Gekregen wat ik wilde

Mooie deurbel constructie. niet heel goedkoop maar wel de goedkoopste als je het vergelijkt met Ring, etc. Enig punt van kritiek tot nu toe is de bevestiging van de power. Ziet er wat gammel uit.

Makkelijk te installeren

Duidelijke website, snelle levering en makkelijk te installeren.

Geen opmerking gewoon goed!!

Geen opmerking gewoon goed!!

Kien Batterie wechsel möchlich

Keine Bedienungsanleitung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en goed verzonden

Snelle verzending. Goed verpakt. Makkelijk te bestellen.

Men kan rekening houden met prima service

In eerste instantie twee rookmelders besteld, maar ik had er drie moeten hebben. Elro stuurt de derde gewoon op zonder extra verzendkosten! Prima service toch?!!

Goede en snelle levering.

Ik kreeg bericht dat er iets zou worden afgeleverd. Terwijl het product al in gebruik was. Als dat niet snel is.... Jammer dat er geen tracking code wordt afgegeven. Maar verder zeer tevreden.

Super product

Doet wat het beloofd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima product

De deurbel is binnen gekomen en kon deze vrij snel te installeren. Prima product!

Oké

Vlotte afhandeling en snelle bezorging

Goed product

Wat een rust

Wij hadden voorheen een camera die steeds uitviel. Nu we deze hebben gekocht ervaar ik een hoop rust. De camera geeft mooi en duidelijk beeld. De camera is simpel te bedienen. Ik kan mijn dochter goed zien en de camera op afstand besturen wat erg prettig is. Wij raden deze babyfoon ook zeker aan!

Mooi product

Vlotte en correcte levering.

Het werkt prima.

Als leek dacht ik kan ik dit wel zelf doen . Het is mij gelukt maar niet in 15 min . De aflevering was prima voor elkaar keurig netjes verpakt. Wat ik zelf nog miste was een beschrijving die echt in het Nederlands stap voor stap uitlegt wat je moet doen. Wel een beschrijving in het Nederlands. Oor het installeren van het basis station. Maar verder zeer weinig en ook nog in het Engels. Verder ben ik tevreden en nu maar hopen dat de inbrekers mijn deur voorbij.

Website duidelijk, correcte prijs, mail achteraf ivm levering. 10 op 10 over de hele lijn.

Snelle, verzorgde levering

Prima.snelle levering . En werken super goed.mgv een tevreden klant.

Gewoon top

Alleen de bezorging van DHL heeft bij mij geen voorkeur. Ze bellen niet bij de aflevering. Je moet hun altijd in de gaten houden.

Top camera systeem

Ik heb er 4 in de tuin gangen om de egels die in de tuin komen te filmen en als bewakingscamera en enorm tevreden mee.

Prima-donna xe

Snel besteld, goede hulp van de klantenservice, snel geleverd en binnen drie uur opgehangen en geinstalleerd. Topproduct.

goed werkende babyfoon

werkt prima overal prima bereik

Goed product, tijdige levering

Elro Connects in gebruik voor rookalarm. De hoofdkwaliteit van het product is tijdige alarmering bij rookontwikkeling. Daar heb ik gelukkig tot dusverre geen ervaring mee. Verder een mooi product. Esthetisch ontwerp. Nette prijs-/kwaliteit-ratio. Installeren is doodsimpel, zowel de K1 connector als de melders. De gebruiksaanwijzing is wel erg beknopt. Samen met de FAQ op de site kom je echter wel een heel eind.

Werkt niet

E.e.a werkt niet, helaas ook nog geen bericht van u ontvangen. Ben ik niet gewend van u. De levering was zeer snel.

goed alarm en zeer makkelijk te installeren

ik had al een elro ha 68 jaren lang, deze was nu aan vervanging toe. dit nieuwe systeem is echt super makkelijk en handig met de app. installeren was zo gedaan en nieuwe deur / raam sensor aansluiten was makkelijk. via qr code lukte niet maar wel via inleer stappen. de app is ook goed en duidelijk.

Levering conform bestelling

Breed assortiment beveiligingsapparaten. Makkelijke installatie, Acceptabele prijzen

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ