Bestelde product op tijd en snel geleverd.

Mooi en goed product

Ziet er uit als op de foto. Is mooi en goede kwaliteit. Goede snelle levering

Correcte afhandeling

Vraag gesteld, direct een antwoord

Goede kwaliteit spullen, goede klantenservice

Ondanks dat er wat mis ging bij de betaling, direct goed contact en snel opgelost waardoor de bestelling er toch nog met 2 dagen was. De producten (hydrofiele doeken) zijn erg fijn en van goede kwaliteit!

Zoals op de foto. Leuke lampje ! Snelle levering.

Mooie spullen

Super mooie site met zulke mooie producten . Puzzel besteld voor mijn kleinzoon voor de kerst. Snelle bezorging van een super mooi product voor een prima prijs . Mijn kleinzoon was er super blij mee .Zeker nog een keer iets bestellen bij jullie .

Prima service en topkwaliteit!!!

Pakketje kwam de volgende dag al en er zat een persoonlijke kaart bij! Top!!!

Prima!!

Mooi en kwalitatief goed product zoals op de foto! Persoonlijk tintje bij de verpakking!

Zoals op de foto

Snelle levering, product zoals op de foto

Zie hieronder.

Snelle levering! Erg leuk ingepakt.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Leuke producten.

Snelle levering.

Goede kwaliteit snelle levering

Het artikel is precies zoals omschreven en werd snel geleverd.

Leuke artikelen, prima service en snelle leverering.

Ik heb bij Dreumes enzo een leuke dino lamp besteld, voor een echte dino fan! Prachtige lamp, mooi afgewerkt en past helemaal in zijn Dino kamer.

Prima product en prima service

Probleemloze bestelling van een prima product. Helaas werd de levering tot twee keer toe een dag verlaat, maar dit lag meer bij PostNL in een drukke Sinterklaasperiode dan bij Dreumes enZo. Tevreden!

Goeie kwaliteit, goede service en snelle levering

Heb het snel gevonden, de kwaliteit was goed en de levering was ondanks de feestdagen erg snel.

I'm very pleased and satisfied!

Snel en netjes

Pakketje was snel binnen, netjes verpakt en een leuk briefje erbij.

Ik had een zeemeerminketting voor Sint besteld. Deze werd snel geleverd en nog super leuk ingepakt ook! Dochter was er helemaal blij mee!

Snel geleverd met een leuke persoonlijke boodschap erbij. Dank!

Zeer mooie en degelijke kapstokken!

Dino-kapstokjes gekocht. Zeer degelijk materiaal. Prijs-kwaliteit zeer correct. Levering duurde 3 dagen langer dan vermeld op de website.

Alles perfect!

Onwijs toffe spullen, goede service en snelle levering!

Verkeerde artikel ontvangen

Bestellen gaat makkelijk. Pakket 1dag later dan aangegeven ontvangen (kan ook aan PostNl liggen) Helaas wel een heel ander muziekdoosje gekregen dan besteld. Op de site is het bestelde doosje ook opeens uitverkocht. Kan ik mee leven, maar geef dit dan wel aan bij de levering dat jullie er maar een ander in doen! Niet netjes!!

Snelle levering, mooi ingepakt! Top

Zoals bovenstaande

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.