Mooi compact design en erg gebruiksvriendelijk

Makkelijk in gebruik en snel geïnstalleerd. Goed en helder beeld. Ook het geluid is helder.

Direct van fabrikant voor zelfde prijs

De ELRO online shop werkt goed en de prijzen waren hetzelfde (afgezien van kleine verschillen) als bij Bol of CoolBlue. Het hele process tussen bestelling en ontvangen verliep prima. Dan geef ik de voorkeur aan kopen bij de fabrikant. Want: - Is wel zo eerlijk, laat zij de winstmarge houden - Mocht er ooit iets zijn, praat je meteen met de bron - Gewoon leuk om direct contact te hebben dan via de mega bedrijven

Snelle levering, van super materiaal

Ik had eerst een basis set gekocht en heb ondertussen al uitbreiding bij gekocht omdat het zo vol doet aan mijn verwachting. Ik kan het enkel iedereen aanraden om deze producten te gebruiken.

Ik heb er eerder ervaring met ELRO producten, ik vind wel degelijk. En een goede prijs kwaliteit verhouding.

Geweldige snelle service

Probleem met een buitenlamp, binnen korts mogelijke keer opgelost.

Goed werkend alarmsysteem

Het alarmsysteem is vrij makkelijk te installeren via een app en is een goed werkend apparaat.

Zorgvuldige afhandeling van bestelling en retour.

Zorgvuldige afhandeling van bestelling en retournering van onderdelen zonder problemen..

Snelle levering en producten zoals beschreven

De melders werden snel geleverd en voldoen aan alle verwachtingen.

Een van de “bollen” werkt niet

Snel geleverd. Prima verpakt, maar een van de twee bollen doet het niet.

Valt tegen

Eerste installatie van k1 ontbreekt dat je locatie aan moet staan(anders doet deze het niet). Rook melders hebben volgens de advertentie temperatuursensoren, hier vind je in de app niks van terug. Toegevoegde apparaten worden niet opgeslagen in het netwerk. Wanneer k1 de spanning verliest kun je alles weer handmatig toevoegen.... er handig op vakantie.

Goedeprijs/kwaliteit

Een goede deurbel gezien prijs/kwaliteit. Keuze uit 52 melodieën en 2 ontvangers, waarbij je telkens een andere melodie kunt instellen. Gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Een echte aanrader!

Bedrog

Dat u zo een score kunt behalen is wel erg makkelijk, de negatieve worden niet eens geplaast. Dat is op de site van de installatie app wel anders, daar laten ze niet veel goeds over u horen . Zelfs op andere sites zijn de negatieve reviews duidelijk te lezen. I,V,M rookmelders. Ik zelf kan u nergens aanbevelen, ben zelf ook een gedupeerde klant, en problemen oplossen ho maar. Brandveiligheid is een ernstige zaak, waar u heel anders tegenover staat. U blijft deze troep gewoon doorverkopen, zelfs met zoveel klachten hierover !!!! Maar wel mooi omkaderen en mooi praten, tot de klant het in huis heeft, dan beginnen de problemen. Jammer dat u dit ongestraft kan blijven doen. Zelf zal u deze brandmelders niet thuis installeren. Fijne dag verder.

Opsturen goed en snel!!!

Nog niet geïnstalleerd dus ik weet nog niets!!ik moet sterren geven dus op de midden.

Super product en nog mooi ook.

Na 25 jaar!!! Was ons Elro alarm dan toch aan vervanging toe. Bij het wisselen van een batterij viel de bewegingsensor kapot. Het werd tijd voor de moderne uitvoering,.... de AS90s. Heel mooi design en nog gebruikersvriendelijker. Op naar de volgende 25 jaar.

Totaalpakket voor een correcte prijs

Na onze lange zoektocht naar een babyfoon met monitor én app, kwamen wij bij Elro terecht. Wij zijn heel tevreden met onze aankoop. Deze babyfoon is prijs-kwaliteit top! Je kan de camera bedienen met de app en je krijgt een heel helder scherp beeld. Top!

Goed en makkelijk. Kan nog niet zien de status per apparaat. En zou graag rook en c Koolmonoxide aan hetzelfde systeem willen koppelen.

ELRO AG4000

Bovengenoemd alarm gekocht niet vermeld dat er een simkaart in moet met GSM Gebeld maar de heer wist het ook niet dus 5 euro weggegooid. Diverse mailtjes gestuurd geen antwoord. Afstand bediening was niet goed gebeld of ze een andere konden sturen maar eerst moet de defecte bij hun zijn. Konklusie service is puur slecht dus het apparaat teruggestuurd. Wij werken maar met 7 man was het antwoord, daar heb een klant niets mee te maken .

We zijn heel goed en snel geholpen door ELRO.

TOP SERVICE!

Na een melding van een defecte camera ben ik direct geholpen door ze. Heb gelijk een nieuwe gekregen. Super blij met de service!

Geweldige service!

Ruim een jaar geleden een alarmsysteem aangeschaft van Elro. Enige weken geleden deed mijn afstandsbediening het niet meer, zomaar zonder enige reden. Elro gebeld en ik kreeg gelijk een nieuwe afstandsbediening toegestuurd zonder enig probleem. Hulde aan Elro!

11 dagen geleden IP-camera besteld en nog niet ontvangen

Track&Trace, geeft melding dat de zaak in behandeling is, maar meld niet dat het eventueel onderweg is. Mijn klacht via email bericht op de website Van Elro, is na 2 dagen nog niet beantwoord! Elro heeft nu gereageerd en het toestel is geleverd. De snelle installatie gids gaf geen voldoening betreffende de wifi communicatie, met de uitgebreide installatieprocedure is het opgelost, en het toestel werkt nu met voldoening.

Uitstekende informatie

Mijn vragen over de div. Elro componenten waar ik info over wilden hebben werden heel uitgebreid en volledig beantwoord. Keurig en vlotte response. Heel tevreden hierover.

Mooi systeem met aandachtspunten

Mooi systeem, gekocht vanwege box, de grootte van het scherm en de meerdere camera's. Alles is nu een week geïnstalleerd en werkt goed. Geluid is goed, alleen nog niet getest met een baby. Terug praat functie werkt het best via de app. Aandachtspunten: controleer goed of het bereik naar behoren is, het kan helpen om heel even te wachten na verplaatsing van het basisstation, de verbinding wordt daardoor het tijdelijk even minder. Daarnaast is het uitklappen van de antenne van het basisstation belangrijk. Aansluiten op de wifi gaat goed, bij de ene camera ging het in één keer, bij de andere heb ik echter wel zes keer opnieuw moeten doen.

Sofar, so good

Site makkelijk, bestelling volgende dag, eenvoudige installatie, aanvullende componenten ook eenvoudig te installeren. Nu nog een nalevering van de camera die bij het pakket hoort, deze laat helaas wat op zich wachten en wordt steeds langer, jammer. Komt goed ha ík vanuit

Alles volgens plan en naar wens .

46 Meirseweg

Zundert 4881MJ