Prima, snelle levering

Slecht

Wij hebben een lamp besteld Ik word nu gevraagd de bestelling te beoordelen maar wij hebben nog helemaal niets ontvangen. De 24 ste zou de lamp binnen komen. Ik heb jullie meerdere malen gebeld maar krijg alleen de voicemail. Heb deze ingesproken, we hebben jullie gemaild maar krijg geen enkele reactie terug.

Snelle levering, mooi product, persoonlijke notitie van medewerker

Snel geleverd! Mooi artikel.

Cadeau wat besteld was is erg snel binnen gekomen en leuk ingepakt! Het nachtlampje wat ze bij het cadeautje gratis kreeg viel nog meer in de smaak :)

Snelle levering en leuk ingepakt!

Goede levering van product en de gratis inpakservice is extra leuk! Product voldoet ook helemaal aan de wensen. Het was een cadeautje en het viel goed in de smaak!

Super!!

Heel blij met mijn giraffe lampen kap voor op de babykamer. Super mooi! Snelle levering en goede service! Nog een leuk nachtlampje erbij gekregen

Snelle verzending, goed en leuk verpakt, makkelijke site

Hele overzichtelijke site, makkelijk te bestellen. Verzending ging snel, en het was goed en leuk verpakt. Keep up the good work👍🏻

prima, snelle levering, goed verpakt.

De volgende dag in huis, fijn zo snel. Goed verpakt betrouwbare webshop.

Snelle levering en leuk verpakt

Vlak voor de verjaardag van mijn dochtertje nog even op de site van Dreumesenzo gekeken, super leuk allemaal! Snel geleverd en ook gratis in leuk kadopapier verpakt. Zat ook een gratis poster bij van goeie kwaliteit. Zeer tevreden dus.

Snelle en goede levering

Product was goed verpakt en precies zoals op de site beschreven. Snelle levering. Top.

Mooi produkt en snelle levering

Voor kleindochter een houten kaptafel gekocht. Goede kwaliteit, mooi verpakt en snel geleverd.

Duidelijke website. Uitstekend.

Snelle levering en mooi ingepakt. Een lieve handgeschreven kaart als bedankje voor de bestelling.

Levering was op tijd, contact was goed en snel.Tevreden over de bestelde producten.

Mooie producten en super service

Het bestellen op de site ging gemakkelijk en het aanbod is ruim. Helaas bleek één van de lampen die ik had besteld niet langer leverbaar, ik ben netjes gecontacteerd en heb een hele mooie andere lamp uitgezocht. De spullen zijn snel verzonden (goed verpakt in een gerecyclede doos) en zien er heel goed uit. Mijn dochter is blij dus ik ook :)

Makkelijk besteld, snelle levering, goede kwaliteit product

Ik ben zeer tevreden. Het kiezen van het product was gemakkelijk en het bestellen ging snel. Ook de levering ging snel en toen ik het product zag, was ik zeer tevreden. Dikke plus voor jullie!

top product!! Leuk en persoonlijk

Heel erg leuk dat er een persoonlijk berichtje bij zat. Wij zijn heel blij met onze nieuwe vriend!

Superrrr service snel en ook nog gratis kado ingepakt🙏

Uitstekende service met snelle levering en ook nog het kado ingepakt😁🙏

Mooie spullen

Jammer van het retourbeleid. Altijd retourkosten. Verder mooie spullen en duidelijke website!

Goede snelle service

Na de bestelling is het product snel opgestuurd en netjes afgeleverd. Het product was net zoals ik verwacht had en we genieten er volop van.

Uitstekend!!

Alles ging prima, tijdstip van bezorging klopte bijna op de minuut! Zeer tevreden.

De volgende dag al geleverd en netjes verpakt

Dokterskoffertje besteld. Snelle levering. goed verpakt en mooie kwaliteit.

Mooi product en snel geleverd.

Een puzzel besteld en die was prachtig ingepakt. Top.

Mooie lamp en goede service

Mooie lamp voor babykamer. Dreumes gaf ook snel antwoord op mijn vragen over de bestelling en de lamp, dus dat was fijn!

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.