Net pakket rookmelders aangesloten en SmartHome werkt prima. Nu nog verder toestellen aansluiten... is voor later.
Ik schafte de elro rookmelders met K1 connector aan omdat ik veel in het buitenland verblijf. Zo krijg ik op afstand melding bij een alarm en kan ik onmiddellijk de nodige personen verwittigen. Laatst was ik niet meer in de mogelijkheid om de firmware van de connector up te graden. De iOs app gaf steeds foutmelding. Mijn probleem werd zeer snel en adequaat behandeld door de helpdesk (Niek) en de ontwikkelaars van Elro.
Ik had daarbij nog een technische vraag,en ik ben daarbij duidelijk en vriendelijk geholpen.Grote klasse!
Ik had nog een technische vraag,en daar heb ik een duidelijk antwoord op gehad.Ook werd ik vriendelijk te woord gestaan.Grote klasse!
Ik heb een K1-connect set met extra melders aangeschaft. De K1-connector heb ik niet werkend kunnen krijgen met de app voor Apple en Android aangezien ik een moderne dualband router heb van T-Mobile home. De klantenservice (Niek) heeft zijn uiterste best gedaan om het werkend te krijgen (meerdere malen telefonische ondersteuning, inclusief remote inloggen op de router). Helaas bestaat er geen nieuwe firmware die geschikt is voor mijn router en kan ik de K1-connector niet gebruiken. Ik hoop dat in de toekomst de moderne routers wel ondersteund gaan worden en dat ik het alsnog werkend kan krijgen.
Beste Jeroen, Bedankt voor het herschrijven van uw review en voor het meedenken en de tijd en energie die u er ook van uw kant heeft ingestoken. Met vriendelijke groet, Niek - ELRO
Revue originale
Ik heb een K1-connect set met extra melders aangeschaft. Ik probeer die al enkele dagen werkend te krijgen en dat lukt niet. Op telefoonnummers is ELro niet bereikbaar en communicatie per email gaat langzaam. Ik overweeg de gehele set retour te sturen en voor een ander merk te kiezen.
Nu alleen een extra afstandsbediening gekocht voor het bestaande systeem.alles doet het goed alleen de diervriendelijke pir werkt alleen als je een hond hebt.met drie katten blijf je valse alarm meldingen krijgen.ik heb het systeem nu ongeveer 1,5jaar in gebruik maar zit er toch aan te denken om een ander systeem te kopen waar de diervriendelijke pir niet reageerd op dieren onder de 20 kilo
Ziet er goed uit alleen om hem werkt te krijgen dat is mij nog steeds niet gelukt slechte gebruiksaanwijzing zoniet helemaal niets ik weet niet wat ik er mee aan moet.
In een handomdraai geïnstaleerd en on line vie de app
J’ai placé cet appareil (PO NO 4500162762) en partie haute mitoyenne entre cuisine et salle à manger. Depuis un an, cet appareil se déclenche dès que la VAPEUR de cuisson se diffuse en cuisine. Il ne s'agit pas de fumées mais d’eau vaporisée. La pile a été changée deux fois, rien ne change. Il devait pourtant durer jusque 2024 ! La marque Elro (pourtant apparente sur l’etiquette de cet appareil) me demande de renvoyer mon commentaire critique à smartwares seule responsable selon eux de sa fabrication.
Revue originale
J’ai placé cet appareil (PO NO 4500162762) en partie haute mitoyenne entre cuisine et salle à manger. Depuis un an, cet appareil se déclenche dès que la VAPEUR de cuisson se diffuse en cuisine. Il ne s'agit pas de fumées mais d’eau vaporisée. Nous ne pouvons plus faire confiance à cet appareil qui nous alerte pour rien. La pile a été changée deux fois, rien ne change. Il devait pourtant durer jusque 2024 !
Na 1 week kwam het pakket pas binnen Diverse keren gebeld en gemaild iedere keer weer opnieuw uitleggen dat het er nog niet was.
Beste, Bij uw order is het inderdaad mis gegaan. Het magazijn en de vervoerder DPD heeft te lang gedaan over het bezorgen van uw product. Helaas is dit overmacht voor ons. We hebben het in de desbetreffende week onderzocht en naar u gecommuniceerd wanneer we meer informatie hadden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Artikel naar verwachting en tevredenheid. Wil nog even noemen, dat ik in eerste instantie een artikel ontving dat € 300 duurder was. Na telefonisch overleg teruggestuurd op Uw kosten. had toch wel een iets positievere reactie verwacht voor de moeite mijnerzijds. Vriendelijk groetend, Jose JAnssen
Geachte mevrouw Janssen, beste Jose, Hartelijk dank voor uw review en we stellen uw eerlijkheid zeker op prijs! Bij deze alsnog onze hartelijke dank voor uw terugkoppeling. We hebben er zelf per slot van rekening belang bij om eerlijkheid te stimuleren. Zeker dus goed dat u dit aan ons terugkoppelt, wij nemen dit mee in de toekomst. Met vriendelijke groet, ELRO - Niek Daamen
Prima product en snelle en goede levering
Alleen jammer dat het app niet automatisch opneemt
Prima product en snelle en goede levering
Na werken door de provider aan het bestaande netwerk kregen wij problemen met onze camera. Na een mail te hebben gestuurd naar Elro en ik het probleem had geschetst kreeg ik zeer vlug de nodige info en toelichting om dit probleem op te lossen en te herstellen. Onze camera is terug up to date!
Geachte, in 1 van de 9 dozen ontbreken de 2 metalen plaatjes. mvg Henrix Johan
Beste meneer, Na ons contact van gisteren zijn er meteen nieuwe metalen plaatjes verzonden. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Goede Info Keurige prijs kwaliteit verhouding Snelle levering
Elro dacht met mij mee en leverde razendsnel een prima product.
4 rookmelders, waarvan al 3 handig en snel geplaatst!
Rook en hittemelders besteld samen met de K1 connector, binnen enkele minuten via de app geinstalleerd en gebruiksklaar.
Verkeerde bestelling geleverd, is direct opgelost.
Eindelijk een product in de veiligheidsector die beantwoord aan de hedendaagse technologie. Wetten en normen hebben er nog niet over gedacht dat een brand alarm wanneer je niet thuis bent nuttig kan zijn!
8 rookmelders besteld, daags nadien geleverd, vlotte montage, alles werkt prima!
Ben de oorspronkelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing kwijt. Is weliswaar te downloaden, maar letters zijn zo klein at ze niet leesbaar zijn. Vergroten is geen optie want dan vervagen de letters. Ik heb meer apparatuur van Elro. Daar heb ik nog wel de gebruiksaanwijzing van. U kunt mij vast wel een leesbare handleiding sturen van de AB440 sturen. U mag daar ook best kosten voor in rekening brengen. Hoop dat ik mijn vraag langs deze vraag mag stellen. De score voor uw producten zijn overigens hoog.
Beste meneer, We hebben uw vraag doorgezet naar de vorige eigenaar van ELRO. Hopelijk hebben zij voor u een handleiding van de AB440. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Alarmsysteem van Elro AS 8000 geïnstalleerd Werkt perfect Goede begeleiding Een super goede service Een geweldige contactpersoon Bas Houden zich aan afspraken Raad dit zeker aan iedereen aan Werkt perfect Een tevreden klant