Réponse du propriétaire de l'entreprise
Geachte heer Nellen,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad inzake uw vragen en hoop dat deze nu naar volle tevredenheid zijn opgelost, onze excuses voor de verwarring inzake de gestelde vragen.
Met betrekking tot de handleidingen. Het klopt dat de online handleiding van de AP5500 inmiddels uitgebreider is dan de fysiek meegeleverde handleiding. Op basis van feedback van klanten hebben we besloten dat de handleiding om verbetering vroeg, dit hebben we doorgevoerd, maar dit betekent dat de artikelen die op voorraad liggen nog wel de oude fysieke handleiding hebben. Voor nieuwe gebruikers wordt dan ook zoveel als mogelijk doorverwezen naar de nieuwe handleiding.
Tot slot, het IP adres wordt zeker niet vrijgegeven, maar wordt door Kiyoh met de hoogst mogelijke vertrouwelijkheid behandeld. De reden dat er naar gevraagd wordt is dat Kiyoh juist wil waarborgen dat er geen fake reviews geplaatst worden, het checken van het IP adres is daar een belangrijk onderdeel van. Wij als ELRO kunnen dit zelf verder niet beïnvloeden. Op deze manier wordt de onafhankelijkheid gewaarborgd en kan men er van op aan dat de reviews echt zijn.
Met vriendelijke groet,
Niek Daamen - ELRO