Pluspunten
Deze afstandsbediening is tevens geschikt voor het oudere type alarm installatie HA55S. Huiscode met micro schakelaartjes invoeren, jumper link verwijderen en klaar.
Pluspunten
Ik had zelf de verkeerde artikelen besteld en werd daar gelukkig door Niek Daamen op gewezen, scheelt weer retour sturen. En de juiste artikelen, die duurder zijn worden tegen de lagere prijs in rekening gebracht. Kortom een top service!
Pluspunten
snelle correcte levering
Pluspunten
Goed product, doet wat je ervan verwacht
Pluspunten
Snel in reactie , efficiënt in antwoorden zoals ieder consument het graag zou willen , dank je wel voor de service mensen
Pluspunten
Kwaliteit aan een goede prijs. Gemakkelijke installatie
VerbeterpuntenIets te lange levertijd
Pluspunten
Prima aftersales
Pluspunten
Snelle levering product goed
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De communicatie was uitstekend met goede informatie over het product zowel telefonisch als per mail. Na wat tips werkt alles naar behoren.
VerbeterpuntenWij hadden gekozen voor een deurbel monitor combinatie met bedrading. Maar de aansluiting daarvan is niet echt degelijk en een heel gepuzzel met stekkertjes om van een voordeur naar een bovenverdieping een mooie aansluiting te maken. Het verlengen van kabels geeft dan problemen. De bedrading en stekkertjes kunnen veel degelijker uitgevoerd worden, zodat die makkelijker zijn te monteren en te demonteren.
Pluspunten
Correcte duidelijke info
Pluspunten
Na aankoop van een Smart Home set K1 bleek de infra rood peer niet goed te werken. Ik contact gezocht met Elro (Frank) die heeft een melding gemaakt en een andere peer getest en die bleek wel beter te registreren.Hij heeft mij toen een nieuwe opgestuurd .De klacht is snel afgehandeld en snel een andere in huis dus TOP service geleverd door Frank.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Prima verpakt.
Pluspunten
Ik ben nog nooit zo vlot en snel geholpen bij een dienst-na-verkoop als bij deze webshop. Thanks!
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling van de bestelling, snelle reactie op bijkomende vragen.
VerbeterpuntenEen betere beschrijving van het product zou beter zijn : Op de website staat vermeldt dat de opnames bewaard worden op een SD kaart, terwijl het een microSD kaart moet zijn. Gelukkig kon ik de bestelde SD kaart nog omruilen.
Pluspunten
snelle levering en goed advies gekregen.
Pluspunten
Pluspunten
Had heel snel de spullen in huis. En de spullen zijn zeer betaalbaar. Ik ga zeker nog meer bestellen.
VerbeterpuntenIk vond geen glassensor voor op mijn alarm systeem.
Pluspunten
Niets op aan te merken
Verbeterpuntenga zo door
Meirseweg 46
4881MJ Zundert
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
ELRO is een Nederlands merk gespecialiseerd in slimme en innovatieve oplossingen voor thuisbeveiliging en comfort. Het assortiment omvat beveiligingscamera’s, rookmelders, alarmsystemen, slimme verlichting en andere huisautomatiseringsproducten. ELRO richt zich op het leveren van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en betaalbare technologie, waarmee consumenten hun huis eenvoudig veiliger en comfortabeler kunnen maken.