Doet wat ik ervan verwacht had.
Onze bestelling is netjes de volgende werkdag bezorgd. Netjes verpakt en dus snel geleverd door Elro. Helaas is DHL in dit weer een tegenvaller zoals regelmatig het geval is, die leggen een pakket van een paar honderd euro gewoon voor de deur en rijden weg zonder te kijken en te wachten of er ook echt iemand thuis is.
De apparatuur werkt goed en was snel ingesteld. K1 connect na koppeling gelijk ge-update. Co2, hitte, water en diverse rookmelders verboden met de k1 connect was zo gebeurd. Ook de magneet contacten en andere toebehoren waren binnen een paar minuten verbonden en werkend. Soms (vooral net na het koppelen) gaven de magneetcontacten niet accuraat hun stand door via de APP. Maar dit verbeterde in de loop van de dagen. Meerdere APP's (hetzelfde account op meerdere telefoons) laten draaien geeft nog wel is een vertraging in synchronisatie van de status meldingen/ instellingen. Hopenlijk wordt dit nog iets stabieler gemaakt bij een volgende update. Tot nu toe zeer positief over de apparatuur.
Minpuntjes: De PIR sensors hebben niet de mogelijkheid om volledig in een 90° hoek gezet te worden bij gebruik van het meegeleverde beugeltje. Dus als je deze in een hoek van je muur wilt monteren moet je het beugeltje aan één van de zijde van één van de wanden monteren, alleen dan is de sensor niet precies naar voren te richten, water watert beugeltje niet geboren verdraaid kan worden om dit te bereiken. Niet echt praktisch dus. Een ander punt is dat de K1 connect helaas nog steeds behoorlijk veel ligt geeft ondanks ingesteld in de "geen kleur" stand. Dit zou dan toch gewoon echt geen licht meer moeten mogen geven lijkt mij, helaas doet hij dat dan nog wel. Misschien kan dit ook met een volgende update aangepast worden. Zodat het in de nacht lekker donker kan blijven in de ruimte waar hij hangt.
Resumé voor zover voor nu de ervaring rijkt betreffende Elro; Mooi en gebruiksvriendelijk systeem. Doet wat ik er van verwacht had. Kleine verbeteringen zouden het afmaken.