Zeer goede kwaliteit

Positief verrast met de kwaliteit van dit product

Werkt prima

Heel makkelijk aan te sluiten en werkt gelijk

Aftersale service kan beter

Ik kreeg mijn nieuw aangekochte alarmsleutel niet gekoppeld aan mijn bestaande alarminstallatie. Volgens de verkoopinformatie moest dit vrij eenvoudig kunnen. Er was geen bruikbare handleiding meegeleverd. Na lang zoeken vond ik een heel onhandige handleiding op zeer groot formaat in allerlei talen. Hierdoor was het vinden van de juiste informatie erg lastig. Na 2 uur proberen is het me uiteindelijk gelukt de alarmsleutel te koppelen. Tip: stuur op een A4 tje een handleiding mee voor het koppelen met het "oudere" apparaat. Helaas heeft het aanvragen van info via de site van Elro geen enkele zin: er wordt namelijk niet op gereageerd! Het product zelf voldoet wel aan de verwachtingen.

Slechte retour ervaring

Na ruim 2 weken moet ik eerst bellen om mijn geld terug te krijgen bovendien heb ik €7,25 verzendkosten betaald en daar krijg ik niks van terug vind dit een slechte service. Nu na 4weken is alles tot tevredenheid opgelost zelfs de verzendkosten kosten zijn nu vergoed.

Heel simpel te plaatsen en werkt perfect één aanrader.

Op 2 uurtjes geplaatst en mooi resultaat. PS. zou graag factuur ontvangen !

Zeer goede en uitgebreide support gekregen

Voor een oud Elro alarmsysteem van 14 jaar geleden, welke eigenlijk allang afgeschreven is. Veel tijd aan support besteed

Snelle reactie

De klantenservice werkt prima en snel

Elro Connects koppelbare melders prima set

De melders waren zo gemonteerd, maar de connector en app gaven nog wel wat problemen. Je moet de connector aan een 2,4 Ghz kanaal koppelen. Wij hebben een systeem met 2,4 en 5 Ghz kanalen en daarmee lukt het niet. De connector in de meterkast gekoppeld aan het originele KPN modem op 2,4 Ghz was onstabiel. Later bleek dat het modem teveel signaal afgaf voor die korte afstand. Toen een aparte SSID aangemaakt met alleen 2,4 Ghz op ons Access Point en daarna werkte de connector feilloos. De app wil de connector af en toe niet overschakelen naar de nachtmodus, maar dat zal op een gegeven moment wel opgelost worden.

Altijd erg prettig geweest al bijna 25j deze installatie gehad En was zeer tevreden nu was afstand bediening op ,vandaar toch weer voor Elro gekozen .

De bestelling werd snel en netjes geleverd op de aangegeven datum. De babyfoon was makkelijk te installeren, alsook de bijbehorende app. Alles werkt tot nu toe naar behoren. Het bereik van de babyfoon is goed. We hebben de babyfoon nog niet lang in het bezit, maar hebben alle functies getest en dit gaat allemaal netjes zoals het hoort dus we zijn erg tevreden met onze aankoop.

Supersnelle levering zelf met 2e pinksterdag volgende dag in huis!

Supersnelle levering zelf met 2e pinksterdag volgende dag in huis! Bovendien mooi product, geen gereedschap nodig en zit fantastisch, chapeau!

Snelle levering, goede beschrijving kortom compleet

De deur/raamsensor heeft een erg klein schroefje dat er snel uitvalt vooral als je boven je hoofd moet werken beetje irritant. Een anti-verlies constructie zou een verbetering zijn. Geleverde componenten functioneren prima

Niet bereikbaar

Babyfoon gekocht. Wat een waardeloos ding! Slecht beeld, goedkoop uitziende app, monitor valt uit zonder waarschuwing, en ook de klantenservice is totaal onbereikbaar! Uiteraard retour gezonden.

Elro levert kwaliteit en heeft daarnaast een vakkundig en uiterst vriendelijke klantenservice. Altijd bereid om mee te denken en het beste advies te geven. Dat is zeer waardevol en vandaar mijn 5 volle sterren :-)

Voor het weghouden van katten uit onze vogelrijke tuin werkt het perfect.

Voor het weghouden van katten uit onze vogelrijke tuin werkt het perfect. Of het ook inbrekers zal weghouden kan ik niet beoordelen. Misschien dat het ontmoedigend werkt , maar meer denk ik niet.

Camera doet het prima, alles wat in het specificatie is omschreven klopt.

Slechte service door overname merk

ELRO is overgenomen zonder lusten en lasten , daardoor geen service. Na uitvoerig overleg ben ik inmiddels overtuigd van de goede bedoelingen , derhalve een aanpassing van de score.

Uitstekende service

Uitstekende Service...

Bestellen Rookmelder ging vlot, levering via DHL binnen twee dagen

Bestellen en betalen van de rookmelder ging in het weekend goed en snel. De levering via DHL was binnen 2 dagen geregeld. Mooie platte design rookmelder voor in de woonkamer en bijna nergens anders te koop. Zeer tevreden.

Prima levering

Het product was uitverkocht en ik kreeg een seintje toen ze er weer waren. Daarna had ik ze binnen een dag.

Snelle afhandeling en een goed product

Ook vragen via de mail weren snek beantwoord.

Niet makkelijk te activeren.

Niet makkelijk te activeren, had simpeler gekund.

prima te verwerken, maar het schroefje aan de onderkant had iets langer gemogen. Piepklein, maar uiteindelijk gelukt.

Goede service van Elro

De bel is door Elro retour genomen en nagekeken. Nu terug ontvangen en opnieuw geïnstalleerd. Alles werkt en ik ben erg blij met deze prima service.

Snelle levering en alles zoals beschreven

Alles super gegaan

46 Meirseweg