Het perfecte rookmeldersysteem

Ik heb de set van 6 rookmelders van het type FZ5002R en een K2 Connector besteld en zeer snel ontvangen. Met de duidelijke handleiding erbij was het installeren een fluitje van een cent. Met de K2 connector is via een aap op je telefoon alles te monitoren. Het grote voordeel van dit systeem is, omdat ze draadloos met elkaar zijn gekoppeld, dat wanneer een sensor afgaat met sirene ze dan ook alle 6 afgaan. Dus gebeurt er iets in het schuurtje, dat kan bijv. de sirene op zolder mij ook waarschuwen. Ik ben zeer tevreden met deze aankoop en kan het echt aanraden.

Gemakkelijk te installeren

Ik heb de Elro via bol.com gekocht nadat een vriendin deze had aangeraden. Het installeren moest op de alternatieve manier, maar die uitleg stond heel duidelijk opgeschreven. Het beeld is van goede kwaliteit.

Er word snel gereageerd, ze denken mee.

Klantenservice

Goed contact (bereikbaar, beleefd, doen wat ze beloven) over het ruilen van een artikel.

Dure maar waardeloze rommel

Wat een zogenaamd eenvoudige installatie van rookmelders moest zijn, eindigde in ruim een halve dag pure tijdverspilling. Ik kocht via Bol.com de Smoke Alarm Kit met daarin de K2 connector en 3 rookmelders. Alles stappen volgde ik volgens het boekje, maar na nog een half uur liet de connector het afweten en was er buiten een rood lampje geen beweging meer in te krijgen. Voordien, toen er nog wel iets bewoog, stond de rookmelder voortduren "offline" nadien ook de connector. Over de software (app) lees ik intussen ook al slechte recenties. Jammer om de boel te moeten terugsturen.

Producent geleverd

Mijn producten van eerder beoordeling zij geleverd en op tijd. Helaas ook als ik thuis was heft deze DPD aan onze beuren gegeven. Zonder note of iets anders. Misschien andere bezorging dienst kiezen?

snel en op de man af

hulpvaardig, meedenkend

Niet tevreden

Ondersteuning oude systemen en materialen worden niet meer gedaan. Einde levensduur is er pas als consument het zelf wil vervangen en niet omdat de leverancier of fabriek de service stopt.

Top installatie

Goede service en vooral gemakkelijk te installeren + bedienen

Top product

Ik ben erg blij met mijn Elro babyfoon. Hij werkt naar behoren en het was makkelijk te installeren.

Uitermate tevreden van het ELRO Home+ Alarmsysteem

Het ganse proces vanaf bestelling t/m levering en installatie is vlekkeloos verlopen. De geleverde goederen waren perfect ingepakt en zijn volgens planning geleverd. De installatie van het alarmsysteem, volgens de voorgeschreven procedure en stappenplan, spreekt voor zichzelf en is gemakkelijk te plaatsen. Het grote voordeel van dit systeem is de mogelijkheid tot uitbreiding van het systeem, wat ik ook zeker nog zal doen. Op en top tevreden.

Goede product

Goede product en service van Elro Ik zou andere bezorgdiensten kiezen

Korte levertijd en prima produkt AS90S home+

We hebben 25 jaar een bedraad alarm van Elro gehad en deze heeft altijd goed gewerkt. We waren nu toe aan een nieuw alarmsysteem en we hebben voor Elro AS90S home+ gekozen, omdat er een goede resensie was van HCC. Wij kunnen ons hierbij aansluiten: een prima produkt, duidelijke instructies, korte levertijd en goed en overzichtelijk verpakt en het allerbelangrijkst het alarmsysteem werkt prima! Een klein punt van kritiek is: Waarom hebben jullie niet voor torx schroeven gekozen. De kruiskopschroef werkt toch echt minder dan de torx.

Snel en juiste bestelling

Alleen jammer dat we bezorgkosten moesten betalen, was ca 7 % van het aankoopbedrag

Slechte service

De babyfoon deed het van de een op de andere dag niet meer. Soms kregen we ‘m opeens weer werkend, maar was het beeld erg slecht. Elro wil dan dat we het scherm opsturen, dus dan heb je tijdelijk geen babyfoon en moet je maar wachten wat er dan volgt. Nou we wachten nog steeds want ze hadden een verkeerd verzendlabel gestuurd dus pakket kwam niet bij hem aan. Ellende, nog steeds geen babyfoon, al weken! Geen mogelijkheid om het anders op te lossen, wordt totaal niet meegedacht. Spijt van de aankoop!

goede camera zeer tevreden over

mijn ervaring is alleen positief

Heb de Elro AS90 gekocht,werkt prima op een ding na,de ene keer als ik het alarm inschakel krijg ik de geluidsmelding op mijn telefoon en dan weer niet. Bij uitschakelen nog minder,vooral met de afstandsbediening,of pas na 2 a 3 minuten. Zijn ermeer met dit probleem,tips zijn welkom. Daarnaast heb ik de AS90SRA sirene aangeschaft,als ik de achterdeur binnen kom met een tussendeur ertussen en afstand sirene is 5 meter dan hoor ik hem piepen,ik schrik daar niet echt van,een 2e sirene is geen overbodige luxe,zeker op de bovenverdieping. Buiten deze punten is het een Uistekend apparaat...

Goede grote winkel met veel keuze

Snel willen leveren

Alleen jammer dat DPD de courier was want ik moest daardoor toch 3 dagen wachten!

Goed, degelijk product maar matige handleiding en batterijen

Montage van K2-interface, CO- en rookmelders gaat op zich prima, maar de rookmelders passen niet op een standaard Attema centraaldoos, daarvoor moet je echt met de nodige handigheid het deksel van de centraaldoos aanpassen. Apparaten voelen voldoende degelijk aan, maar de meegeleverde batterijen kon ik zo weggooien omdat ze van een inferieure kwaliteit èn in 4 gevallen ook nog leeg waren! Voor een veiligheidsproduct is dat eigenlijk een schande. Heb dure batterijen als vervanging gekocht. Koppelen gaat redelijk makkelijk, maar de handleiding van de rookmelders is té summier en onduidelijk. Als de K2 even van de netspanning wordt gehaald kan het zo maar een minuut of 15 duren voor de apparaten in de app weer online staan, dat staat nergens vermeld bijv. Al met al een (hopelijk) goed product dat vooral qua installatie nog flink wat aandacht verdient.

Klein probleempje met 1 mailtje opgelost.

Deur/raamsensor defect. 1 mailtje en er komt een nieuwe sensor. Het systeem is simpel te installeren. Wij zijn er blij mee.

goede en snelle verzorging en levering

Snelle levering voor een goede prijs Juiste levering van de gevraagde producten.

Vlotte bestelling + levering!

Meirseweg 46

4881MJ Zundert

Over ELRO

ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.