Zeer goede service en bereikbaarheid

Zowel met plakker als met schroeven makkelijk te installeren.

Makkelijk te installeren en ziet er prima uit. Met plakker komt het wel wat van de muur af.

Monitor en buitenunit werken uitstekend, tevreden over de aankoop. Minder over de service

In het toegestuurde pakket zat de installatie uitleg bijgevoegd , maar GEEN gebruiksaanwijzing van de buitenunit noch van de binnen monitor. Ik moest het via de website van ELRO downloaden.

Goede opvolging

Snelle levering en goede opvolging indien er een probleem is

K2 opvolger van de K1 valt erg tegen

Had wel degelijk iets meer van verwacht.

Duidelijke site, prima prijzen. Makkelijke installatie!

Voor In onze woning was ik op zoek naar brandmelding en CO2 melders. Die wilde ik perse gekoppeld hebben, zodat iedereen het echt kan horen, mocht er een calamiteit zijn. Elro voorziet hierin. Installatie ging super makkelijk en het koppelen net zo

Slecht, heb 10 dagen geleden materiaal besteld en betaald maar tot op heden nog niets ontvangen.

Heb na zelf contact te hebben genomen een mailtje gekregen dat er actie zou volgen maar zijn vier dagen later en alles is terug stil aan de overkant!

Perfecte uitstraling en ‘easy to fix’

Duidelijke instructies, makkelijk op te hangen en te testen.

Goede kwaliteit en bezorging

Kwaliteit is top en snel bezorgd

Snelle, probleemloze levering

Overzichtelijke website, duidelijk verhaal, snelle levering.

gewoon goed

gewoon goed

Super babyfoon!

Super blij met mijn babyfoon, ik was op zoek naar een babyfoon met schermpje en die ook op mijn telefoon te gebruiken was. Het is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken. De app werkt ook top moest wel even uitvogelen hoe het werkte maar het is gelukt. We hebben 2 camera's en ook tegelijk werkt dit prima, alleen op je telefoon kan je er maar 1 tegelijk bekijken.

Prima alarmsysteem. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk!

Alleen met de camera AS90CA ben ik enigsinds teleurgesteld. -De installatie op de gekozen plaats heeft veel tijd gekost -bij een bewegingsdetectie is er enkel een lokaal alarmsignaal vanuit de camera waardoor de plaats van de camera al meteen bekend gemaakt is en er komt geen alarm in de app.

ELRO GEWELDIGE SERCICE !!!

DOOR OMSTANDIGHEDE KON IK HET BESTELDE PRODUCT NIET BINNEN 14 DAGEN TERUG STUREN. NA EEN GESPREK MET "ELRO" WERD DE TERUGSTUURDATUM MET 31 DAGEN VERLENGD EN NA DEZE DATUM IS NA 14 DAGEN HET GEHELE BEDRAG OP MIJN REKENING TERUG GESTORT. DIT NOEM IK NOG EENS SERVICE.

vlot en correct.

Snel op website gevonden, besteld en vlug geleverd.

Gebruikersvriendelijk!

Het Elro alarmsysteem is zeer gebruikersvriendelijk in te stellen!

De gehele traject van sellectering via internet, duidelijkheid tot afleveringen installatie en werking verliep zeer goed.

Snelle bezorging!

Efficient en snel levering!

De bestelling is goed gegaan.

Echter het artikel is niet helemaal goed wat het beloofd. De alarm knop van de afstandsbediening aan de zijkant werkt niet. Ik ben benieuwd of uw enquête serieus neemt en verwacht van uw een reactie/antwoord. Na aanleiding van mijn negatieve reactie is er contact opgenomen met mij. Zij hebben een nieuwe afstandsbediening opgestuurd. Echter, en daar kunnen zij niets aan doen is, dat mijn alarm installatie te oud is en niet meer wordt ondersteund.

Goede en duidelijke uitleg

Ze werken goed.

Gemiddeld 1x per maand (s-nachts!!) een vals alarm

Ik heb sinds een maand of acht 7 rookmelders en 1 koolmonoxide melder hangen van Elro, gekoppeld via de K1 connector. Het koppelen ging redelijk gemakkelijk. Maar, in deze acht maanden zijn er 7 (!) valse meldingen geweest van bijna alle melders, en op de meest ongewenste momenten. Lees; midden in de nacht, met alle gevolgen van dien. Een kind dat compleet overstuur is bijvoorbeeld, en dat wordt uiteraard na elke valse melding alleen maar erger. De reactie van Elro is dat je de melders regelmatig dient schoon te maken (1 x per maand) en de melders van binnen complex zijn vanwege spiegeltjes en lasertjes, en dat zij voldoen aan de europese normering. Dit kan allemaal zijn maar dan is het concept van het product wat mij betreft imperfekt. Ik beveel deze melders dus niet aan. Elro biedt aan om de spullen terug te sturen zodat zij deze kunnen testen. Ik heb geen idee hoe zij dit doen, en in welke omstandigheden. Maar, mochten zij geen defect ontdekken dan mag ik de kosten betalen van die test. Geen idee wat me dat zou kosten. Ik vind dit een kwalijke manier van werken. Je zet iemand hiermee onder druk. De reden dat ik de melders heb is vanwege veiligheid. Sinds het laatste nachtelijke avontuur (twee weken geleden) heb ik alle melders gedeactiveerd en wil ik deze terugsturen, ik wil dit spul gewoon niet meer in mijn huis hebben hangen. Maar Elro komt niet over de brug. Inmiddels zijn telefonisch niet meer te benaderen en wordt er via de mail niet meer gereageerd. Heel spijtig.

Tevreden

De bestelling en verzending verliep vlot. De babyfoon functioneert goed en de specificaties komen overeen met de verwachtingen.

Vervanging K1 Connector door K2 Connector

De oude K1 Connector succesvol vervangen door een K2 Connector. Wel alle sensoren (rook en CO) opnieuw moeten koppelen (met stembegeleiding!). Mede dankzij de handleiding weinig problemen. Alles werkt naar behoren.

Ik was op zoek naar informatie en kreeg precies wat ik vroeg. Geweldig merk en service.

Zeer tevreden over babyfoon als service van Elro

Wij bestelde ongeveer een jaar geleden de babyfoon met 2 camera’s. Duidelijk beeld, goed geluid en handig dat het kan switchen tussen de kamers. 1 heel klein min puntje is dat het muziekje van op de babyfoon niet stiller kan maar wij gebruiken dit niet omdat we een extern muziekje hebben op de kamer. 2 weken geleden is ons scherm van tafel op de grond gevallen en het beeldscherm was helemaal kapot (eigen fout). Contact opgenomen met Elro met de vraag of we enkel een nieuw beeldscherm konden bestellen. Snel antwoordt met ineens de link waar we dit konden bestellen. Kwam heel snel thuis toe.

Meirseweg 46

4881MJ Zundert

Over ELRO

ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.