Gewenste product goed ontvangen

Bestelling via Elro is van begin tot het einde naar tevredenheid verlopen. De bijgeleverde montage schroeven waren alleen niet van beste kwaliteit. De schroefkop was redelijk snel beschadigd. Oplossing andere bevestiging schroeven gebruiken.

de eerste babyfoon die echt alles signaleert

Ik gebruik mijn babyfoon voor mijn werkzaamheden als gastouder, een gouden aankoop. Bij geen geluid valt het stil, maar als mijn dochter op de gang loopt dan pakt de babyfoon dit in een andere kamer al op. de mogelijkheid tot meerdere cameras scheelt weer extra babyfoons. Daarnaast kun je ook zien wat er gebeurd

de eerste babyfoon die echt alles signaleert

IS EEN ZEER GOED ALARM , IK HEB EEN REEDS 5 jaar A86

enkel is er een probleem in ap55 perfect toestel , de uitleg voor het instellen is niet in orde , ook de tekst is te klein om te lezen ,, ik heb daar problemen mee , indien dit anders , en eenvoudig is het perfect ,

Camera voldoet niet aan beschrijving.

Waardeloze babyfoon met camera gekocht. Stond in de beschrijving dat het haarscherp beeld zou zijn ook In de nachtmodus en app. Ik kan niet eens zien of mijn kindjes in bed liggen. Dat noemt men haarscherp. Waardeloos! We moesten een nieuwe babyfoon, omdat onze vorige geen uitbreiding had. Baal dat we overgestapt zijn op Elro en niet bij ons vorige merk gebleven zijn.

goed en snel met bezorgen top

goed en snel

Netjes opgelost

Na een klein misverstand weer snel opgepakt en netjes opgelost.

Goed product, zeer snelle levering.

Support ok

Gevraagd naar instelmogelijkheid van de switch/stopcontact. De manier van instellen van voorwaarden is vergelijkbaar met programmeren en niet iedereen begrijpt dat. Een aantal programmeer regels in een voorbeeld publiceren per onderwerp zou erg helpen, ook voor de verkoop.

Ik had een probleem met de ontvangen zending. Elro heeft dit gelukkig goed opgelost. Dat is goed, want ik ben een trouwe Elro fan en dat wil ik blijven. Elro ik ben helemaal blij.....!

GOED

LEVERING OVEREENKOMSTIG HET BESTELDE. PRODUKT IS GOED

snelle levering goede uitleg gebruils aanwijzing.

Gekregen wat ik wilde

Mooie deurbel constructie. niet heel goedkoop maar wel de goedkoopste als je het vergelijkt met Ring, etc. Enig punt van kritiek tot nu toe is de bevestiging van de power. Ziet er wat gammel uit.

Makkelijk te installeren

Duidelijke website, snelle levering en makkelijk te installeren.

Geen opmerking gewoon goed!!

Geen opmerking gewoon goed!!

Kien Batterie wechsel möchlich

Keine Bedienungsanleitung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en goed verzonden

Snelle verzending. Goed verpakt. Makkelijk te bestellen.

Men kan rekening houden met prima service

In eerste instantie twee rookmelders besteld, maar ik had er drie moeten hebben. Elro stuurt de derde gewoon op zonder extra verzendkosten! Prima service toch?!!

Goede en snelle levering.

Ik kreeg bericht dat er iets zou worden afgeleverd. Terwijl het product al in gebruik was. Als dat niet snel is.... Jammer dat er geen tracking code wordt afgegeven. Maar verder zeer tevreden.

Super product

Doet wat het beloofd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima product

De deurbel is binnen gekomen en kon deze vrij snel te installeren. Prima product!

Oké

Vlotte afhandeling en snelle bezorging

Goed product

Wat een rust

Wij hadden voorheen een camera die steeds uitviel. Nu we deze hebben gekocht ervaar ik een hoop rust. De camera geeft mooi en duidelijk beeld. De camera is simpel te bedienen. Ik kan mijn dochter goed zien en de camera op afstand besturen wat erg prettig is. Wij raden deze babyfoon ook zeker aan!

Meirseweg 46

4881MJ Zundert

Over ELRO

ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.