Excellente expérience !

Très bonne

Top product

Goed product, snelle levering

Snelle levering ondertussen de lamp geplaatst en uitermate tevreden. Aanbevolen voor familie en vrienden. M.v.g. W.P.Smit

Ontzettend blij mee. Prachtig beeld en gemakkelijk in gebruik.

Professionele side

Nuchtere goede reclame Snelle afhandelingen Meer product info is gewenst

Alles werd snel geleverd en was makkelijk te installeren en te verbinden met elkaar

Goede beveiligingscamera

Eenvoudig te monteren, zelfs een 2e camera koppelen gaat gemakkelijk.

Accuraat.

Ik dacht delen van mijn bestelling te missen maar na navraag blijkt alles toch geleverd. Je kunt tegen een echt mens praten als je belt en ook om 5 minuten voor sluitingstijd ben je nog welkom met vragen.

Valt tegen op ontvangst en beeldkwaliteit!

Na veel reacties gelezen te hebben deze babyfoon aangeschaft. De ontvangst zou super moeten zijn en het beter moeten doen dan andere merken. Helaas bij ons in huis (geen beton) komen we niet verder dan een meter of 6 á 7 hemelsbreed. Met 3 camera’s en bijna €400,- lichter een miskoop voor ons.

Alles naar wens

Prima product

Goed product

Snelle levering.

Zeer compleet en eenvoudig te installeren

Mooi product en voldoet aan alle verwachtingen

Dubbel kopse lamp gemonteerd een ingesteld werkt perfect.

eenvoudig te installeren

Het hele pakket is eenvoudig te installeren, enkel met de camera duurde het wat langer maar alles werkt perfect. Ik kreeg ook snel antwoord op een vraag aan de klantendienst

levering ging goed. Het gekochte product vind ik wat aan de grote kant. Had voor de meerprijs (design product) wat beter verwacht. Waarom niet wit plastic ipv de cremekleur voor een brandmelder die altijd op een wit plafond gemonteerd zit. Vreemd.

ALLES 100% OK

HET INSTALEREN TOCH NIET MAKKELIJK

Fijne babyfoon

Pas net in gebruik maar al weg tevreden over de functies. Handige app erbij om ook op afstand de kleine in de gate te houden. Alle functies die je nodig hebt zitten erop.

Snelle levering en netjes ingepakt

Goed product, snel geinstalleerd.

Ik was zelf te snel met bestellen. Had gewenst dat de deurbelinstallantie ook op mij I phone te installeren was. Daarvoor had ik een ander type moeten bestellen. Toch wel tevreden, prima beelden.

Goede sevice en snelle levering , de complimenten .

Goede en snelle levering , de complimenten hiervoor .

Zeer gemakkelijk te installeren, goede werking

Ik ben zeer tevreden over de makkelijke installatie en de werking in het algemeen. Ook een mooi design van de verschillende accessoires. Beetje jammer dat de slimme camera niet echt geïntegreerd is in het alarmsysteem (wel in de app), ik zal nog een extra bewegingsmelder moeten voorzien.

Zoals verwacht maar beter

Babyfoon met dubbele camera aangeschaft van Elro nadat ons huidige kapot ging. We hebben deze al paar dagen in ons bezit en zijn hier super tevreden van. Moesten we geweten hebben dat dit merk ook babyfoon's uitbracht hadden we deze onmiddellijk gekocht. Enkele punten waar wij enorm tevreden over zijn: - touchscreen - klok en temperatuurfunctie zichtbaar op het scherm - opladen door de monitor op een oplaadsysteem te plaatsen.( niet in een kabeltje steken!) - staat op stand-by, maar geeft onmiddellijk licht/geluid bij beweging kind. - makkelijk bedienen - zeer goed voor dubbele camera's Misschien 1 klein nadeeltje dat wanneer je een splitscreen gebruikt voor 2 camera's dat je dan geen geluid krijgt. De functie waar er bij geluid onmiddellijk het beeld van de kamer te voorschijn komt maakt dit dan terug deels goed. Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Dit raad ik iedereen aan en zal ik ook verder vertellen.

Snelle levering, prima produkt

Het produkt voldoet aan de verwachting en werd keurig op tijd geleverd.

Prima artikelen, prima prijs, prima service!

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ