Product snelle en goed geleverd.

Ben er van overtuigd dat dit prima materiaal is.

Heb rookmelders en CO alarm vorig jaar in november / december aangekocht en alles werkte prima , vlotte service , degelijk materiaal en makkelijk te installeren . De laatste weken waren er echter behoorlijk veel problemen met het testen van de individuele alarmen vanuit de applicatie . Er is nu een nieuwe versie beschikbaar van de applicatie en voor het ogenblik werkt alles weer naar behoren . Ik ben weer tevreden .

Op dit moment slecht

Zending is nog steeds vermist, reeds gemeld bij elro = wachtend op een positief antwoord mvg Kevin

Vlotte service.

Correcte verwerking van mijn bestelling: probleemloze betaling en levering.

Defecte camera bij aanlevering werd vervangen

Smart systeem werkt nu volledig, camera was defekt bij aanvang maar werd na enkele dagen vervangen door een nieuwe.

leuke producten

Vlot koppelbaar, goed beheer. Enkel wat meer functies in de app zou leuk zijn. Google home integratie zou een leuke add-on zijn

Redelijk goed ,

Makkelijk aansluiten en in gebruik en zeer goed alarm., alleen hulp via de hulplijn laat nog wel eens te wensen over als je ze nodig hebt. Vooral terug bellen.

Goede producten

Ik ben zeer tevreden over de producten van Elro. Gebruiksvriendelijk en het werkt naar behoren.

Snelle en nette levering!

Prima producten, duidelijke website! Top.👍🏻

Bestelling nooit geleverd en geen geld terug

Zeer teleurgesteld in service na verkoop. Men antwoordt gewoon niet op mails

Mijn ervaring is zeer positief

Mijn bestelling was even niet voorradig maar binnen drie werkdagen kreeg ik al bericht dat mijn bestelling was verzonden. Communicatie was ook zeer goed werd via mail op de hoogte gehouden waar en wanneer mijn bestelling verwacht werd.

altijd goede ervaringen met ELRO, top-firma

Helemaal goed.

Na een valse start(niet goed lezen)alles simpel. Alles werkt prima. Moet wel eerlijk zijn. Hoop dat de bevestigingsstickers goed blijven zitten. Moest een magneetcontact op hout bevestigen.

Uitstekend apparaat . Veel mogelijkheden .

Hoeft niet opgeladen te worden. Werkt op stroomnet .

Geen problemen bij zowel de installatie als werking van de melders.

Ziet er een goed product uit dat voldoet aan mijn eisen. Nog afwachten wat de levensduur van de verschillende melders en van de batterijen zal zijn.

Ik heb na een week mijn bestelling nog niet ontvangen.

Op maandag 10-02-2020 een bestelling geplaatst. ELRO heeft op dinsdag 11-02-2020 deze bestelling ter verzending aangeboden aan DHL. Op de Track & Trace van DHL staat vanaf woensdag 12-02-2020 tot nu “BEZORGING OP DIT MOMENT VERHINDERD, HET PAKKET HEEFT 1 A 2 DAGEN VERTRAGING”,“Planning wordt gemaakt”. Over ELRO kan ik te vrede zijn, maar over DHL heb ik niet veel goeds te melden.

Prima service en snelle levering van uitstekend artikel.

Snelle levering van besteld artikel.

nog onvoldoende ervaring

nog onvoldoende ervaring met elro deze levering was goed echter: er zijn reeds 'onverklaarbare' alarmen

Positief

Positief

Producten snel geleverd en de installatie was heel makkelijk. Nu is het inderdaad maar hopen dat ze hun werk goed gaan doen als het nodig is, want de testknop is niet zeker genoeg.

ontvangen maar ze hangen nog niet op

Ze hangen nog niet op dus kan niet oordelen, dit wil niet zeggen dat ik OPNIEUW een mail moet krijgen om te oordelen. Ik zou dus graag niet meer worden lastgevallen om beoordelingen te geven. Mijn man zal ze ophangen, ik ken hier niets van dus gelieve mij niet meer te contacteren. Aanbevelen: voor korting product ja - snelle afwikkeling klacht nadien absoluut - blijven vragen om beoordeling te geven neen

Formidabel ding, cameraset (CZ60RIPS-4) gebruiksvriendelijk.

Mijn aankoop Color Night Vision Beveiligingscameraset met 9 inch scherm en applicatie (CZ60RIPS-4) is uitermate goede apparatuur. Haarscherp beeld, inzoommogelijkheid werkt goed , ingebouwde lichten (led). Men kan spreken door de camera met de geobserveerde. Duidelijke klank en goede sensoren. Geen muurbevestiging, maar daar maak ik wel iets voor. Een UPT kabel moest ik ook langer kopen , want was in de waan dat deze schermverbinding ook wifi zou zijn. App werkt goed, steeds een vertraging van max 2 seconden bijrekenen. Microsd maximale waarde diende nog aangekocht voor volautomatische opnames. kortom , ik hoop dat het ding dienst blijft doen...

Uitstekende service

Eén van de rookmelders van Elro had ik op een verkeerde manier geactiveerd, waardoor deze niet goed functioneerde. Nadat ik dit gemeld heb is mij kosteloos een vervangende melder toegestuurd. Deze service kon ik erg waarderen.

Goede producten, snel geleverd

Goed geholpen door medewerker ELRO

Bij het installeren van de Elro AP5500 waren mij een paar instellingen niet duidelijk, telefonisch contact gehad met Elro en het uitgelegd waar het bij mij niet goed ging is dit telefonisch en via mail prima in orde gekomen, met dank hiervoor.

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ