Het connect systeem werkt prima en is ook goed betaalbaar.
bij problemen met een rookmelder had ik via de app een vraag gesteld. hierop kwam snel correct antwoord. Bij uitproberen van de voorgestelde oplossing bleek dit nog niet te lukken. teruggemeld aan Elro medewerker via mail en na nog een mailtje werd door medewerker besloten dat de brandmelder defect moest zijn. Hij stelde zelf direct voor mij een nieuwe melder gratis op te sturen. Ik had hier niet eens om gevraagd, er werd niet naar garantiedatum gevraagd ... schitterend toch. Mijn melders zijn anderhalf jaar oud. Enkel puntje van kritiek ivm niet werken van het systeem via 5Ghz. Ik vermoed dat veel gebruikers er niet zullen in slagen om deze uit te schakelen in de modem van hun provider. Lijkt me best dat Elro iets uitdoktert waardoor zowel 2,4 als 5 Ghz band mogelijk zijn.
ik als iemand van in de 70 is de installatie documenten niet te lezen Het installeren op de display is alles in het Engels en ontzetten ingewikkeld. Als ik alles van te voren had geweten had dit niet gekocht. Maar zouden jullie mij een keer kunnen helpen met het installeren. Met vriendelijke groeten
Geachte Herman, Hartelijk dank voor uw review. We hebben u inmiddels diverse malen gemaild om u te helpen met de installatie. De problemen die u omschrijft zijn namelijk eenvoudig op te lossen, we zouden dan ook graag met u in contact komen om u te helpen. We vernemen dan ook alsnog graag van u zodat we van u een tevreden gebruiker van ELRO kunnen maken. Met vriendelijke groet, ELRO - Niek Daamen
De verzending duurt veel te lang en is niet te volgen!
Geachte Marcel, Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat de verzending voor u te lang geduurd heeft. Wij hebben in de desbetreffende periode veel en intensief contact gehad met de vervoerders om de pakketten zoveel als mogelijk tijdig bij de klanten te krijgen en te zorgen voor een zo goed mogelijke communicatie over de status. Dat is ze helaas in verband met de drukte in en na de kerstperiode niet in alle gevallen gelukt, waarvoor onze excuses. Ondanks de verlate levering hopen we op een tevreden gebruiker, mocht u nog vragen hebben dan horen we het natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, ELRO - Niek Daamen
Een beoordeling vragen alvorens de zending is aangekomen is geen goed idee.
Beste meneer, Helaas stond de automatische koppeling met KiyOh niet helemaal goed waardoor u heel snel een mailtje voor beoordeling heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet zo handig van ons en hebben het direct aangepast. Hopelijk zijn de geleverde producten naar wens. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Bestelling is correct afgehandeld.
veel aanbod van producten, naar veiligheid toe
Uiteindelijk erg blij met de aankoop. Ik kwam zelf niet uit de handleiding en kreeg het product dus niet goed werkend. Uiteindelijk gemaild en tijdens de feestdagen gewoon antwoord! Met de hulp van medewerker heb ik het product nu werkend gekregen en ben er erg blij mee. Het werkt goed en heeft een goede prijs- kwaliteit verhouding.
Ervaring hebbend met de backend van e-commerce en besteld tijdens de drukke kerstperiode; kan ik maar één ding zeggen : Elro en zijn werknemers zijn top.
gemakkelijk correcte prijs en snel geleverd
Snel en correct.
Slecht, kreeg de SF400S K1 connector in de app niet geconfigureerd. Zelf verschillende oplossing geprobeerd maar toen toch maar gebeld. Lag aan de modem volgens meneer aan de telefoon en ik moest daar eerst naar kijken. Toen maar Tele2 gebeld en inmiddels is het huis in de app online, door de geduldige vrouw daar die allerlei mogelijkheden met mij heeft uitgeprobeerd. Nu alleen nog de rookmelders toevoegen ........ dat gaan we morgen proberen. Maar kreeg al het volgende probleem en dat is dat de app een upgrade heeft en deze lukt ook niet .... Slechte hulp en service
Beste Angela, Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de producten en service van ELRO. We zouden graag met u meekijken in het zoeken van een oplossing. We hebben contact met u opgenomen via e-mail. Met vriendelijke groet, Niek - ELRO
Prompt geleverd. Duidelijke handleiding en daardoor makkelijke montage. Misschien één puntje van aandacht? Ringtones zijn wat blikkerig Verder zeer tevreden met dit product.
Ik heb het product geretourneerd en keurig mijn geld retour ontvangen.
Revue originale
Ik heb het product geretourneerd afgelopen woensdag per post. Mijn geld nog niet terug ontvangen. Waarom niet?
Volledig volgens planning. Perfect werkend item
de bestelling is correct en vlot afgehandeld zoals afgesproken was
Heel snelle levering.
Betrouwbaar in levering en informatie. Prettig om contact mee op te nemen. Wordt altijd goed geholpen.
Goeie service, zeer vriendelijk
Revue originale
In de beschrijving staat dat de fs1510 per 2 verpakt zit. Ik bestelde dus 2 pakketjes... Helaas is dit dus niet waar en is het 1 rookmelder ipv 2... Foute info dus?!!
Duidelijk info op de site. Vlotte levering. Deze morgen toe gekregen. Straks installeren.
Alles zeer vlot verlopen.prima
mis een factuur en het product is nog niet geleverd.
Beste Floris, Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Het pakketje is geleverd op de dag van het schrijven van uw review. De factuur was verzonden met de bevestigingsmail. Mogelijk zat deze in uw spambox. Hopelijk bent u tevreden met het product en is verder alles in orde. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Zeer mooie en geweldige producten . Brand alarmen en thermostaatkraan van elro Connect werken zeer goed . Zeer tevreden mee !
Goede ondersteuning bij problemen. response tijd is niet echt snel maar het advies is prima