Goed, gemakkelijk

Makkelijk gebruik webshop

Keurig op tijd, product uitstekend

Mooi produkt, snelle levering

Na wat moeite om een keus te maken tussen de mooie produkten heb ik besteld . Mijn bestelling werd heel snel geleverd en is ecbt zo mooi als op de website. Wat zal mijn kleindochter blij zijn 5 december.

Mooi

Degelijk speelgoed

Alles goed en voorspoedig geleverd.

Fijn dat het cedau ingepakt wordt.

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel en een snelle verzending

Leuk cadeautje en snel verzonden

Ik vond bij jullie een leuk sieradendoosje voor onze kleindochter met een vogeltje! Dat was te gek,want ze heet Merel... Daar zal ze nog lang van genieten! De verzending ging snel en was leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij! Top!

Best price I could find for the puzzle I needed

I was looking for a specific puzzle for my nephew's bday and here I found the best price. The shipping is rather expensive though. Overall positive experience.

Levering was goed en er zat een leuk kaartje bij.

Snel en top klantenservice

Bestelproces en levering snel. Helaas ontvingen wij een 350ml drinkfles ipv de bestelde 500ml. Kan gebeuren natuurlijk. Ik heb een mail gestuurd en de dag erna was de 500ml fles al binnen met een excuuskaartje en een retoursticker en doos. Dat noem ik nou topservice!

Top keurig en op tijd geleverd en van goede kwaliteit

Er zat zelfs nog een persoonlijk kaartje bij

Snelle en persoonlijke levering

Fijne webshop, lief kaartje erbij waarin zij je bedanken voor de aankoop.

Everything was ok and with nice surprise :) I recommend shopping in Dreumes enZo

Superleuke webshop voor je kleine Dreumes

Wat een fijne webshop. Artikelen staan goed omschreven en voldoen aan de verwachting. Ik heb meerdere artikelen besteld en alles kwam in één levering de volgende dag al binnen. Kwalitatief goed materiaal en net even anders dan anders, ik heb niets terug gestuurd, alles is te leuk en wil je gewoon houden.

Snelle bezorging!

Mijn sippycups van Konges Slojd werden erg snel bezorgd

Fantastische webshop!

Mooie producten, prachtige ingepakt, mijn kinderen vonden het een erg plezierig om het cadeautje open te maken! Vriendelijke en correcte mensen werken hier! Passie voor hun producten en aandacht voor de klant.

Snelle levering en zelfs een extra kadootje!

Snelle levering en zelfs een extra kadootje!

Schitterende posters

Ik heb de Petit Monkey Rainforest Birds en Coral reef poster bij Dreumes besteld en in het echt zijn ze nóg mooier! De kleuren zijn super helder en ik denk dat ze prachtig zullen staan in mijn dochter’s nieuwe slaapkamer! Nu op zoek naar een mooie lijst en accessoires die bij deze mooie kleuren passen. Ik had nog een vraag over de verzending en deze werd snel en vriendelijk beantwoord.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Was de bestelling waard... is een mooie apparte broodstrommel

Ik bestelde een lamp voor de kinderkamer. Bestellen was makkelijk en het werd snel geleverd. Tevens kregen we er nog een gratis ander lampje bij! Erg leuk!

Snelle levering, alleen niet compleet maar direct opgelost

Ik heb een lamp besteld bij Dreumes enzo. Twee jaar geleden precies dezelfde lamp besteld voor m’n 1e kindje en nu komt er een tweede en wilde we graag dezelfde lamp, alleen dan een andere kleur. Bestelling kwam heel snel, alleen miste er een onderdeel. Maar na 1 mailtje werd het onderdeel direct nagestuurd, dus ben zeker tevreden over Dreumes enzo.

Er was eerst een foutje gemaakt volgens de website zou er boven de 35,- een nachtlampje geleverd worden. Dit had ik niet ontvangen en een mailtje gestuurd. Gelijk reactie gekregen dat deze na geleverd werd. Netjes ontvangen met nog wat extra's! Super fijn en heel erg bedankt!

Helemaal top!

Bestellen ging makkelijk, vlotte levering en ook nog eens heel mooi ingepakt, want betrof verjaardagskadootje. Helemaal fantastisch toch?!! Nu super blij nichtje met hele mooie paraplu, waar ze helemaal verguld mee is

Heel mooi en snelle levering.

Voor de 1e keer besteld, ik kende jullie nog niet, en vast niet voor de laatste keer!

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.