Super deurbel met drukknop vandaag ontvangen

Gisteravond laat besteld, vandaag afgeleverd en in bedrijf gesteld. Voor dit geld een fantastische deurbel met drukknop. Het geluid is op een makkelijke manier in te stellen en klinkt voor zo’n klein en goedkoop apparaatje uitstekend. Elro heeft ons nog nooit in de steek gelaten met onze aankopen. Prima merk!

Goed systeem

Het camerasysteem funktioneert goed maar de blauwe symbolen zijn voortdurend hinderlijk in beeld. Bovendien is het niet mogelijk om het geluid geheel uit te zetten en de camera in de standby-stand niet te laten reageren. Al met al was mijn vorige Smartwares camerasysteem veel gebruiksvriendelijker en ook duidelijker

Very professional

My order was sent somewhere else. I made a call to the office and the next day my order was delivered to me. Staff were friendly and helped in this matter. It is the best service I ever had when something went wrong.

Support

Beste Laurens Elro heeft me veel steun aan jou gegeven. De DV477IP biedt veel waar voor zijn geld. Laurens, met jouw hulp vandaag, werkt mijn mobiele telefoon transmissie nu ook geweldig. Geweldig apparaat Geweldige telefonische ondersteuning Bedankt PS excuseer mijn slecht Nederlands, groeten uit Zwitserland. Matthias

Waardeloze rommel

Zeker de stekkerdozen zijn van heel slechte kwaliteit. Met zogenaamde kinderbeveiliging…… M.a.w er gaat sowieso geen stekker meer fatsoenlijk in.

ELRO altijd goed

Duidelijke omschrijvingen, snelle verzending, goede after-sale-service.

slecht service

duurde heel lang voordat er antwoord kwam op mijn mail, retourformulier ingevuld ook hierop nog geen reactie ontvangen (zou instructies en code ontvangen)

Prima alarm systeem!

Installeren ging goed, maar duurde wel langer dan een kwartier!

Hele slechte service

Rookmelder van ELRO gaat met grote regelmaat spontaan af. Zelfs midden in de nacht. Wat echt heeeel vervelend is. Onze kleindochter heeft het er iedere keer over. Ik kan geen aankoop bon terug vinden en dan wordt er aangegeven dat ze er niets meer aan kunnen doen. Dus mensen koop een rookmelder van een ander bedrijf maar NOOIT een van ELRO. Ondanks sticker waarop staat wanneer de batterij vervangen dient te worden, kunnen ze niet bepalen hoe oud de rookmelder is!!!!!!

Niet v.d. “smartphone-generatie”/héél simpel

Ik ben niet van de “smartphone-generatie” , maar ELRO maakt het wel héél gemakkelijk. In eerste instantie niet de bedoeling om te installeren, eerst maar eens alles uitpakken. Géén ellenlange beschrijving bijgevoegd, dus toch maar eens proberen! En ja, een kind kan de was doen. Echt, heel eenvoudig en het alarm werkt perfect.

Afronding bestelling en kwaliteit Home+ echt top.

De bestelling werd snel afgewikkeld. Een vraag over een niet voorradig onderdelen werd snel en naar te vredenheid beantwoord. En het Home+ pakket is geïnstalleerd en werkt top.

Geven geen antwoord

Na 2 1/2 dag een antwoord op een vraag via de mail.

Super babyfoon

De babyfoon is echt van alle gemakken voorzien. Zowel via het bijgeleverde heldere scherm als via de app te gebruiken.

Geweldig gebruiksvriendelijk

Super gemakkelijk en snel te installeren. Werkt feilloos; app is zeer overzichtelijk en logisch opgebouwd. Een aanrader!

snel geleverd, snel geïnstalleerd werkt prima!

Ik heb de basisset gekocht met extra bewegingssensoren plus indoor- en buitensirene. Bestelling werd binnen paar dagen geleverd. De korte beschrijvingen die worden meegeleverd voldoen wel maar als je vooraf de complete handleiding download en eerst rustig doorleest dan is de installatie bijzonder eenvoudig. Werkt prima!

Tot op heden niets geleverd gekregen

12 dagen geleden besteld, niets ontvangen en op een mail naar de klantenservice geen reactie gehad…. Update: na mijn review werd er contact met me gezocht. Elro had blijkbaar een nieuw systeem van bezorging en ging over van DPD naar Postnl. Er werd me toegezegd dat er direct een nieuw pakket zou worden opgestuurd en dat werd inderdaad keurig een dag later door Postnl bezorgd.

Hele fijne babyfoon! Met nachtlampje, en muziek. Zou geen andere meer willen.

Gebruikersvriendelijke installatie.

Na het uitpakken ben ik stapsgewijs de installatie gaan uitvoeren. Vanwege de duidelijke omschrijving is dit nagenoeg zonder problemen verlopen.

Betrouwbaar en service gericht

Bestel al diverse jaren en altijd na tevredenheid en goede producten. Laat post.nl pakje kwijt en elro alles netjes op gelost.

Simpele Installatie die nog beter kan.

Doordat de onderdelen zijn verbonden met de unit d.m.v. rfc verloopt de setup makkelijk. De bewegingssensor is met 't kogelgewricht heel goed te richten. De App komt ietwat chaotisch over maar is per saldo goed programmeerbaar. De installatie van de SIM-kaart gaf foutmelding '+CME ERROR 11' wat moet overeenkomen met 'Opmerking 2' in Hoofdstuk 10 'Simlock' wat de blokkade van de provider zou moeten zijn, echter bedoeld wordt de pin code van de kaart.

Voldoet aan verwachting

De babyfoon is makkelijk te installeren. Scherm laadt snel op. Gisteren ontvangen dus nog niet zoveel ervaring maar het product bevalt tot zover goed.

zeer slecht

product defect. camerascherm 2 dagen aan de laden en het werk nog niet. zodra de scherm van de lader gehaald word valt de scherm uit. op mijn email nog steeds geen reactie. raad mensen niet aan om hier iets te bestellen omdat het op aliexpress lijkt. Als er binnen nu en morgen geen oplossing komt schakel ik mijn rechtsbijstand in.

Klantenservice reageert snel en correct

Bij gelegenheid kom ik zeker weer terug in de webshop.

Prijs/kwaliteit is prima

Goede apparatuur. Minimale documentatie. Geen antwoord gekregen op gestelde vraag.

Meirseweg 46

4881MJ Zundert

Over ELRO

ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.