daarna. De kernwaarden van Angeli zijn al net zo eenvoudig. Eerlijkheid, plezier, inspiratie en ambitie. - Eerlijkheid. We zijn er voor jou. Niet voor de leverancier van onze producten. - Plezier. Wij houden van ons vak, en vinden het superleuk om jou blij de salon te zien verlaten. - Inspiratie. Dat vinden wij overal. Op de catwalk, op straat en in de salon. Ook jij inspireert ons. - Ambitie. Wij willen de beste zijn. Daar is niets verkeerd aan, vinden wij. Want jij verdient het allerbeste. Jij bent immers uniek. Dat koesteren wij. ANGELI hairstyling gebruikt de exclusieve milieu- en diervriendelijke L'ANZA-producten. Leuk je te zien bij ANGELI hairstyling