Correct en vlot

Babylampje besteld voor de babyshower van mijn dochter, op dinsdag bestelling geplaatst en vrijdag reeds aan huis geleverd! (Zeer goed op te volgen per mail) Het lampje is in perfecte staat en heel schattig!

Heel keurig ingepakt

Het was dan wel geen cadeau, maar de bordspellen waren heel leuk ingepakt.

Snelle reactie

Ik wilde voor dochter een ketting, maar die wel de volgende dag nodig. Na snel reactie hoorde ik dat dat mogelijk moest zijn. Product op voorraad en zou dezelfde dag verzonden worden. Top! Het had misschien wel door de brievenbus gepast hebben. Dat zou weer verzendkosten schelen. Maar wij zijn zeer tevreden!

Uitgebreid aanbod aan prachtig, gedetailleerde producten inclusief snelle levering

Wij gaan altijd op zoek naar de iets wat specialere en meer gedetailleerde decoraties. Bij Dreumes en Zo hadden we veel keuzemogelijkheden aan een schappelijke prijs. Door de snelle levering van de producten waren we er nog meer van overtuigd dat Dreumes en Zo heel klantgericht en nauwkeurig te werk gaat. Topproducten (met supermooie afwerking) en een snelle levering, wat willen wij als klant nu nog meer :D Bedankt Dreumes en Zo!

Leuk product, veel te grote verpakking

De kapstokjes zijn heel leuk en van goede kwaliteit. Maar: het zijn drie kleine voorwerpjes die mákkelijk in een brievenbuspakketje hadden gepast, maar ze arriveerden in een grote doos vol verpakkingsmateriaal. Zonde. Verder heel tevreden!

Leuke lamp gekocht voor in de babykamer. Kwam netjes verpakt en ziet er leuk uit met het wafelpatroon. Makkelijk te bevestigen.

Mooie lamp

Mooie lamp. Mijn kleinzoon is er blij mee.

Matige service

Twee lampen besteld, mooie lampen ik wilde de keus hebben en besloot er 1 terug te sturen. Voor het retourneren moest ik vooraf 3,95 betalen en de retour gestuurde lamp is nu een week geleden ontvangen door Dreumes enZo maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Ik vind de lamp verder aan de prijzige kant en met het ophangen brak er al een stukje plastic af.

Zeer goed.

Snel, netjes verpakt uitstekend product.

Zelfde dag had ik de gekochte artikelen nog in huis

onjuiste levering en geen contact

Ik heb een heel ander pakket gekregen en geprobeerd contact te zoeken en geen reactie!!

Goede service, snelle tweede levering, nadat de eerste lamp stuk was aangekomen. Top, 👍🌸 Groeten Tiny

Super snelle service, mooi ingepakt en heel leuk kaartje erbij!!!!

Snelle service . Mooi ingepakt en leuk attent zo’n kaartje erbij!

Leuke kapstok besteld, mooi degelijk product. Alleen jammer dat de levering niet op de gewenste datum plaatsvond. Expres gepland op een dag dat ik thuis was, maar werd nog dezelfde dag verstuurd. Fijn dat het snel gaat, maar de bezorger is daardoor voor niks gekomen. Verder zeer tevreden!

Uitstekende service, snelle bezorging

Geen klachten, alles uitstekend

Snelle en persoonlijke service!

Mooi ingepakt met een lief kaartje er bij. Snel geleverd. Leuk contact.

Leuk ingepakt

Snel geleverd, en heel leuk ingepakt. Ben zeer tevreden

Pakket nog niet ontvangen

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Er staat al een paar dagen bij post nl dat het pakket vertraagd is.

Mooi ingepakt! Verder weinig op aan te merken!

Snelle levering, prachtig ingepakt!

Snelle service, mooi ingepakt en lief bericht 😍

Het cadeau was mooi ingepakt, snel geleverd en er zat een lief berichtje in de verzenddoos. Ik werd er erg blij van 😍

Ik heb niets aan te merken op de service en het product,

Slechte communicatie

Op zich geen klachten over de levering, maar ik heb een vraag gemaild over het ontvangen product op 24/12 en op 1/1 nog geen antwoord ontvangen. Dat heeft natuurlijk wel invloed op mijn beoordeling.

Very grateful

The goods were delivered very fast woth a very lovely wrapping paper and note! Thanks for that! It was a very nice surprise after opening! Wishing you a very happy new year!

Tijdens de feestdagen het artikel zelfs de volgende dag in huis

Een snelle levering en prima product!

Een mooie baby lamp besteld en hij hangt prachtig. Hij werd snel geleverd en wat ik een plus vind is dat er aangegeven word dat als je onder de 75 euro zit dan je dan verzendkosten moet betalen en als je iets kleins erbij koopt het dan gratis verzonden word. Heel goed!

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.