afhandeling bestelling zoals verwacht: TOP

Bestelling plaatsen via website ging vlot, afhandeling en levering OK

Uitstekende service

Ik vroeg om geleverd te worden in Frankrijk en dat verliep vlekkeloos en zonder meerprijs, waarvoor hartelijk dank. De artikelen voldoen aan mijn verwachting qua uitzicht maar ik heb ze nog niet geplaatst. Ik raad alleszins deze shop aan !

Goede prijs kwaliteit verhouding

Eenvoudig te installeren en werkt prima Prijs gunstig

correct - duidelijk - snel

Duidelijke website waarop goed uitgelegd wordt met een correcte en snelle levering

Werkt goed, koppelt eenvoudig

Wij hadden deze ‘bij ons thuis’ ook, dus toen ik ging samenwonen voor dezelfde koppelbare rookmelders gekozen. Eenvoudig te koppelen en te testen.

Correcte snelle levering van bestelling

Het bleek moeilijk de gebruiksaanwijzing te vinden van het door mij bestelde startpakket. Een telefoontje en aan de hand van de medewerker door de site bladeren naar ongeveer het eind. Advies: Een heldere klikknop "Uitleg montage (dit) startpakket" herhaald op enkele plekken bij de diverse onderdelen van het pakket die direct de gebruiksaanwijzing, het onderdeel, laat zien had mijn telefoontje voorkomen. Bij de gebruiksaanwijzing zou ook een "terug naar uw keuze" knop kunnen komen zodat je weer terug komt waar je was bij de uitleg van het pakket waar je eerder hebt geklikt en dus weer verder kunt lezen.

Prima geregeld, goed product, goede prijs

Dik tevreden

Jammer dat vragen beantwoorden zo lang duurt

Het beantwoorden van technische vragen duurt wel lang. Ook na telefonisch contact. Wellicht I.v.m. vakantie tijd.

Wij hebben een aantal maanden geleden een bel bij Elro besteld. Helaas deed de bel het opeens na een paar maanden niet meer. We hebben contact opgenomen met Elro en zij hebben ons goed geholpen! Wij zijn tevreden over zowel het product als de service die ons geboden is.

Snelle installatie en gemakkelijk in gebruik

De deurbel van elro is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De ontvanger is klein en daardoor gemakkelijk overal in huis te plaatsen. Er zijn verder 52 melodieën in te stellen. Kortom een best choice voor een eenvoudige draadloze deurbel!

Geweldig!

Het Home + systeem aangeschaft met twee camera's. Installeren gaat redelijk gemakkelijk, de beschrijving van de producten zou uitgebreider mogen zodat het nog gemakkelijker zou zijn om het hele zaakje goed te configureren.aar na wat gepuzzel en proberen kom je er wel.

Prima systeem en makkelijk te installeren

Mijn oude systeem was aan vervanging toe en deze keer voor Elro gekozen. Prima te installeren ook met twee linkerhanden :-)

Makkelijk te bedienen en plaatsen en goede service van ELRO zelf.

Paar keer problemen gehad met de app . Werd netjes geregeld door ELRO binnen een paar dagen. Het beste van ELRO is dat je ze makkelijk kan berijken (telefonisch ) zodat je het probleem gelijk kan bespreken .

snel geleverd, goed spul

Snel geleverd, goed spul

Correcte afhandeling

Redelijk goed

Het verzenden is prima verlopen. De instruktie TOV download is onvoldoende. Verder werk alles naar verwachting. Bij het verbinden onderweg kan soms geen verbinding krijgen. Bij thuiskomst is het systeem gecrasht (vast ) en moet gereset worden. Hoe te handelen en waarom staat niet Vermeld. Is dus als bewaking bij afwezigheid niet betrouwbaar

Uitstekende aankoop

Een uitermate gemakkeijk aan te brengen deurbel. Ontvanger in het stopcontact, bel bij de voordeur met meegeleverde dubbelzijdige sticker. En voila, hij doet het. Veel keuze uit bel melodieën en luid en duidelijk. Erg blij mee

Ik heb gekocht 6 koppelbare rookmelders. Alleen de handleiding cg beschrijving om de rookmelders aan elkaar te koppelen is onduidelijk. Om elke melder te koppelen moet men uitgaan van een hoofdmelder en elke andere melder afzonderlijk koppelen aan die hoofdmelder.

Even geholpen maar voor moeilijke vraag wacht ik nog op antwoord.

Ik had een vraag over het synchroniseren vd tijd. Daaraan werd ik snel goed geholpen. De tweede vraag ging over het niet goed functioneren vd camera. Deze neemt niet op bij beweging, wat wel zou moeten. Ik heb hier geen antwoord op gekregen en wacht hier nog steeds op.

Goeie ervaring

Prima in het dagelijks gebruik.

Goed apparatuur, slechte app / K1 connector

Set met rookmelders gekocht. Goede gebruiksaanwijzing, snel montage maar het activeren van de K1 connector met / en de app is een drama. Ondanks vele pogingen en opvolgen van aanwijzingen op website werkt hij nog steeds niet.

Super goede ervaring

Super goed geholpen.

Prima shop en producten

Vlotte levering, prima prijs. goed spul ;-)

Goed bedrade intercom

Prima Alarm

Dag na bestelling al geleverd. Eenvoudige en probleemloze installatie. Alarm werkt perfect en doet wat het moet doen. Een verademing tov mijn vorige alarm van een ander merk. Alles werkt naar behoren zowel via de app, remote control en controlepaneel. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Meirseweg 46

4881MJ Zundert

Over ELRO

ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.