Zeer professionele onderneming met correcte levering.

Overzichtelijke en professionele website waardoor producten makkelijk terug te vinden zijn. In tijden van corona was ik onder de indruk van de snelle levertijd. De babyfoon die ik besteld heb, is van uitstekende kwaliteit en de prijs was voordeliger dan van andere merken. Zeker een aanrader.

Tevreden met aankoop

Wij waren op zoek naar een babyfoon met een los scherm en een app. Na twee miskopen door slechte app verbindingen kwamen we door goede recensies bij de ELRO babyfoon uit. Na installatie zeer tevreden over de beeldkwaliteit en de stabiliteit van de app verbinding. Ook fijn dat je het scherm op kan laden met een oplaadstation i.p.v. met een stekker die er steeds in en uit moet omdat die bij ons altijd stuk ging na een tijdje. Enige minpuntje vind ik toch wel de ruis die je constant hoort via de app, die is best luid en storend als je via de app de kleine constant in de gaten wil houden. Ook het scherm heeft een ruis maar die is lang zo heftig niet. Gezien onze ervaringen met de alternatieven is deze babyfoon zeker een aanrader.

Prima levering

Excellent

Vlotte en keurige afhankeling

snel geregeld

via site intercom gevonden ,besteld en snel ontvangen. mooi product. hoop op lange levensduur

Goed werkende babyfoon met duidelijk beeld en geluid

Inmiddels de babyfoon 1 maand geïnstalleerd. Werk naar behoren, handig (en voor ons een pré) dat de babyfoon ook via een app te benaderen is. De app blijft op de achtergrond doorgaan en je krijgt een melding als er geluid in de kamer is. Ik krijg de app niet altijd goed afgesloten waardoor de meldingen blijven komen wat niet altijd handig is. Op de app zie je niet welke temperatuur het in de kamer is. Praktisch dat je het beeld kan je verschuiven van boven naar beneden en links en rechts. Daarnaast ook meteen een uitbreiding aangeschaft voor het 2e kindje die op komst is.

Fijne all-in babyfoon

Wij hebben de babyfoon net binnen en geïnstalleerd. Alles werk super. Fijn dat de babyfoon zowel via de app als via de extra monitor te benaderen is én dat het product uit te breiden is met meerdere camera's Alles wat je op dit moment wenst voor een babyfoon in 1 product, helemaal up to date.

Het werkt.

Het werkt. De levering was compleet.

GEMAKKELIJK OMDAT BATTERIJEN 10 JAAR MEEGAAN

Eenvoudig te plaatsen , doch er zijn 2 magneetplaten , waarvan een met 2 ronde verhogingen en het is niet duidelijk of die op de wand of op de zijde van de rookmelder moeten geplaatst worden alhoewel dit op zich weinig uitmaakt. Voor de rest is er geen onderhoud aan , alleen om de maand een biep-test doen.

Ok item zoals verwacht.

Ok.

Nee fijn dat de alarmsystemen uit te breiden zijn. Makkelijk te koppelen en zo geïnstalleerd en geplaatst. Snelle levering

ELRO heeft het woord klantenservice uitgevonden!

Wat een prachtservice heeft Elro weer geleverd. Een bewegingsmelder was kapot gegaan en zonder problemen kreeg ik een nieuwe toegestuurd: zonder kosten! Helemaal geweldig, bedankt Elro-team!

super goede service

goede service en afhandeling verdient een pluim

Goede snelle levering

Prima Kwaliteit product

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Levertijd snel, kwaliteit van het beeld erg goed, zeker ook in het donker. Ik heb de set met 4 camera's aangeschaft. De talk back functie is erg handig, maar in de beknopte gids stond niet welk knopje je daarvoor moet indrukken (geen pictogram op het touch screen in tegenstelling tot wat daar vermeld stond) Dat is dan ook het enige minpunt: er zit geen uitgebreide handleiding bij. Ook in de beknopte quick guide staat niet waar je de volledige handleiding kan vinden. Na wat speurwerk is deze op de site van Elro te vinden, maar alleen beschikbaar in het Engels.

Werkt uitstekend

Elro connect is perfect en werkt super. Weinig problemen en gemakkelijk in gebruik toch goed beveiligd.

Super camera!

Perfect beeld en makkelijk te instaleren, werkt echt zo vanuit de doos! Mooi beeldscherm met duidelijke opties. Erg blij met deze camera, nu kan mijn vader goed zien wie er voor de deur staat en een gesprek voeren zonder de deur uit te moeten, veilig idee.

goede afspraak

Ik heb ze geprobeerd maar kon er niet ver genoeg mee komen.

fantastisch

woon zorg centrum waar we snel enkele zalen moeten inrichten om mensen met covit 19 tijdelijk te isoleren. deze mensen hebben natuurlijk een nood knop nodig om een verpleegster op te roepen. met de "paniek knop" van elro en een smartphone is dit na wat zoekwerk prima gelukt, overal waar de verpleegster wifi ontvangst heeft kan ze de oproep van de bewoners opvolgen. we hebben een lokale wifi omgeving gecreëerd omdat het systeem niet werkte op onze instelling wifi (meru) maar eens dit ok kan de ontvanger wel ontvangen via ons wifi eigen netwerk +++ 10/10 +++ van mij

Een snelle levering van het product.

Nergens omkijken naar, behalve de slechte bezorging van DHL.

De afwikkeling met jullie ging soepel maar de bezorging van DHL was zeer slecht. Pakket werd op de kliko gezet en moest het daar zelf vinden. Zelfs geen briefje achtergelaten en dat voor een pakket met zo'n waarde.

Helemaal perfect!

Alles ging naar wens en had het pakket gewoon eerder in huis dan verwacht. Het product voldoet helemaal naar mijn wensen, bedankt hiervoor.

Alles ok ok ok

Alles ok ok ok

snel & goed

voldoet aan de verwachting

Simpele instalatie

Ging erg vlot en geen problemen tot nu toe

Meirseweg 46

4881MJ Zundert

Over ELRO

ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.