Pluspunten

Mooie website. Snelle levering die gepaard gaat met een persoonlijke groet van de medewerker(ster).

Pluspunten

Hele fijne webshop met leuke fijne producten van goede kwaliteit! Elke keer weer een feestje als het pakket binnenkomt. Snelle levering met gratis inpakservice en persoonlijke noot. Zeer tevreden!

Ik ben heel blij met jullie webshop.

Pluspunten

Veel keus in mooie en bruikbare spullen, snelle levering.

Ik had in mijn bestelling gekozen voor afhalen PostNl locatie, vervolgens stond in de e-mail dat het op mijn huisadres zou worden afgeleverd. Dit bleek een fout te zijn.

Pluspunten

Snelle levering, alles perfect inorde!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

leuke printjes,

-niet iets verkopen met levering binnen een dag en vervolgens direct melden dat de levering toch een week gaat duren - prijs/kwaliteit is veel te duur. Ik moest bij de wandlamp nog zelf de bedrading erin verwerken en de lamp aanschaffen. m.a.w. een stukje stof met een ijzertje voor 45eur en de rest zelf verzorgen vind ik slecht.

Pluspunten

Snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij erg leuk! De lamp is perfect precies zoals op de afbeelding van de site, hij is niet te groot ook niet te klein precies goed eigenlijk. Erg blij mee!

Pluspunten

Fijne inpak service, snelle levering en een persoonlijk bedankje! Top!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit (en ook prijs / kwaliteit verhouding) van de bestelde producten.

Geen, zeer tevreden!

Pluspunten

Super leuke hippe spullen om van de slaapkamer van mijn dochtertje een droomkamer te maken. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Jammer dat ik geen bericht kreeg dat het artikel weer op voorraad was

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Netjes ingepakt Mooie spullen

Had als keuze optie bij post nl afhalen op locatie. Krijg ik later een mail dat deze locatie volgens hun dicht zit (was niet zo). En dat ik t maandag pas af kon halen Vreemde zaak maar volgens mij lag dat aan post nl... Wat misschien wel een verbeter punt kan zijn... Jullie pakken de cadeautjes netjes is (ziet er top uit) in mooi dreumes pakpapier Alleen om een kind dit te geven... Het is zo kleurloos en niet feestelijk Als kraamcadeautje snap ik t papier maar als kindercadeautje nee... past dit niet bij de artikelen die jullie verkopen die juist zo kleurrijk zijn Maar goed dat is een mening natuurlijk. Wel zonde want ik ga dit zo niet geven. Maar het weer opnieuw inpakken in kinderpapier zodat de kleintjes ook blij worden als ze het cadeautje zien

Pluspunten

Snel, goede service

Vreemde plek locatie als je het ophaalt, was blij dat ik niet alleen was, maar heel vriendelijk personeel!

Pluspunten

Super leuk en mooi ingepakt en de de producten zijn helemaal naar wens!

Geen. Ben echt heel tevreden!

Pluspunten

Ik heb de producten netjes ingepakt zoals gekozen binnen gekregen. En alles is snel geleverd!

Pluspunten

Snelle levering en leuk ingepakt kado!

Pluspunten

Duidelijke foto’s van de artikelen. Goed verpakt en snelle verzending. Goede prijs en duidelijke communicatie. De hanglamp en wandlamp waren nog veel mooier in het echt als op de foto. Al met al helemaal tevreden!! Ga zeker vaker bij Dreumes enZo bestellen!

Bij bestelling stond dat de hanglamp en wandlamp op dinsdag bezorgd werden. Echter werden deze op woensdag bezorgd. Was gelukkig geen probleem voor mij en kon het pakket zelf in ontvangst nemen.

Niks

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en leuk handgeschreven kaartje

Kleur van de bestelde lamp komt niet in de buurt van de op de website getoonde foto. Niet meer van deze tijd om dan voor terugsturen te moeten betalen.

Pluspunten

Ik had wat fouten gemaakt bij het bestellen, heb gebeld met jullie en werd super goed en vriendelijk geholpen. De bestelling is super leuk ingepakt en een leuke kaart erbij toppy.

Geen ben super tevreden Ga zo door super leuke site en spullen . Heb pas te horen gekregen dat ik oma wordt dus wordt vaker bij jullie bestellen.

Pluspunten

Snelle bezorging, mooi ingepakt een echt kadootje om te krijgen en heel mooi en stevig speelgoed voor onze dreumes! :)

Pluspunten

Ik bestel vaak online maar heb er nog nooit een handgeschreven kaartje erbij ontvangen

Pluspunten

Super snelle verzending, netjes verpakt en leuke artikelen

Pluspunten

Snelle levering en mooie producten!

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.