De klant staat hier echt centraal!!

Op het moment dat ik binnen stapte voelde ik mij welkom. Ik kwam alleen even mijn pony bij laten knippen, maar kreeg meteen een fijn advies hoe ik het beste mijn haar kan stylen. Fijn dat er echte aandacht was!!!

Fijn geholpen en met een mooi nieuw kapsel de deur uit.

Goed geholpen

Prettig ontvangst en snel geholpen. Goed luisterend hoe je het wil hebben en uitleg wat er gebeurt.

Zeer goede styling uitgevoerd door Wendy.

Professioneel, goede benadering en invulling gegeven aan wensen. Mooi eindresultaat.

Tijd geleden dat ik door zo'n goede kapster ben geknipt.

Lilian deed bij mij een hoofdhuid analyse waar ik wat mee kon. Tips en adviezen kreeg ik mee en ze nam rustig de tijd ervoor. Daarbij was ik reuze tevreden met de uiteindelijke knipbeurt.

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling

Goed geknipt en goed advies voor kleur en high lights. Ik ben blij met het resultaat. Ik kom zeker terug. Ik schrok wel even van de prijs. Die is wel wat hoger dan ik bij mijn (vorige) kapper gewend was. Maar dat heb ik er wel voor over.

Persoonlijke aandacht en precisie

Lilian weet met een paar woorden al gauw wat ik wil, knipt nauwkeurig en vlot. Geeft passend advies en helpt je op weg bij vragen. Altijd gezellig om met haar even bij te kletsen. Dus alleen maar positiviteit.

Ik kom al jaren bij Angeli hairstyling me haar zit altijd top. In de kapsalon is het altijd gezellig en is er ook tijd voor een luisterend oor. Gewoon een aanrader

Geknipt uitje

Bij Salon Angeli, gaat gastvrijheid samen met een gezellige babbel en je gaat goed geknipt de deur uit. Wanneer nodig geven ze je haar een `peptalk`, een nieuw kleurtje en zo wordt je haar nooit een sleur.

Erg goede kapsalon. Personeel is vriendelijk en luistert goed naar je voorkeuren. M’n haar ziet er altijd weer veel voller uit na een knipbeurt bij Angeli.

Klantgericht, kundig en professioneel!

Prettig ontvangen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen, kundig advies, prima resultaat!

voor als je echt goed geknipt wilt worden.

Je voelt je welkom in de kapsalon. Dat komt o.a. door de persoonlijke aandacht voor je als klant, goed luisteren naar je knipwensen met een prima eindresultaat.

Een heel te vrede klant

Vanaf het moment dat jullie in Bennekom gevestigd zijn, ben ik klant. Er is altijd een gezellige sfeer. Ik heb een voorkeur van kapster en dat is Angela. Ze geeft goed advies,knipt prima, luisterend oor. En ik ga altijd te vrede weg.Soms met een nieuwe look, soms een high light, en altijd het gevoel dat tijd niet uit maakt.

Kwaliteit van het knip werk altijd weer top.

Er wordt altijd eerst heel aandachtig geluisterd naar je eigen wensen. De dames dragen ook zelf actief ideeën aan als dat nodig is en bespreken vooraf hoe ze je haar gaan knippen. Na een knipbeurt merk ik altijd weer dat ze heel goed wisten hoe je je haar geknipt wilt hebben. Ik wordt altijd weer positief verrast over het eindresultaat. En ook na 3 weken is het nog geheel naar wens. Soms knipt een andere kapster van Angeli me i.v.m vakantie bijvoorbeeld. Ook dan altijd naar volle tevredenheid. Absoluut niet een doorsnee kapsalon daardoor. Dank namens een zeer contente klant.

Lekker verwenmoment!

Relaxte sfeer, aandacht en up-to-date deskundigheid; kortom alles wat je bij een kapper hoopt te vinden! Achteraf toch niet helemaal blij? Mag je altijd terugkomen om het bij te werken. Top!

Bij Angeli wordt je vakkundig en enthousiast gekapt.

Heel graag kom ik steeds weer terug bij Angeli. Je wordt hier goed geholpen. Ze luisteren naar je wensen en doen daar wat mee.

Deskundig en vriendelijk

Ik kom nu ruim een jaar bij Angeli te Bennekom. Ik laat mijn haar iedere keer verven, wassen, stijlen en soms knippen. De studio is licht en modern. Mijn kapster zorgt altijd voor een leuke sfeer maar belangrijker, ze geeft expert advies en in overleg, komen we tot een plan dat ze iedere bezoek netjes uitvoert. Ik ben ontzettend blij met de resultaat en zal blijven komen.

Top zaak!

Super fijne kapperszaak met de juiste haar producten en met goed en leuk personeel!

Luisterend oor, kwaliteit, resultaat

Voor mij is naar de kapper gaan een moment waar ik “echt” naar uitkijk. Een geniet-momentje. Ik vind veranderingen leuk maar ook erg spannend. Bij ANGELI hairstyling luisteren ze goed naar wat ik in gedachte heb en geven ze advies wat zij zouden doen/ mooi vinden. Ik durf het helemaal over te laten aan die persoon die mij die dag helpt. Uiteindelijk ben ik nog elke keer heel erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!

Top kapper met top mensen en gebruikersvriendelijke site

Altijd als ik weer naar de kapper moet kan ik gewoon even naar de site en kan ik binnen no time een plekje vinden voor mijn afspraak waarna ik op m'n gemakje met zekerheid dat ik aan de beurt kom naar een van de locaties kan gaan en mijn haar kan laten knippen door een van de getalenteerde dames.

Zoals het bij een kapper hoort te zijn

Vriendelijke mensen, zijn in voor een praatke met je, herkennen je en luisteren naar je wens. Daarnaast geven ze ook advies zodat je altijd blij bent met het resultaat

prima geholpen

Goed advies en super service

Ik was mijn haar zat en wilde wat anders. Ik had zelf al wat uitgezocht op internet. Demi had maar een half woord nodig en begreep precies wat ik wilde en adviseerde wat bij mijn haar en gezicht past. Helemaal blij met mijn nieuwe kapsel!

Ik ben erg tevreden met het resultaat.

De kapster was vriendelijk en vakkundig.

Ervaring als zeer welkom ontvangen

Een goede uitleg en rustig de tijd nemen wat er gaat gebeuren. Ging zeer tevreden met een goed geknipt koppie naar huis.

Dorpsstraat 47 A

6721JJ Bennekom

Over ANGELI hairstyling

ANGELI hairstyling noemt zich een bijzondere kapsalon. De stylisten van ANGELI hairstyling zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen. ANGELI hairstyling staat nooit stil. Niets is mooier dan authentiek zijn. ANGELI hairstyling streeft daarnaar, voor jou en voor onszelf. Dat is niet het enige dat ons bijzonder maakt. ANGELI heeft een missie. Een eenvoudige missie, maar een heel waardevolle. Onze missie is om iedere klant - man, vrouw of kind - de uitstraling te geven die bij hem of haar past. Want uitstraling geeft zelfvertrouwen, en zelfvertrouwen geeft je een geluksgevoel. Zelfvertrouwen zorgt dat je de wereld aankan. Wij kijken naar jou. Naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Naar de kleur van je ogen en of je veel of weinig tijd hebt 's morgens. Maar bovenal kijken we naar wie je bent. Zodat je de uitstraling krijgt die bij je past. Wij zijn pas blij als jij vindt dat wij daarin geslaagd zijn. Niet alleen 'voor de spiegel in de salon', maar ook de dagen en weken en zelfs maanden daarna. De kernwaarden van Angeli zijn al net zo eenvoudig. Eerlijkheid, plezier, inspiratie en ambitie. - Eerlijkheid. We zijn er voor jou. Niet voor de leverancier van onze producten. - Plezier. Wij houden van ons vak, en vinden het superleuk om jou blij de salon te zien verlaten. - Inspiratie. Dat vinden wij overal. Op de catwalk, op straat en in de salon. Ook jij inspireert ons. - Ambitie. Wij willen de beste zijn. Daar is niets verkeerd aan, vinden wij. Want jij verdient het allerbeste. Jij bent immers uniek. Dat koesteren wij. ANGELI hairstyling gebruikt de exclusieve milieu- en diervriendelijke L'ANZA-producten. Leuk je te zien bij ANGELI hairstyling