Kwam al bete uit de bu bij een HCC test. Daardoor hebben wij nu 3 Home+ installaties geïnstalleerd. Installeren i eenvoudig met uitzondering van de beveiligingscamera. Dit gaf in het begin wat problemen, maar met behulp van de helpdesk was daar goed uit te komen.
goed en vriendelijk bij het oplossen bij bezorging
Al jaren heb ik een huisalarm van elro. Na een brand heb ik een nieuwe aangeschaft die werkt via de app Zo makkelijk in te stellen in de app dat een kind het nog kan Ik raad deze iedereen aan. En je mag mij altijd om advies vragen.
Blij dat mijn brandalarmen onderling geconnecteerd zijn en dat er een melding op de gsm komt indien 1 apparaat een melding geeft. Het is ook makkelijk te installeren. Heb daarnaast een bewegingsmelder en CO²-melder gekocht, blij met alle aankopen dus!
Ik had gedurende meerdere jaren een elro camera die perfect kleur en klank draadloos weergaf op mijn scherm binnenshuis . Wanneer deze niet meer werkte bestelde ik opnieuw een elro camera afgelopen week .... maar mijn ontgoocheling is groot omdat deze camera met kunstlicht ( LED) in de stal geen kleur weergeeft op mijn scherm wat het voor mij een stuk moeilijker maakt om exact te kunnen zien wanneer de koeien gaan kalven ....
Wordt compleet geleverd met ophangbeugels etc.. Enige wat ik mis is een goede instructie, na wat speurwerk op de website te vinden. De App heeft veel functies en met de SIM kaart optie krijg je iedere melding door. Ook de batterij functie is top wanneer het stroom uitvalt. Design en gebruikte materialen zijn super. Van mij had het actiepakket wel nog iets ruimer gekund. Met nog een sensor of pir melder extra was het pakket zeker een hoger eind score geweest.
nvt
Nadat de vorige camera van ELRO na ruim 10 jaar niet meer goed functioneerde nieuwe camera met scherm aangeschaft. Beeldkwaliteit is prima. Installatie is zeer gemakkelijk, kortom erg tevreden mee.
Super snel te plaatsen, Top alarmsysteem zonder meldkamer. Prima app die alles in de gaten houdt
Elro Home+ Beveiligingssysteem AS90S – Review Op dinsdag 7 februari een ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem met nog wat accessoires besteld, weliswaar ná 11.00 uur waardoor de aflevering van de bestelling pas donderdag 9 februari verwacht mocht worden. Direct na het plaatsen van de bestelling en het afronden van de betaling via iDeal een Email van Elro Europe ontvangen met de mededeling “Uw betaling is gelukt” en de betreffende ordergegevens. Blijkens de informatie vermeld op de website van Elro zou een Email verzonden worden aan de besteller, door WIE (Elro of Vervoerder) wordt NIET aangegeven, zie hiervoor Home > Klantenservice > Bestellen en levering > Levertijden Wanneer ontvang ik mijn bestelling? • Je kunt jouw bezorging volgen met het Track & Trace nummer die je per e-mail hebt ontvangen. Deze Email heb ik echter NIET ontvangen – ook niet in de map “Spam”. Omdat op vrijdag 10 februari de Status van de bestelling nog ongewijzigd op “Bezig met verwerken” stond is telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Elro voor verdere informatie. Door de medewerker van de klantenservice is een en ander uitgezocht, is er alsnog een Email met de betreffende Track & Trace-code verzonden die wel is ontvangen en werd medegedeeld dat de bestelling was verzonden en verwachtbaar vrijdag 10 februari afgeleverd zou worden. De bestelling is uiteindelijk vrijdag 10 februari in de loop van de middag afgeleverd. Het ELRO AS90S Home+ Slim Draadloos Alarmsysteem is inmiddels uitgepakt en gemakkelijk en probleemloos geïnstalleerd met gebruikmaking van de handleiding die te downloaden is op de website van Elro. Het ELRO AS90S Home+ Alarmsysteem vervangt hier het 25 jaar in gebruik zijnde HA50S Draadloos Beveiligingssysteem en ziet er voldoende betrouwbaar uit om langdurig te worden ingezet. De Elro Home+ App geeft een goed overzicht van de geïnstalleerde apparatuur.
Het heeft gewerkt na een negatieve review heeft het bedrijf ELRO alle problemen op zeer korte termijn opgelost. En heb ik de artikelen in goede staat en werking mogen ontvangen. De fouten die gemaakt waren bleken NIET bij Elro te liggen maar bij de vervoerder (DHL) die er meerdere keren een zooitje van gemaakt heeft.
Originele beoordeling
Ik heb extra bel ontvangers besteld een aantal weken geleden en betaald ik hoor niets ik krijg niets ?
Enkele rookmelders besteld. Waren wel refurbished. Kreeg ze op geen mogelijkheid aangemeld en heb ze daarom terug gestuurd. Nu krijg ik een melding dat ze er 1 te weinig retour hebben ontvangen. Zo raar. Hoop dat het toch correct wordt afgehandeld. 21-02-2023 Kreeg net een melding of ik mijn review wil herzien. Er is nog steeds niks afgehandeld en er wordt niet gereageerd op mijn vragen. Ik heb geen aanleiding om deze review aan te passen. Sorry Vind het belangrijk om eerlijk te zijn en mijn ervaring met Elro is nu bijzonder slecht.
Originele beoordeling
De ervaring met ELRO is op zich prima. Alleen het verzendbedrijf DPD is echt slecht. Ik heb geen mail van hun ontvangen met Track & Trace code en heb heel veel moeite moeten doen om toch mijn pakket te ontvangen. Door ELRO netjes geholpen aan de telefoon maar ik ben in totaal 3x naar het afhaalpunt geweest voordat ik mijn pakket meekreeg. Daardoor is de ervaring met dit bestelde pakket slecht, wat niet zozeer aan ELRO ligt maar aan DPD. Maar ELRO kiest wel voor DPD, mijn idee is kiezen voor een ander verzendbedrijf.
Beste Molly, Hartelijk dank voor uw review. Het is inderdaad met uw pakket niet goed gegaan, wij hebben het voorval nogmaals gemeld bij de vervoerder. Alsnog veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Laura - ELRO
Hele goede service met snelle levering
Goed product en werkt zoals verwacht!
Na een ELRO alarmsysteem te hebben gekocht via BOL, wilde ik er nog wat accessoires bij kopen. Deze rechtstreeks bij ELRO besteld. Na de bestelling kreeg ik alleen een Email van ELRO dat de betaling gelukt was doch verder hoorde ik helemaal niets meer (ook niet in de spam box). Geen bevestiging van de bestelling, geen verwachte levering etc. Na 2 dagen eens op mijn account ingelogd en zag daar staan: “In verwerking”. Toen ik de 3e dag eens wilde gaan bellen met klantenservice stond plots de bezorger voor de deur met een deel van de bestelling. Toen alsnog gebeld met ELRO en hoorde ik dat het resterende deel via de gewone post zou worden afgeleverd. Ze vonden het vreemd dat ik niets gehoord had. Mijn account nog eens gechecked en daar stond nog steeds “In verwerking”. Volgende keer bestel ik weer gewoon via BOL, waar je wel prima op de hoogte gehouden wordt mbt status van bestelling.
Ik ben nog altijd aan het zoeken waarom ik geen verbinding bij mijn connector kan leggen. Bedankt ELRO voor de info die je me door stuurde. Hopelijk krijg ik het probleem opgelost. Het systeem kost genoeg om niet te kunnen gebruiken.
Beste Ruben, Het is uiteraard erg vervelend dat het in eerste instantie niet is gelukt om het appraat te installeren. Onlangs hebben wij een aantal installatiestappen gestuurd. Echter hebben wij hier nog geen antwoord op mogen ontvangen. Bij deze ga ik er dan ook van uit dat het probleem is verholpen. Als u nog vragen heeft, dan horen wij het uiteraard graag. Sam Smits - ELRO
Het duurt telkens 2 a 3 dagen eer ik antwoord krijg via e-mail. Vanaf dat de bestelling betaald was kreeg ik nog 1 e-mail dat ze de betaling hadden ontvangen en het de volgende dag verstuurd ging worden en 1 a 2 werkdagen ging duren. Verder niets meer, ook geen track&trace. Daarop volgende maandag nog steeds niets ontvangen dus maar weer gemailed. Geen antwoord. Woensdag gemailed, weer geen antwoord. Vrijdag eindelijk een teken van leven: mijn pakket was bij een buur geleverd, of ik daar even kon gaan kijken. De buur is nooit thuis en DPD had het afgelopen maandag op zijn terras gedeponeerd en zelf afgetekend. Hij wist van niets. Pakket stond al een hele week in de regen en de vrieskou en was doornat. Ik stuur opnieuw een e-mail met foto's en de vraag of ze de goede werking nog kunnen garanderen. Al weer meer dan een week geen antwoord. Hadden ze track&trace link doorgestuurd of op zijn minst sneller geantwoord dan had het pakket geen hele week in de regen gelegen. Compleet waardeloos
Prima, zoals ik verwacht.
Werkt prima en gemakkelijk te installeren en bedienen
Nadat bij het plaatsen van rookmelders van een rookmelder het montage plaatje verloren geraakt was, heb ik direct telefonisch contact gezocht met de Firma ELRO. De telefoniste verbond mij direct door naar de betreffende afdeling. Nadat ik in het kort de medewerksters het probleem verteld had dat zonder dit plaatje de rookmelder niet gemonteerd kon worden, en gevraagd of de firma ELRO dit artikel los kon leveren. Binnen een paar tellen had de deskundige medewerkster het artikel opgezocht, en het was mogelijk. Naam en adres genoteerd, en een dag later werd het betreffende plaatje met de post bezorgd, zonder dat er wat voor betaald moest worden, en succes gewenst met de montage. Deze firma zou ik iedereen aan kunnen bevelen. Dank u wel ELRO voor de geweldige service. P.J.
Jullie vervoerder had de levering gedropt op huisnummer 53 , daar waar wij op nummer 58 wonen. Je zou denken enkele nummers verschil, maar in realiteit wel 1 Km van elkaar verwijderd . Gelukkig nam deze lieve dame de moeite om met haar auto te komen zoeken naar nummer 58 . Had zij dit niet gedaan, dan was jullie zending nooit aangekomen !!!
Na goed lezen . Doet de QR code zijn best.
Zoals verwacht en op tijd bezorgd.
Meirseweg 46
4881MJ Zundert
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.