Snel besteld, makkelijk besteld. Notificatie als het weer op voorraad is. En de producten ben ik ook meer dan tevreden over.

zeer goed

Zeer goed product, ( rookmelders), degelijke verpakking en snelle levering.

Goed contact.

Ik had een probleem met een elro product na telefonische overleg en mail contact alles goed verholpen.

Een eitje.......

Ik heb de AG4000 gekocht, snel ontvangen en volgens de beschrijving geinstalleerd. Echt een eitje en het werkt allemaal perfect.

zeer positief

Ik had een probleem met een elro product en nog dezelfde dag werd ik geholpen

Klantvriendelijk en goed werkende producten

Na ruim 19 jaar was mijn nog goed werkende Elro alarm systeem toe aan vernieuwing. Wederom gekozen voor Elro ( Ag4000 ) en wat een mooi product is dit. Wel even een goed plan van aanpak gemaakt en alles vooraf geconfigureerd en beschreven. In totaal 20 sensoren geplaatst en getest. ( incl. SMS en uitbellen met melding ) Thumbs up

Het werkt maar installatie was niet eenvoudig.

Wij hadden al tien jaar naar volle tevredenheid een video deurbel met elektrische deurontgrendeling van elro. Dus we dachten deze even snel te vervangen. Maar installatie was veranderd wat in onze ogen niet duidelijk beschreven was. Plus de werking van binnenconsole stond niet echt duidelijk beschreven. Dit samen leverde veel onduidelijkheid op. Doordat ik hem terug wilde sturen en op zoek was naar een andere bel, kwamen we bij gamma terecht. Deze installatie was hetzelfde als de nieuwe euro en daar werd duidelijk wat wij nog moesten doen maar zij wisten het ook niet goed. Toen heb ik contact met elro gezocht en zijn we er toch uit gekomen. Er moest een adapter tussen wat eerst niet hoefde. Uiteindelijk simpel maar je moest het wel weten. Als iets niet werkt en je weet niet waarom.......kom je er niet uit. In ons geval baseerden we ons ook op het oude apparaat wat het goed deed en toen in 1 keer.

Niet wat ik verwachtte

Ik heb het 4-pack dummy camera's besteld en dat werd vlot geleverd. Wat ik las bij de omschrijving is dat er 2 batterijen in moesten die niet bijgeleverd worden. Dit om een led te laten knipperen. Maar er kunnen helemaal geen batterijen in, dus geen knipper led!!!! Echt een tegenvaller.

perfecte service en levering

op mijn informatieve vraag kwam een helder antwoord, met een mooie aanbieding. na bestelling supersnelle levering.

Uitstekende WiFi ontvangst en super beeldkwaliteit.

nav een review werd er door Cosa Connects met mij contact opgenomen. Casa heeft Elro overgenomen. Mijn probleem (het niet werken van de app omdat de oude app niet meer wordt ondersteund) werd uitvoerig behandeld. Geadviseerd werd om de Elro camera CC60RIPIIS aan te schaffen deze werkt met de nieuwe app. Nadat ik de camera had ontvangen kon ik mijn ogen niet geloven. Na installatie van de app op mijn telefoon vond de app snel de camera. Ik moest toevallig in het schuurtje achter in de tuin zijn. Ik dacht ik zal voor de grap eens kijken of de camera daar ook nog wifi ontvangst heeft. Normaal heeft mijn telefoon en laptop al na 1 meter geen WiFi ontvangst meer. De afstand tot het schuurtje is zeker 10 meter ver. Tot mijn verbazing had de camera en perfecte WiFi ontvangst met werkelijk een prachtig kleingeld. Veel beter dan bij opsporing verzocht ;-) De knoppen op de app van de telefoon reageren heel erg snel. De leds op de camera lijken wel een schijnwerper en reageren goed en snel in de duisternis.

Uitstekende sevice

Goede feedback bij bestelling.

Matig

Omschrijving van de producten klinkt geweldig goed. Maar de werkelijkheid?? Handleidingen zeer onduidelijk, sommige nauwelijks leesbaar. Er zit zelfs verschil tussen de mee geleverde handleidingen en die op internet staan. Een vraag stellen per e-mail wordt niet beantwoordt. Zit nu nog op drie antwoorden te wachten. Dat ik nu om verzending van dit bericht moet instemmen met het vrij geven van mijn IP adres??!!! Ben ik het niet mee eens. Maar anders kan ik geen waarschuwing afgeven.

Uitstekende service

Snel en goed.

Snelle levering (dag erna). Ik zat wat te sukkelen met installatie maar met hulp via email alles in orde. Top.

Goede en snelle levering

Bestelling werd de volgende dag geleverd

Elro heeft me de bestelde goederen snel geleverd en op de voorziene dag. Gezien de goederen niet voldoen aan onze verwachtingen is het voor Elro geen probleem om deze terug te nemen

Goed advies & eenvoudige installatie

Vooraf gebeld met een aantal vragen, super te woord gestaan. Bestelling werd snel en netjes geleverd. Installatie ging makkelijk en ook de App is mooi en werkt erg goed.

Informatieve site, snelle levering, goede ondersteuning

goeie producten, handleiding wel héél summier, waardoor veel dingen onduidelijk

Snelle levering, goeie producten, tot nu toe heel tevreden. de handleiding die erbij komt is wel héél summier, waardoor een heel aantal dingen niet duidelijk waren/zijn (ik heb nog geen antwoord gehad op de mail met vragen die ik een paar dagen geleden heb gestuurd).

Super product en snelle levering

Leuk assortiment voor een eerlijke prijs

Goed, eenvoudig en betaalbaar.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snel te bestellen via internet , en ook snel thuis bezorgt .Makkelijk te installeren. Werkt tot nog toe heel goed.

Prima product, goede prijs kwaliteit verhouding

Compleet thuispakket met extra accessoires besteld. Keurig geleverd en alles compleet. Installatie zelf gedaan, is met enige kennis prima te doen. Duidelijke quick start voor installatie, extra accessoires makkelijk te koppelen.

Zeer goed product met duidelijke beschrijving

Erg goed product, redelijk snelle levering.

Duidelijke info op de website en vlotte bestelling

Rookmelders, hittemelders en vakantiepakket besteld. Installatie verliep vlot. Informatie en bestellen via de website ook.

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ