Werkt goed.

Het connect systeem werkt prima en is ook goed betaalbaar.

perfect geholpen

bij problemen met een rookmelder had ik via de app een vraag gesteld. hierop kwam snel correct antwoord. Bij uitproberen van de voorgestelde oplossing bleek dit nog niet te lukken. teruggemeld aan Elro medewerker via mail en na nog een mailtje werd door medewerker besloten dat de brandmelder defect moest zijn. Hij stelde zelf direct voor mij een nieuwe melder gratis op te sturen. Ik had hier niet eens om gevraagd, er werd niet naar garantiedatum gevraagd ... schitterend toch. Mijn melders zijn anderhalf jaar oud. Enkel puntje van kritiek ivm niet werken van het systeem via 5Ghz. Ik vermoed dat veel gebruikers er niet zullen in slagen om deze uit te schakelen in de modem van hun provider. Lijkt me best dat Elro iets uitdoktert waardoor zowel 2,4 als 5 Ghz band mogelijk zijn.

Verschrikkelijk moeilijk

ik als iemand van in de 70 is de installatie documenten niet te lezen Het installeren op de display is alles in het Engels en ontzetten ingewikkeld. Als ik alles van te voren had geweten had dit niet gekocht. Maar zouden jullie mij een keer kunnen helpen met het installeren. Met vriendelijke groeten

matig

De verzending duurt veel te lang en is niet te volgen!

Levering niet ontvangen

Een beoordeling vragen alvorens de zending is aangekomen is geen goed idee.

Correcte service

Bestelling is correct afgehandeld.

prijs kwaliteit

veel aanbod van producten, naar veiligheid toe

Uiteindelijk erg blij met de aankoop. Ik kwam zelf niet uit de handleiding en kreeg het product dus niet goed werkend. Uiteindelijk gemaild en tijdens de feestdagen gewoon antwoord! Met de hulp van medewerker heb ik het product nu werkend gekregen en ben er erg blij mee. Het werkt goed en heeft een goede prijs- kwaliteit verhouding.

Top product - Perfecte communicatie - Snelle levering

Ervaring hebbend met de backend van e-commerce en besteld tijdens de drukke kerstperiode; kan ik maar één ding zeggen : Elro en zijn werknemers zijn top.

correct en snel

gemakkelijk correcte prijs en snel geleverd

Snel en correct

Snel en correct.

Slechte service niets verder na telefonisch contact

Slecht, kreeg de SF400S K1 connector in de app niet geconfigureerd. Zelf verschillende oplossing geprobeerd maar toen toch maar gebeld. Lag aan de modem volgens meneer aan de telefoon en ik moest daar eerst naar kijken. Toen maar Tele2 gebeld en inmiddels is het huis in de app online, door de geduldige vrouw daar die allerlei mogelijkheden met mij heeft uitgeprobeerd. Nu alleen nog de rookmelders toevoegen ........ dat gaan we morgen proberen. Maar kreeg al het volgende probleem en dat is dat de app een upgrade heeft en deze lukt ook niet .... Slechte hulp en service

Goed product

Prompt geleverd. Duidelijke handleiding en daardoor makkelijke montage. Misschien één puntje van aandacht? Ringtones zijn wat blikkerig Verder zeer tevreden met dit product.

Dank

Ik heb het product geretourneerd en keurig mijn geld retour ontvangen.

perfecte service

Volledig volgens planning. Perfect werkend item

vlotte afhandeling

de bestelling is correct en vlot afgehandeld zoals afgesproken was

Heel snelle levering.

Betrouwbaar

Betrouwbaar in levering en informatie. Prettig om contact mee op te nemen. Wordt altijd goed geholpen.

Goeie snelle service

Goeie service, zeer vriendelijk

Vlot te bestellen, vlotte levering

Duidelijk info op de site. Vlotte levering. Deze morgen toe gekregen. Straks installeren.

Tevreden

Alles zeer vlot verlopen.prima

mis een factuur

mis een factuur en het product is nog niet geleverd.

Geweldige producten

Zeer mooie en geweldige producten . Brand alarmen en thermostaatkraan van elro Connect werken zeer goed . Zeer tevreden mee !

goede feedback op gemelde problemen

Goede ondersteuning bij problemen. response tijd is niet echt snel maar het advies is prima

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ