Super product en nog mooi ook.

Na 25 jaar!!! Was ons Elro alarm dan toch aan vervanging toe. Bij het wisselen van een batterij viel de bewegingsensor kapot. Het werd tijd voor de moderne uitvoering,.... de AS90s. Heel mooi design en nog gebruikersvriendelijker. Op naar de volgende 25 jaar.

Totaalpakket voor een correcte prijs

Na onze lange zoektocht naar een babyfoon met monitor én app, kwamen wij bij Elro terecht. Wij zijn heel tevreden met onze aankoop. Deze babyfoon is prijs-kwaliteit top! Je kan de camera bedienen met de app en je krijgt een heel helder scherp beeld. Top!

Goed en makkelijk. Kan nog niet zien de status per apparaat. En zou graag rook en c Koolmonoxide aan hetzelfde systeem willen koppelen.

ELRO AG4000

Bovengenoemd alarm gekocht niet vermeld dat er een simkaart in moet met GSM Gebeld maar de heer wist het ook niet dus 5 euro weggegooid. Diverse mailtjes gestuurd geen antwoord. Afstand bediening was niet goed gebeld of ze een andere konden sturen maar eerst moet de defecte bij hun zijn. Konklusie service is puur slecht dus het apparaat teruggestuurd. Wij werken maar met 7 man was het antwoord, daar heb een klant niets mee te maken .

We zijn heel goed en snel geholpen door ELRO.

TOP SERVICE!

Na een melding van een defecte camera ben ik direct geholpen door ze. Heb gelijk een nieuwe gekregen. Super blij met de service!

Geweldige service!

Ruim een jaar geleden een alarmsysteem aangeschaft van Elro. Enige weken geleden deed mijn afstandsbediening het niet meer, zomaar zonder enige reden. Elro gebeld en ik kreeg gelijk een nieuwe afstandsbediening toegestuurd zonder enig probleem. Hulde aan Elro!

11 dagen geleden IP-camera besteld en nog niet ontvangen

Track&Trace, geeft melding dat de zaak in behandeling is, maar meld niet dat het eventueel onderweg is. Mijn klacht via email bericht op de website Van Elro, is na 2 dagen nog niet beantwoord! Elro heeft nu gereageerd en het toestel is geleverd. De snelle installatie gids gaf geen voldoening betreffende de wifi communicatie, met de uitgebreide installatieprocedure is het opgelost, en het toestel werkt nu met voldoening.

Uitstekende informatie

Mijn vragen over de div. Elro componenten waar ik info over wilden hebben werden heel uitgebreid en volledig beantwoord. Keurig en vlotte response. Heel tevreden hierover.

Mooi systeem met aandachtspunten

Mooi systeem, gekocht vanwege box, de grootte van het scherm en de meerdere camera's. Alles is nu een week geïnstalleerd en werkt goed. Geluid is goed, alleen nog niet getest met een baby. Terug praat functie werkt het best via de app. Aandachtspunten: controleer goed of het bereik naar behoren is, het kan helpen om heel even te wachten na verplaatsing van het basisstation, de verbinding wordt daardoor het tijdelijk even minder. Daarnaast is het uitklappen van de antenne van het basisstation belangrijk. Aansluiten op de wifi gaat goed, bij de ene camera ging het in één keer, bij de andere heb ik echter wel zes keer opnieuw moeten doen.

Sofar, so good

Site makkelijk, bestelling volgende dag, eenvoudige installatie, aanvullende componenten ook eenvoudig te installeren. Nu nog een nalevering van de camera die bij het pakket hoort, deze laat helaas wat op zich wachten en wordt steeds langer, jammer. Komt goed ha ík vanuit

Alles volgens plan en naar wens .

ELRO Pro Video Intercom: gewoon top! en de plaatsing ook!

Nadat het schermpje van onze "ouwe" ELRO de geest had gegeven, tijd voor nieuw en "mee met de tijd".. Dus de Elro Pro Video Deur Intercom besteld en laten plaatsen door de partner installateur van Elro: gewoon top, zeer verzorgd geplaatst, zeer correct. En wij nu zeer tevreden met ons nieuw video systeem met deuropener: opnames van elk die aanbelt, eigen muziekje (Pink Floyd) als deurbel,... Zeer elegant en mooi afgewerkt product!

Prima levering prima product

Pakket van 6 brandmelders besteld. Opgehangen met de 3 m plak & magneetstrips. Na een week hangen ze nog steeds, dus ik neem aan dat dat zo blijft Zowel activeren van de brandmelders als het bevestigen was een appeltje-eitje

Prijs/kwaliteit ,vlotte bestelling en levering.

Zeer gemakkelijke installatie (Nederlandstalig). Even een probleem gehad bij de installatie,ik heb toen de helpdesk gebeld en daar ben ik fantastisch door geholpen. Dit noem ik service na verkoop. Hierdoor zal ik zeker in de toekomst bij Elro nog aankopen doen. Heb al slimme rookmelders en 2 buiten camera's geïnstalleerd.

Snelle levering prima systeem makkelijk ingebruik

Prettig

Snelle en correcte levering

Mijn ervaring is optimaal

is goed

mjin ervaring is een goed produkt en betaal baar

werkt prima, makkelijke bediening, zeer intuitief

Geen product zo mooi of er is een kanttekening op z'n plaats. Begin niet met de quickstart beschrijving. Dan doe je de dingen niet in de juiste volgorde en dat is vervelend. Neem de online instructie, daarmee gaat alles gladjes en zonder problemen. De stelling dat je in 15 minuten een werkend alarm hebt is helaas ook een overschat verhaal, ik (technisch handig) en mijn vriendin ( een computerhandigerd) zijn toch wel even bezig geweest voor alles op z'n plek zat (basispakket met uitbreiding). Maar het belangrijkste is: het werkt goed en het aansluiten van de onderdelen door het scannen met de app werkt fantastisch. Ook geen vals alarm tot nu toe en handig met de push berichten als de status verandert. Het installeren van de onderdelen in de app is super makkelijk dus alles bij elkaar een zeer goed systeem voor een redelijke prijs. Kortom zeer tevreden.

mooie duidelijke camera

Jammer dat er geen Nederland beschrijving bij was. En als ik hem wil koppelen aan mijn telefoon moet ik dan van de ontvanger een kabel naar de wrouter maken? das mooi, die staat bij mij ver weg, je kunt hem dan niet koppelen aan je telefoon, dat m ag de volgende keer is het promotie materiaal wel beter vermeld worden.

keur geregeld

Zoals het moet zijn

Goed product. Makkelijjk. Smaakt naar meer

Netjes maar traag

Ik ben netjes geholpen, maar er zat steeds +-3 dagen tussen mijn mail en de reactie. Dat vind ik persoonlijk erg traag.

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ