Erg te vrede

Erg te vrede, alleen wat problemen met draad inkorten niet genoeg koperen body om als harde kern koppeling te maken.

Bestelling snel en correct uitgevoerd.

Goede ervaringen met ELRO gehad.

Goede prijs, handleidingen vragen om kwaliteitsslag

Om even aan te geven wat mij ervaring is het volgende: enkele bijgevoegde batterijen leverden problemen op vanwege te lage capaciteit. Verder blijken de handleidingen in drie verschillende talen te moeten worden gecombineerd als puzzel om de juiste informatie middels proberen te achterhalen. Middels mail heb ik contact gehad en aangegeven dat een update daarvan een prima stage opdracht kan zijn voor een leerling die zich dan ook moet verplaatsen in de doelgroep die 'plug and play' verwacht te kunnen installeren en inbedrijfstellen.

Snelle en nette afhandeling

n.a.v een telefonische onderhoud dat er een onderdeel van de elro pv40 niet aanwezig was , werd dit de volgende dag al bezorgd. Ik vind dit zeer netjes en snel afgehandeld. Een pluim voor elro .

Geheel naar wens.

O.K.

Adequaat geregeld, goed geholpen.

Prima hulp, juiste antwoorden, niet kortaf. Exact wat ik zocht. Voor zo een grote firma heel erg klantvriendelijk.

S

goede ervaring

ik heb ook een ap55ke11 gekocht en lukt me niet om te programeren omdat ik niet weet hoe de reset jumper werkt varder gaat het uitsteken

Teleurstellend

Sinds 1,5 jaar in het bezit van rook/hitte en CO melders. Helaas vanaf moment van aankoop nooit goed gefunctioneerd. Na diverse malen contact te hebben gehad en minimaal 6 keer de totale installatie opnieuw te hebben geinstalleerd functioneert deze nog steeds niet zoals beloofd. Synchronisatie werkt niet, chinese tekens ipv belettering in de app en wanneer de helpdesk van Elro het ook de keel uitkomt roepen ze dat je WIFI niet goed is..... Zeer slecht voor een systeem dat iemand aanschaft ter beveiliging van je leven!

Niet tevreden

Heb de elro 1.1.4 Regelmatig connectiviteit is vol. Net als je op vakantie ben. Of werkt niet als je ergens wifi gebruik. Spijt van aankoop.

Zeer goede service.

Deurcontact besteld en een dag later al binnen en scherp geprijsd. Jullie zien mijn zeker weer terug. gr Gerard Lares

Makkelijk en simpel

Mooi systeem is het elro smart systeem, koppelen heel simpel. Klein nadeel vind ik wel dat bij handmatige test meldingvan een enkele rookmelder dat door het gekoppelde systeem alle melders reageren.

Overzichtelijke site en snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering

Zeer tevreden over de diverse producten, en als je ergens niet uitkomt hebben zij een fantastische service, denken mee, maken desnoods even een filmpje. Komen met adequate oplossing. Voor mij een reden om klant te blijven.

Prima set, alles werkt prima.

Na wat zoekwerk met installeren werkt alles nu perfect. Beeld, en video opname prima. Geluid ook uitstekend. Kan de set aanbevelen. Vr. Gr. Guido

Vlotte en snelle levering.

Duidelijke omschrijving en dito specificaties.

Installatie incl. App gaat goed. Begrijp alleen niet wat ik met scenes thuis, weg, nacht moet. Wat is daar het verschil?

Goede service en prijs kwaliteit ok

Alles prima

super toestel

Werkt super goed, heel handig te monteren. Misschien had er wel een magneet mogen bijzitten om de rookmelders te monteren ipv vijzen en pluggen.

Makkelijk aan te sluiten maar de camera behuizing is wel erg groot.

De video deurbel is makkelijk aan te sluiten maar de camera behuizing is erg groot.

Goed product, snel geleverd

Binnen 2 dagen in huis, installatie was super eenvoudig

Niet zo leuk

Levering en product zijn goed Alleen kwam ik na montage er achter dat het zelfde producht bij Bol .com goedkoper was als bij Elro zelf 89,50€ en bij jullie 119€ Zo fijn zijn als jullie daar nog wat aan kunnen doe Hoor het graadg

Prima bedrijf

Er was een onderdeel wat niet helemaal goed was. een mail gestuurd en twee dagen later had ik het betreffende onderdeel al in huis.

Makkelijk in gebruik

Installatie niet zo makkelijk

Stipte, snelle levering

Duidelijke afspraken, stipte levering.

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ