Was top geregeld en snel

Is goed

Keurig op tijd geleverd. Zat een super lief kaartje bij. En was goedkoper dan bij andere leveranciers. Wij zijn blij met de service

Leuk product, goed geleverd!

Leuk product, goed geleverd.

Fijn dat ik op de hoogte werd gehouden over mijn bestelling en erg leuk dat er een kadotje bij zat. Goed verpakt.

Leuke website, mooie spullen, nette klantenservice

Heerlijke website. Verslavend, al die mooie spullen. Hemeltje was qua kleur net niet naar wens, contact opgenomen met klantenservice en snel en netjes geholpen!

Trage customer service

Ik heb de bestelling snel en volledig ontvangen. Helaas was een product beschadigd. Op de website staat dat je dan een email moet sturen naar de customer service met foto's van het beschadigd product voordat je het terug kan sturen. Ik heb 5 dagen op een reactie gewacht. Ik heb eerst een reactie gekregen nadat ik een herinnering stuurde. De customer service heeft alleen mijn email herinnering bekeken en niet mijn oorspronkelijke email met de foto's. Dus kreeg ik de reactie dat ik de foto's moest doorsturen. Ik heb dus nog een keer de foto's gestuurd en wacht nu al weer vier dagen op een terugkoppeling. In de tussentijd heb ik wel drie Emails ontvangen om mijn evaluatie van mijn bestelling op Social Media te plaatsen. Jammer dat het hele proces zo lang duurt!

Prettige en snelle levering. Daarnaast hebben ze de cadeau's leuk ingepakt. Hartelijk dank voor de goede service.

Goed en snel direct bij iemand als cadeautje laten bezorgen. Had daarom gevraagd of het mogelijk was er een kaartje bij te doen, dat hebben ze heel netjes gedaan. Dus dank en tevens dikke aanrader!

Uitstekende klantenservice!

Snelle levering van mooie baby artikelen. Uitstekende klantenservice, waarbij goed rekening werd gehouden met mijn wensen.

Gewoon gied5

Snelle levering, mooi produkt, goede prijs, netjes verpakt

Snelle levering , goed product

Snelle levering en het was een. Goed product.

snelle correcte levering

Snelle levering en mooie lamp

Snel en duidelijk antwoord op vragen, snelle levering en een prachtige plafondlamp

Snelle levering en goede service

Een fijne en overzichtelijke site met mooie producten. Ik heb een aantal cadeautjes besteld, deze werden prachtig ingepakt! Snelle levering, heel fijn!

Gewoon goed

Ook leuk ingepakt

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Mijn dochter is super blij met haar mooie roze silhouette lamp.

Leuk

Snelle service en kon het dus snel kado geven aan mijn kleinzonen. Die waren superenthousiast. Hetzelfde kado wordt gekocht voor een vriendje! Dan is het leuk!

leuke produkten, geweldige servive en een eerlijke prijs

diverse standaard en unieke produkten gekocht maar volle tevredenheid

Uitstekend.

Er ontbrak iets bij mijn bestelling en dat is direct opgelost! Super bedankt voor de top service.

goed en op tijd geleverd

prima!!!

Snelle levering en prachtige producten!

De mooie rammelaar werd zeer snel, netjes ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij geleverd!

Super fijn

Vooral de personen achter dreumes enzo haha

Super webshop!

Hele leuke producten en een uitstekende service met een persoonlijke twist. Top!

Top!!

Mijn product was snel geleverd en nog mooier dan ik had verwacht! Er is een ruime keuze en zou hier zeker in de toekomst nog een keer bestellen.

Schuilenburglaan 5A 5 A

7604 BJ Almelo

Over Dreumes enZo

Dreumes enzo de online winkel met hippe, kwalitatieve en duurzame baby- en kinderitems. De babykamer of Kinderkamer inrichten? Ook wij gingen net als ieder ander op pad. Hongerig naar inspiratie en op zoek naar allerlei mooie babyspullen om de leukste en hipste babykamer te gaan creëren. Want het kamertje van ons kindje moest - net zoals die van jullie kindje - bijzonder worden. Het was moeilijk en verre van eenvoudig om ergens de leukste dingen bij elkaar te vinden en voor drukbezette mensen zoals wij ook erg tijdrovend. Na het bezoeken van de bekende grote baby- en kinder warenhuizen kwamen we er niet uit. Het was moeilijk om de originele spulletjes te onderscheiden van de massa. Er ontstond een droom om een website te starten waar je deze unieke en onderscheidende spulletjes wèl vindt. En dan ook nog eens allemaal op één site. Langzaam maar zeker kreeg deze droom handjes en voetjes en werd Deumes enzo geboren… Wij struinen beurzen af in binnen- en buitenland, bestuderen trends en zijn uren te vinden op internet om over de hele wereld te zoeken naar leuke spullen, mooie merken en fabrikanten met een verhaal. Met zorg en smaak selecteren wij onze babykamer -en kinderkamer accessoires.