Pluspunten

Prima service.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering Goede duidelijke site Lagere verzendkosten dan concurrentie

X

Pluspunten

Origineel assortiment, duurzame producten, snelle levering en ook nog een gratis ingepakt met prachtig papier!

Ik kan niks bedenken

Pluspunten

Snelle service; prima verpakt; goede kwaliteit producten

Pluspunten

mooie spullen, en leuk ingepakt. snelle levering.

Pluspunten

Mooie website, snelle levering, goed verpakt. Ik vind het een gezellige winkel!

Tot zo ver niks!

Pluspunten

Snelle levering en leuke producten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie website met leuke artikelen. Heel overzichtelijk!

De foto’s komen niet overeen met wat er geleverd werd. De lamp die we besteld hadden leek op de website groen van kleur en heette ook mint green. Wanneer ik de doos opendeed, bleek de lampenhoes lichtblauw te zijn. Ook staan er op een paar plaatsen kleine zwarte strepen op de hoes. Toen Dreumes dit vernam. Namen ze meteen contact op en namen ze de verzendkosten op zich. De lampen die ik in de plaats bestelde, leken gelukkig wel op de foto op de website. Heel fijn contact met het personeel!

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Daarnaast verkopen ze erg leuke producten.

Pluspunten

snel en netjes geregeld

Pluspunten

uitstekend manier van klant benadering

geen

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering, mooi ingepakt

Op de een of andere manier (als er meerdere cadeaus zijn die ingepakt in dezelfde zending zitten) een kenmerkje toevoegen dat je weet welk cadeautje erin zit (goed dat ik het even gecheckt had, anders had ik het verkeerde cadeautje gegeven).

Pluspunten

Mijn bestelling was keurig verpakt, en er zat een persoonlijk handgeschreven leuk berichtje bij.

Pluspunten

Snelheid Persoonlijk

Pluspunten

Website is overzichtelijk en ze hebben een leuke winkel

Acties doen per thema

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking bestelling.

Ik had aangegeven dat ik graag wilde dat het op vrijdag bezorgd werd. Toch kwam het pakketje 3 dagen te vroeg.

Pluspunten

Snelle en keurige levering van product

Geen was prima verzorgd

Pluspunten

Mooie bijzondere spullen. Bestelling volgende dag in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie, leuke producten met een goede kwaliteit/prijs-verhouding.

Duidelijker aangeven wat de levertijd is in de bevestigingsmail

Pluspunten

Zijn super snel met leveren! En dan ook nog een handgeschreven kaartje erbij, super lief!

Pluspunten

Leuke producten Netjes ingepakt Presentje erbij

product werd later geleverd dan vermeld bij aanschaf, er was na aankoop wel duidelijke communicatie over

Pluspunten

Uitgebreide keuze Prijs - kwaliteit verhouding prima Snelle levering Handgeschreven kaartje bij bestelling

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.