Zeer goede support en werkt zoals het hoort

Een volledige set geïnstalleerd, bestaande uit de centrake K1 module, 5x rookmelder, 1 hittemelder, 1 watermelder en 1 CO melder. Alles verbonden via de app, en ook de melders onderling verbonden. Zo hoor je overal in huis onmiddellijk het alarm. De app verwittigd je ook wanneer je niet thuis bent. Initieel klein probleem met de configuratie in ons specifiek wifi mesh netwerk (netgear orbi dat zelfde SSID heeft op 2.4G als 5G), maar door tijdelijk de 5G uit te schakelen, was dit snel opgelost. Had ook nog een paar specifieke vragen voor de support, en die werden heel uitvoerig en snel beantwoord. Dat is het soort support die ik waardeer!

Geen problemen ondervonden

Tot nu toe alles OK.

Vlotte levering

Veel keuze en vlotte levering

ONBERISPELIJK

Alles vlot besteld en geleverd. Eén vd weinige leveranciers die 10 jaar GARANTIE geeft... SUPER !!!

Pakket niet ontvangen, geen email gehad wanneer ik pakket kan ontvangen, geen track en trace gehad.

Voorlopig heb ik enkel betaald, en verder niets van info gekregen wanneer ik krijg wat ik gekocht heb.

Snelle levering en de installatie fluitje van een cent. Dik tevreden.

Goeie ondersteuning

Men controleert de echtheid van het order. Ik werd persoonlijk gecontacteerd aangezien bestelling plaats vond via een Zweeds IP adres.

Prachtig systeem !

Gewoon een prachtig systeem met vele mogelijkheden, heb nu 8 branddectoren, 2 hittemelders en 1 CO2 melder geinstalleerd en ben echt zeer tevreden van de kwaliteit alsook van de App waarmee je alles goed kan monitoren en meldingen ontvangen. Ga het systeem zeker nog uitbreiden !

Op tijd geleverd en in orde

Snelle levering en eerlijke prijs.

Spullen worden snel geleverd tegen een eerlijke prijs.

Goede kwaliteit tegen een gunstige prijs

Levering op tijd. Prijs goed en kwaliteit gunstig

Eerste keer iets besteld, uitstekend!

Super, duidelijk, snel en correct.

alles ok

Alles volgens wens verlopen.

Goed eenvoudig systeem

Het is eenvoudig te monteren en te installeren. Ook de uitbreiding is eenvoudig te koppelen.

Snelle levering, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Bestelling worden snel en correct geleverd. Bij probleem met installatie: klantvriendelijk en zoekt men mee om het probleem op te lossen.

Gemakkelijk te installeren

Lang getwijfeld maar het houd niks in en nu zijn wij iets veiliger

Werkt prima

We gebruiken de K1-module met zes brandmelders om de bergingen van ons complex te bewaken. Helaas blijken de betonnen muren de goede werking te verstoren. Drie melders werken prima; er is zelfs al een alarm geweest en dit is prima afgehandeld. Wij proberen nu door de inzet van een tweede K1-module het gehele complex te kunnen bewaken.

piccobello!

werkt uitstekend, gemakkelijke installatie!

Goed product met goed ondersteuning

In eerste instantie had ik niet de goede configuratie gekozen, probleemloos terug gestuurd en geld terug. De hulp bij de uiteindelijke installatie was erg goed.

Uitstekend !!!

Heel goede service

Prima afhandeling van bestelling.

Zeer goed.

Correcte service!

Correcte info en behandeling

Ik heb mijn bestelling op maandag 30 december ontvangen

Gezien de feestdagen die ertussen zaten, is mijn bestelling enkele dagen later toegekomen, wat ik helemaal kan begrijpen. De firma ELRO heeft de levering fantastisch, snel en accuraat opgevolgd nadat ik eerst had gemeld dat mijn bestelling nog niet was toegekomen, waarvoor hartelijke dank. Ik heb bij ELRO de rookmelders type FS4610 besteld die ik op vlak van design de allermooiste vond en dat was het beetje wachten wel waard. Hartelijke dank voor de naservice, mensen!!! Marc Temmerman

Voldeed aan alle verwachtingen

Vlotte aankoop, vlotte betaling, vlotte informatie, vlotte levering. Kortom, prima!

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ