Ben nog steeds niet opgebeld of benadert door een klantenservice En ik heb toch al een paar mailtjes gestuurd. Hopelijk wordt ik eerdaags terug gebeld over het probleem met de As90s alamsysteem met camera,s. Kan er nu niet meer gebruik van maken van onze systeem.
Beste Jim, Hartelijk dank voor uw review, dit stellen we erg op prijs. We streven naar het beantwoorden van mails in 1 werkdag, maar antwoorden tenminste altijd binnen 3 werkdagen. Zoals u inmiddels in onze reacties heeft gezien zijn we in gesprek over de oplossing, ik vertrouw er op dat we uw probleem zeker snel opgelost krijgen. Met vriendelijke groet, Niek Daamen - ELRO
Heb verbinding gemaakt met 2 verschillende smartphones van samsung en het is onverstaanbaar met alle soorten van storingen. Spijtig want de app was de reden dat ik een nieuw toestel had gekocht. Ik voel me bedrogen ! Zal denkelijk het toestel terugbrengen ; spijtig van al het werk dat erin is gestoken.
Beste Alexis, Hartelijk dank voor uw review en spijtig te horen dat e.e.a. nog niet naar behoren werkt. In dit geval vermoed ik dat u tegen problemen aan loopt met uw router/Wifi verbinding. Ik hoop dat u hierover contact met ons heeft gehad om het met u op te lossen? In de meeste voorkomende gevallen zijn de problemen op te lossen. Wij helpen u daar graag bij. Met vriendelijke groet, ELRO - Niek Daamen
ik wou een nieuw alarminstallatie dat via de smarthphone kan gecontrolleerd worden. ik had een andere installatie dat niet via wifi kon + de pet-detector werkte niet goed. mensen dat ik kende hadden ook het alarm van Elro en waren er zeer tevreden over. na beetje rondondkijken is dit zeker interessant. heb een set gekocht en was zeer makkelijk te installeren. het monteren is met een paar vijzen + in de set zijn de toestellen al ingesteld op het basis systeem.
Snel binnen en makkelijk te installeren. De app werkt ook top!
Makkelijk te koppelen door QR-code op alle onderdelen. Fijn dat geen abonnement nodig is. Slimme ophangtechniek.
Vanwege schilderwerkzaamheden hebben we wat sensors moeten verwijderen. Plakkers onbruikbaar... Via de site om nieuwe gevraagd en deze binnen twee dagen gestuurd gekregen!
Elro Pro Videodeurbel incl intercom aangeschaft. Helder beeld, eenvoudig te bevestigen en snuper snelle levering. Kinderen kunnen nu zelf op veilige afstand besluiten om de deur wel of niet open te doen.
een rookmelder (2 stuks aangeschaft) die zeer geschikt is voor hoge plafonds ivm met zelftester. nu hoef ik niet regelmatig een extra hoge ladder wegzetten om hem te testen. 1 keer in het jaar genoeg. ook voor een mooie prijs. makkelijk te monteren en te plaatsen. en lekker lange werkingstijd van batterij.
Het grote voordeel is dat de rookmelders en andere melders met elkaar verbonden zijn. Bij alarm is dat door het hele huis luid hoorbaar Is prima product.
Paar onderdelen waren kapot gegaan. Werd correct en vriendelijk geholpen. Kreeg deze onderdelen gratis, en snel toegezonden. Blij mee!
Week 13, 2022 heb ik een ELRO IP Video deur intercom + 2 x 18 cm monitor via BOL gekocht Naar zoals het door ELRO werd gepresenteerd moest de intercom behoorlijk sophisticated ontworpen zijn. Dat viel een beetje tegen. Aan de bijgeleverde gebruiksaanwijzing heb je helemaal niets die beslaat uit slechts 2 bladzijden. Daarom heb ik deze gedownload. Daarna heb ik de app gedownload dat ging probleemloos. Daarna om het uit te proberen e.e.a. op tafel in elkaar gezet en heb ik de kabels aan de 2 monitoren en buiten unit (de camera) aangesloten en uiteraard de voedingen. Vervolgens moest de modem met WIFI de thuismodem opzoeken. Door steeds opnieuw ZOEKEN in te drukken lukte dat gewoon niet terwijl ik op 2 meter van de modem afzat Een andere mogelijkheid kon via de QR code door de buitenunit op de QR code te richten van de app. Dat lukte in een keer. Daarna moest een wachtwoord worden aangemaakt. Ik volgde de aanwijzingen niets lukte. Na verschillende pogingen heb ik een wachtwoord via google geprobeerd. Dat lukte ook niet. Toen in de gedownloade gebruiksaanwijzing gelezen daarin stond dat je geen speciale tekens mocht gebruiken. Toen lukte het gelukkig wel. Het plaatsen van de buitenunit en de 2 monitoren ging zonder problemen ook omdat er al een kabel lag van een vorige intercom. Het enige probleem met de monitor is dat je moeilijk de kabels erachter kwijt kunt. De buitenunit (de camera) heeft wel een erg knullige montage aan de zonne- en regenkap namelijk met slechts één heel erg klein schroefje. E.e.a. werkte verder uitstekend ook het kijken via de app naar beelden ging goed tot op zekere hoogte omdat vaak de verbinding wegviel terwijl ik op 2 meter van de modem en de monitor met WIFI zat. Van alles uitgeprobeerd. Je kunt ook foto’s maken maar daar heb je helemaal niets aan omdat je ze niet kunt delen. Ze staan wel in het systeem maar je kunt ze niet versturen via wat dan ook. Dus wat heb je dan hieraan? De elektronica is goed ontworpen.
Er wordt een batterij meegeleverd met zogezegd een levensduur van 10j. Na 26 maanden is ze leeg..... weg toestel
Beste Francois, Het is uiteraard erg vervelend dat de batterij van de melder na 26 maanden al leeg blijkt te zijn. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ondertussen hebben wij de melder onder garantie voor u vervangen en is het probleem verholpen. Met vriendelijke groet, Sam Smits - ELRO
Ik zou het direct terug aanschaffen. Werkt zoals verwacht. Enkel een vertragingstijd bij instellen van de nachtmodus zou het systeem nog kunnen verbeteren.
Kann Ihr Unternehmen nur weiter empfehlen. Ware ist super
Naar aanleiding van aanschaf alarmsysteem een paar vragen waar de handleiding geen duidelijkheid geeft. 1e gebeld en vragen gesteld.Wist geen antwoord maar backoffice zou email sturen met de antwoorden. 2e 2 weken later gebeld waarom geen reactie. Betreffende medewerker had geen formulier aan gemaakt. Belofte binnen 2 dagen belt een deskundige. 3e weer 1 week later naar info@elro een mail gestuurd met vraag wanneer ik gebeld wordt. Nu 2 weken later nog steeds niemand gehoord gezien of email. Het gaat dit bedrijf te goed en ik vind het hoogst kwalijk. Maar ik ben maar een klant waar ze blijkbaar er genoeg van hebben.
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw review. Spijtig om te horen dat u dit zo ervaart. De tijdslijnen die u schetst zijn wel bijzonder lang en mogen geenszins voorkomen. Bij drukte of bij terugbelverzoeken kan enige vertraging bij extreme drukte wel eens voorkomen. Ik heb uw mailwisseling getracht terug te zoeken, maar heb deze niet terug kunnen halen. Mocht het voor u niet zijn opgelost, dan mag u een mail sturen naar [email protected] ter attentie van Niek Daamen, dan bel ik u direct op om uw eventuele resterende vragen op te lossen. Met vriendelijke groet, Niek Daamen
Online een deurbel gekocht. Werdt keurig geleverd en was makkelijk te installeren.
De koolmonoxide melder is in een strak compact formaat. Geschikt voor veel toepassingen.
Het combipakket: koolmonoxide (FC461011) en drie rookmelders (FS461011) gekocht. Mooie, erg dunne, detectors met eigen batterij. Let op die kan je niet vervangen. Hier geldt, over tien jaar zijn er vast weer kleinere en betere detectoren op de markt. Montage m.b.v. de 3M montage magneet (FM700061). Waarom ELRO? Thuis installatie ook m.b.v. ELRO producten (onderling via wifi verbonden). Goede producten. Het koppelen duurde even maar daarna geen problemen mee gehad. Detectie, ruim voldoende (o.a. getest met broodrooster).
Duidelijke handleiding waardoor de installatie van het alarmsysteem in een mum van tijd verliep.
X
We hebben recent de ELRO Babyfoon Royale aangeschaft. Super blij met deze babyfoon. Werkt perfect. Heel handig in gebruik en doet precies wat het moet doen. Kortom: een echte aanrader!
Snelle levering. Eenvoudige montage en deurbel werkt prima!
Alles werd systematisch doorgenomen en afgehandeld. LOF !!
Ik moest acht dagen op een antwoord wachten maar toen kreeg ik vriendelijk contact. Inmiddels was mijn vraag al beantwoord.
Ik kocht het AS90S Home+ alarmsysteem + 9 accessoires. Alles snel geleverd , keurig verpakt. De installatie verliep feilloos , dankzij de goede handleiding. Jammer genoeg kon ik het pakket met de beveiligingscamera niet kopen wegens onbeschikbaarheid van de camera. Vreemd genoeg kon ik de camera meteen bij Bol.com bestellen en deze was nog 1 dag vroeger geleverd dan de AS90S. Maar dat is het enige minpuntje.
46 Meirseweg
Zundert 4881MJ