super

Net pakket rookmelders aangesloten en SmartHome werkt prima. Nu nog verder toestellen aansluiten... is voor later.

K1 connector voldoet volledig aan mijn eisen.Zeer goede service door helpdesk

Ik schafte de elro rookmelders met K1 connector aan omdat ik veel in het buitenland verblijf. Zo krijg ik op afstand melding bij een alarm en kan ik onmiddellijk de nodige personen verwittigen. Laatst was ik niet meer in de mogelijkheid om de firmware van de connector up te graden. De iOs app gaf steeds foutmelding. Mijn probleem werd zeer snel en adequaat behandeld door de helpdesk (Niek) en de ontwikkelaars van Elro.

Goede service en een goed product

Ik had daarbij nog een technische vraag,en ik ben daarbij duidelijk en vriendelijk geholpen.Grote klasse!

Zeer goede service en ik ben zeer tevreden over de draadloze deurbel

Ik had nog een technische vraag,en daar heb ik een duidelijk antwoord op gehad.Ook werd ik vriendelijk te woord gestaan.Grote klasse!

Tevreden over de service, wel jammer dat de K1 connector geen dualband wifi ondersteund

Ik heb een K1-connect set met extra melders aangeschaft. De K1-connector heb ik niet werkend kunnen krijgen met de app voor Apple en Android aangezien ik een moderne dualband router heb van T-Mobile home. De klantenservice (Niek) heeft zijn uiterste best gedaan om het werkend te krijgen (meerdere malen telefonische ondersteuning, inclusief remote inloggen op de router). Helaas bestaat er geen nieuwe firmware die geschikt is voor mijn router en kan ik de K1-connector niet gebruiken. Ik hoop dat in de toekomst de moderne routers wel ondersteund gaan worden en dat ik het alsnog werkend kan krijgen.

Nu alleen een extra afstandsbediening gekocht voor het bestaande systeem.alles doet het goed alleen de diervriendelijke pir werkt alleen als je een hond hebt.met drie katten blijf je valse alarm meldingen krijgen.ik heb het systeem nu ongeveer 1,5jaar in gebruik maar zit er toch aan te denken om een ander systeem te kopen waar de diervriendelijke pir niet reageerd op dieren onder de 20 kilo

Ziet er goed uit alleen om hem werkt te krijgen dat is mij nog steeds niet gelukt slechte gebruiksaanwijzing zoniet helemaal niets ik weet niet wat ik er mee aan moet.

Rookmelderskit

In een handomdraai geïnstaleerd en on line vie de app

Déception au bout de quelques années d’usage

J’ai placé cet appareil (PO NO 4500162762) en partie haute mitoyenne entre cuisine et salle à manger. Depuis un an, cet appareil se déclenche dès que la VAPEUR de cuisson se diffuse en cuisine. Il ne s'agit pas de fumées mais d’eau vaporisée. La pile a été changée deux fois, rien ne change. Il devait pourtant durer jusque 2024 ! La marque Elro (pourtant apparente sur l’etiquette de cet appareil) me demande de renvoyer mon commentaire critique à smartwares seule responsable selon eux de sa fabrication.

• Nous recommanderiez-vous? Non

slecht

Na 1 week kwam het pakket pas binnen Diverse keren gebeld en gemaild iedere keer weer opnieuw uitleggen dat het er nog niet was.

Artikel naar verwachting; goede prijskwaliteit verhouding

Artikel naar verwachting en tevredenheid. Wil nog even noemen, dat ik in eerste instantie een artikel ontving dat € 300 duurder was. Na telefonisch overleg teruggestuurd op Uw kosten. had toch wel een iets positievere reactie verwacht voor de moeite mijnerzijds. Vriendelijk groetend, Jose JAnssen

goede winkel

Prima product en snelle en goede levering

Alleen jammer dat het app niet automatisch opneemt

Prima webwinkel

Prima product en snelle en goede levering

Klantenservice is top!

Na werken door de provider aan het bestaande netwerk kregen wij problemen met onze camera. Na een mail te hebben gestuurd naar Elro en ik het probleem had geschetst kreeg ik zeer vlug de nodige info en toelichting om dit probleem op te lossen en te herstellen. Onze camera is terug up to date!

Goed en degelijke rookmelders

Geachte, in 1 van de 9 dozen ontbreken de 2 metalen plaatjes. mvg Henrix Johan

Top Bedrijf

Goede Info Keurige prijs kwaliteit verhouding Snelle levering

Niets op aan te merken

Elro dacht met mij mee en leverde razendsnel een prima product.

Correcte levering!

4 rookmelders, waarvan al 3 handig en snel geplaatst!

Rook en hittemelders besteld samen met de K1 connector, binnen enkele minuten via de app geinstalleerd en gebruiksklaar.

Verkeerde bestelling geleverd, is direct opgelost.

State of the art

Eindelijk een product in de veiligheidsector die beantwoord aan de hedendaagse technologie. Wetten en normen hebben er nog niet over gedacht dat een brand alarm wanneer je niet thuis bent nuttig kan zijn!

Rookmelder FS1510M

8 rookmelders besteld, daags nadien geleverd, vlotte montage, alles werkt prima!

Gebruiksaanwijzing AB440

Ben de oorspronkelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing kwijt. Is weliswaar te downloaden, maar letters zijn zo klein at ze niet leesbaar zijn. Vergroten is geen optie want dan vervagen de letters. Ik heb meer apparatuur van Elro. Daar heb ik nog wel de gebruiksaanwijzing van. U kunt mij vast wel een leesbare handleiding sturen van de AB440 sturen. U mag daar ook best kosten voor in rekening brengen. Hoop dat ik mijn vraag langs deze vraag mag stellen. De score voor uw producten zijn overigens hoog.

Een super bedrijf

Alarmsysteem van Elro AS 8000 geïnstalleerd Werkt perfect Goede begeleiding Een super goede service Een geweldige contactpersoon Bas Houden zich aan afspraken Raad dit zeker aan iedereen aan Werkt perfect Een tevreden klant

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ